Week 2 de koning

681 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
681
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
417
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 2 de koning

 1. 1. BaCC Bookville – Week 2 – Bookavenue 2
 2. 2. Bookavenue 2. Daar woont Lavinia de Koning, de nieuwste inwoner vanBookville. Haar naam is afgeleid van één van mijn favoriete boeken. Je magproberen te raden welk boek. Nu kan ik zeggen dat er meerdere personageskomen die naar dat boek vernoemd zijn, soort van;-)Lavinia is een rijkdom/familiesim die 5 topzaken wil bezitten. Dat lijkt me nogeens een leuke uitdaging. Sommigen weten misschien dat ik in mijn helesimperiode 1 zaak niveau 10 heb gekregen, dus dat gaat spannend worden.Eerst moet Lavinia graven om geld te verdienen om een kavel te kunnenkopen en een winkel te beginnen.
 3. 3. Buren ontmoeten.
 4. 4. Het eerste zaakje van Lavinia. Laviniaselektrozaak.Ze verkoopt computers, tvs en dat soortdingen.Ze kreeg een goede recensie, dasnatuurlijk erg fijn.Nadeel: het werd heel druk in de winkel enLavinia was maar alleen.
 5. 5. Om geen sterren te verliezen heeft Lavinia maar iemand aangesteld alskassamedewerker.Jorik Lammerts.Trouwens... even iets anders. Ik heb default-maxis-faces dingengedownload. Dus niet alle townies zijn heel erg lelijk meer. Dat scheelt.Hoewel ik ook wel van plan ben om zelf townies te maken, even uitvindenhoe dat werkt.
 6. 6. Lavinia is een leuke en mooie sim die graagmet haar levenswens bezig is. Thuis krijgt zeiedere keer wensen om een openbare kavel tekopen. Maar toch blijft ze wel even thuis omdatJorik niet achter elkaar kan blijven werken.Dan maar even een geschiktehuwelijkskandidaat voor Lavinia zoeken;-)
 7. 7. Wibo Vos. Hij is niet zo heel erg knap, maarwel aardig.En ze hebben drie bolts... tja, dan zeg ik geennee;-)
 8. 8. Oh... ze zijn zo schattig samen.Ik heb ze gespamd, zoals ik altijd doemet romantische scènes:-)
 9. 9. Ze wonen samen:-)Check die ogen van Wibo op hetplaatje rechtsonder dan...Ze zijn cute.
 10. 10. Ze gaan snel, dat klopt;-)Wibo is een rijkdomssim die Magnaat wil worden.Dat kan opzich wel:-) Zeker als Lavinia haar levenswens haalt en daar ga ik mijn uiterste bestvoor doen.Nog leuker: dan speelt hij een winkelbuurt voor me vrij:-)
 11. 11. Gezellig, ze gaan verloven.Maar volgens mij vonden ze hetallebei eigenlijk niet zon heelgoed idee...Eigen schuld xD
 12. 12. Gezellige drukte in de winkel.Echt, op dat moment (en nog steeds wel een beetje) was ik helemaal verslaafdaan in de winkels spelen. Ze konden allebei al snel goed verkopen en imponerenging (bijna) altijd goed. Het enige nadeel was dat ze er moe van werden, maargoed, daar hadden we de oplader voor.En daar zat ook weer een voordeel aan vast, ze hoefden niet eens naar huis omwensen te vervullen, want voor iedere ster, elk zaakniveau etc. werden zehelemaal platina. Allebei.Af en toe moesten ze wel naar huis, want anders werd Jorik gek;-)
 13. 13. Ook hier zijn skillmonsters te vinden.Wibo mag nu nog niet in de commercie gaan werken, maar ik wil graag dat hij zohoog mogelijk instapt in de carrière, dus moet hij al veel punten halen, zodat hijdaar later minder hard voor hoeft te werken.
 14. 14. Trouwen... waarom ook niet?
 15. 15. Aan het werk.Ik merk nu dat ik toen iedere keer vergat om lampjes in het huis op tehangen, daarom zijn de fotos wat donker uitgevallen;-)
 16. 16. Lavinia is zwanger:-)En hier blijkt maar weer dat ze een harde werker is.Ze gaat gewoon naar de winkel toe.
 17. 17. Eerst hard werken/geld verdienen en dan mogen Lavinia en Wibo gezelligsamen eten.Het ziet er best knus uit, vind je niet?
 18. 18. Vuurvliegjes zijn leuk, al vind ik vlinders mooier.En samen skillen is gewoon gezelliger;-)
 19. 19. Als je zwanger bent moet je veel eten, dat klopt.Ze heeft er ook hard voor gewerkt;-)
 20. 20. Babytime:-)Wibo probeert zich rustig te houden, denk ik.
 21. 21. Het is een meisje. Het derde meisje al in Bookville, haar naam is Carijn.En nee, Wibo ging niet schaken, maar zitten op de stoel, het werd hemallemaal even teveel;-)
 22. 22. Helaas moest Wibo snel uit zijn stoel komen,want ook Lavinia vond één kindje nietgenoeg...
 23. 23. En daar is het tweelingzusje vanCarijn, haar naam is Dana.De meiden hebben allebei bruinhaar en de donkerblauwe ogen vanWibo.Ook hebben ze de huidskleur vanhun vader geërfd. (volgens mij, hetverschil tussen huidskleur 1 en 2,zoals ik ze maar noem, kan ikzelfbijna niet zien...)
 24. 24. Wibo lijkt een goede papa, maar dat valt vies tegen.Als hij de luier van Dana moet verschonen legt hij haar op de grond en gaat eerst boosworden omdat ze stinkt.... Tssk.
 25. 25. Nu Lavinia niet meer zwanger is gaat het werken in de winkel toch een stukje makkelijker.Nadat de winkel was geopend gingen Wibo en Lavinia flirten.Gelukkig lieten de klanten zich daar niet door tegenhouden;-)
 26. 26. Het zaakje had nog één ster nodig om niveau 10 te worden.Michel Ray was het slachtoffer van Lavinias imponeerpraktijken.En toen kreeg het zaakje de laatste ster en toen ging mijn spel/laptop feestvieren op zijngeheel eigen manier, zoals te zien is op de rechtse foto (a)
 27. 27. Die babytijd gaat altijd zo snel. Carijn en Dana zijn alweer jarig.
 28. 28. En als een echte tweeling groeien ze in dezelfde kleertjes op.Dana is de jongste, maar groeit als eerste op.Daarna volgt Carijn.De meiden lijken (volgens mij xD) best wel op hun papa, maar op zich is dat niet erg...
 29. 29. Ze hebben een make-over gehad.Links is Carijn, over haar kapsel ben ik nog niet helemaal tevreden (die heb ik later ookgewijzigd, maar dat zie je in week 3 pas;-)).Rechts is Dana en die foto is zó schattig. (vind ik dan)
 30. 30. En dit doen Wibo en Lavinia als ik ze eventjes niet in de gaten houd...
 31. 31. Wibo mag nu een baan gaan zoeken in de commercie. Helaas was datzondagavond zonder resultaat.
 32. 32. Dus gaat Wibo Dana maar leren praten. Wat ook erg leuk is natuurlijk.En dan gaan we nu afscheid nemen van de familie de Koning, want hun weekje isalweer voorbij;-)De volgende week beginnen we weer bij familie de Wijzer. (Met hun lievekindertjes:-))
 33. 33. StatsHouseholds: 2Playable sims: 9CAS sims available: 2Community lots: 3Total Lots: 5Business districts: 0Universities: 0Downtown: noSM: 2Population: 18Fires: 1Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled lifetime aspirations: 0Taxes: 19.363

×