Week 1 kingston

221 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
221
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 1 kingston

 1. 1. BaCC Hilltown – Week 1 – Kingston
 2. 2. Dit is het tweede huishouden in Hilltown. Olivier hebben jullie al gezien. Zijn vrouw heet Antheia, of je het gelooft of niet, dienaam heb ik niet bedacht. Deze familie wordt de zakenfamilie van de stad. Oftewel, zij bezitten de bedrijfjes, wordenmagnaat enzovoorts. Hun tweede inkomsten komen uit de toegewezen bedrijfstak.Olivier is (natuurlijk) een rijkdomsim en zijn levenswens is crimineel meesterbrein worden, nope, dat gaat em niet worden.Antheia is een populariteitsim en haar levenswens is mediamagnaat worden. Dat kan ook al niet. Tegenpolen van deandere familie dus.Het bed wordt meteen goed gebruikt, want ook zij hebben nakomelingen nodig.
 3. 3. Goedzo meneer Humble, ik zou niet weten wat ik zonder jou moet.Antheia is schrijfster en Olivier is technicus, dat betekent dat zijn vaardigheid werken aan de robotbank is. Helaas hebben zedaar geen centjes voor. Dat is ook een reden dat ik hun huis niet laat zien: het is extreem lelijk omdat ze heel erg arm zijn.Maar goed, alles wordt beter als Olivier een eigen zaak kan gaan openen.
 4. 4. Antheia begint meteen druk te schrijven. Olivier kon eigenlijk niks doen, dus heb ik maar een spiegel gekocht, van hunlaatste geld, zodat hij charisma kon oefenen. Dat komt altijd mooi van pas, toch?
 5. 5. Aha, *Mirjam slaakt een kreet van triomfantelijkheid* (zo ging dat echt ja), Ollie kan wel aan het werk, hij kan namelijkfinancieel advies geven, dat kan als je rijkdomsim bent.Dus terwijl Antheia slaapt, schrijft Olivier aan zijn verhaal.
 6. 6. Dit plaatje lijkt me vrij duidelijk, of niet?En ze hebben weinig te doen voor plezier, want de computer wordt altijd gebruikt om financieel advies te geven of omromans te schrijven, dus moeten ze maar gaan touwtjespringen.
 7. 7. Look, Antheia is zwanger, maar ik like haar jurk niet, door die leuke kapstok kan ze (net als Aravis bij de familie Anvard) haargewone kleren aan, zonder een andere hack (want hihi, die kapstok is de hack). Maar bij de ene kleding werkt het wel en bijde andere niet. Maar goed, ze loopt nog steeds alsof ze zwanger is en dat is ze ook!
 8. 8. Nog meer plezierige dingen. Oliviers hobby is trouwens lekker eten, dat vind ik erg grappig.Die van Antheia is Film en Literatuur, wat natuurlijk erg goed uitkomt. En wat ik ook heel ergleuk vindt, want dat hebben niet zoveel simmetjes.
 9. 9. De vermoeidheid slaat toe bij Antheia en Olivier vermaakt zich door vlinders te vangen. Je moet wat hè?
 10. 10. Antheia is inmiddels in het laatste stadium van haar zwangerschap. Ze moet héél hard aan haar boek schrijven, andershebben ze geen geld voor een wiegje, dat zou wel heel vervelend zijn hè?
 11. 11. Gelukkig is het boek net af als Antheia moet bevallen. Wat zal het worden? Spannend. *Kuch*
 12. 12. Het is een schattige jongen met blauwe ogen en bruin haar. Hij luistert naar de naam Stefano.Nu zal ik even uitleggen hoe ik de sims in deze familie namen geef. Ik gebruik daarvoor de random name generator. Als hetkindje geboren is kijk ik wat het is, nou Stefano is dus een jongen, toen heb ik Masculine, first name, 3 middle namesaangevinkt en degene die ik de leukste vond heb ik aan hem gegeven.Bij de andere familie zijn het personages uit (fantasy)boeken die ik erg leuk vind.
 13. 13. Olivier is erg trots, zo ziet het er tenminste uit. En Antheia is een hele lieve mama voor Stefano.Een gelukkig gezinnetje is dit.
 14. 14. Aww... Ik houd van deze mensjes.
 15. 15. Wat random cuteness.
 16. 16. En één kindje is natuurlijk niet genoeg, anders komt de stad niet vol. Als het niet noodzakelijk was geweest weet ik niet of ikOlivier en Antheia nog meer kindjes had laten nemen, ik vind hen daar niet echt een type voor. Maar goed, Stefano is erglief, dus meer lieve kindjes vind ik niet zo heel erg.
 17. 17. En toen was Stefano alweer jarig. Hij groeit op tot een lieve, schattige peuter. Hij krijgt wel een make-over.
 18. 18. Hij leert lopen van Antheia en wordt door Olivier zindelijk gemaakt.Hij is echt lief die kleine Stefano:-)
 19. 19. Jippie:-) Een broertje of zusje voor Stefano.
 20. 20. Dit ziet er schattig uit hè? Dat Olivier met Stefano speelt. Maar eigenlijk heb ik gewoon die opdracht aan hem gegeven zodatzijn plezier wat sneller groen zou worden, want het was echt hopeloos.
 21. 21. En eindelijk is het zover, Olivier kan een heel klein zaakje beginnen. Het is aan huis, dus ik weet niet precies hoe dat in deBaCC regels werkt, maar ik doe het gewoon zoals ik dat wil. Dus het telt wel mee met de SM enzo, maar niet in het aantalkavels. En voor CAS maakt het niet zo heel erg veel uit.Maar goed, het werkt nog niet zo heel erg goed, want er staan maar twee voorwerpen in. En aan de andere kant: allebeetjes helpen!En dit was het alweer. De volgende keer gaan we weer naar de familie Anvard, die een stukje groter wordt. Op de laatste diavind je, zoals gewoonlijk, de stats.
 22. 22. StatsHouseholds: 2Playable sims: 6Cas-Sims available: 1Community lots: 1 (bedrijf aan huis)Total Lots: 2Business Districts: 0Universities: 0Downtown: noSM: 2Population: 12Fires: 0Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled life time aspirations: 0Taxes: 2.196

×