Week 1 anvard

206 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
206
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 1 anvard

 1. 1. BaCC Hilltown – Week 1 - Anvard
 2. 2. Uhm, how to begin. Oké, ik ben dus een nieuwe BaCC gestart, maar dan net iets anders.Ik miste de BaCC uitdaging wel, van het leuk spelen, zonder verhaal en met een duidelijk doel.Dit is dus mijn vierde stad. Maar hier gaat het allemaal net even anders.Er worden aan het begin twee families gemaakt (heb ik in al mijn wijsheid besloten) en verder komt er nooit en dan ook nooit een nieuwefamilie bij. De uitbreiding gebeurt dus ook via het nageslacht. (hoe meer kindjes hoe beter xD)En ik heb nog meer regels bedacht, om het zo verschillend en daarom zo leuk mogelijk te houden. Meerdere regels die ik voor mezelfbedacht heb leg ik zo uit.Maar dit zijn dus Shasta en Aravis Anvard. (Koekje voor degene die raad waar hun namen vandaan komen;-))Shasta is de blonde man (voor zover dat nog niet duidelijk was), hij is een familie/populariteitssim en zijn levenswens is een goudenbruiloft vieren. Yay, dat kanAravis is dus de zwartharige vrouw, zij is een kennis/populariteitssim en haar levenswens is de hand van poseidon worden. Yay, kan ook.
 3. 3. Ik laat dus random fotos van hun hippe huisje zien terwijl ik de belangrijke regels uitleg. Het meeste is gewoon zoals in eennormale BaCC. Het verschil is dat de sims niet op alle manieren aan geld mogen komen.Ten eerste is de familie Anvard een agrarische familie, ze verbouwen groenten en fruit en leven van visvangst. Iedereen die danook Anvard met zn achternaam heet is verplicht om voor tuinieren, vissen en bloemschikken een gouden badge te ontvangen. Allegeneraties door. De andere familie heeft een totaal andere uitdaging, maar daar komen we als we bij die familie zijn wel op.En dit is dus de keuken(a)
 4. 4. En hier komt dus de volgende regel om geld te verdienen. Elk sim mag zich specialiseren in een van de onderstaandebedrijfstakken:Schrijver, pottenbakker, kunstenaar, technicus, mode-ontwerper of speelgoedmaker.Maar dan ook maar één, 1 weet je wel.Dit wordt bepaald aan de hand van de dobbelsteen, vandaar dat het er ook maar 6 zijn. XDIk vond het wel een goede.En de laatste manier om geld te verdienen is gewoon een baan zoeken, maar niet alle banen zijn toegankelijk, dus ja, je moetwat.En een sim, die bijvoorbeeld ergens een creativiteitspunt voor nodig heeft, maar vanaf zijn/haar geboorte gedoemd is tottechnicus zijn, mag niet gaan schilderen om het te leren, dat kan hij of zij gewoon niet. Begrijpelijk of niet?Shasta mag boeken schrijven, Aravis schilderen, vandaar deze twee elementen (meneer Humble was nog niet langs geweestop dat moment).
 5. 5. Een plattegrondje en de slaapkamer. Tja, ik heb verder niet echt super speciale regels te vermelden.O ja, de CAS, dat nog eventjes. Want tja, als je maar met twee families mag hebben dan heeft de CAS eigenlijkgeen zin. Maar daar heb ik voor mezelf iets leuk op gevonden, ik vind het vaak leuk om nieuwe townies te maken.(omdat die standaardtownies een beetje niet zo heel erg mooi zijn). Voor ieder iets wat me een CAS zou opleverenmag ik zelf een townie maken. YES!
 6. 6. Aravis en Shasta testen meteen het bed uit. Groot gelijk, er moet natuurlijk nageslacht komenhè?!
 7. 7. Shasta ontmoet de buurman, Olivier Kingston, hij is de andere familie (samen met een andere sim).Ik heb trouwens Veronaville gebruikt als template, niet dat de families een hekel aan elkaar moeten krijgen, maar het isgewoon handig en grappig om het zo in te delen.
 8. 8. Aan het werk, in hun specialiteiten.
 9. 9. Aravis gaat vissen. Een win-win situatie, want dan mag ze sneller in de oceanografie werken en heeft ze deplicht van haar agrariërzijn vervuld.Ik weet niet of jullie het met me eens zijn, maar ik vind haar echt een hele leuke sim:-)
 10. 10. Aravis is zwanger. En ja, als je zwanger bent moet je veel eten.
 11. 11. Shasta is een beetje depressief. Hij had namelijk een flutroman geschreven, waar hij toch nog 1.900 simoleons voor kreeg.Wat is het probleem dan, zou ik denken.Maar goed, Shasta wilde geen slechte roman verkopen, dus staat hij nu maar met een nepkind te knuffelen, snap jij het nog?
 12. 12. Het stel eet lekker samen en Aravis is ondertussen in het laatste stadium van haar zwangerschap gekomen. Yeah:-)
 13. 13. En omdat er toch weinig bijzonders gebeurd is hier meteen de bevalling. In de badkamer, natuurlijk, dat doen vrijwel al mijnsims.Het is een meisje, met zwart haar, de donkere huid van haar moeder, maar haar vaders groene ogen.Hoe ze heet? Lucy.
 14. 14. Shasta ontpopt zich meteen tot een geweldige vader.En zeg nou zelf Shas, zon echte dochter is toch een stuk beter dan een nepbaby?!
 15. 15. Aravis is, zonder familiewens, ook een hele goede moeder. Zonder mopperen luiers verschonen, zo hoort dat!
 16. 16. Er gebeurt verder weinig bijzonders, behalve dat Aravis weer zwanger is, dus hebben we maar meteen de verjaardag vanLucy
 17. 17. Ze is schattig:-) Ja, ik vind haar echt heel erg lief. Ze krijgt zelfs geen make-over, zo leuk vind ik haar.
 18. 18. Ze speelt lief en is dankzij de breinmelk al snel zindelijk. Ik zou echt niet wetenwat ik zonder dat spul zou moeten.
 19. 19. Tja, familiesim.En ik ben ook echt zon familiemens en vind dit zo cute om te zien. (Hoewel je daar geen familiemens voor hoeft te zijn).
 20. 20. O, dit is dus alweer de laatste foto. Nou, ik ben benieuwd wat men hiervan vind. Ik ben zelf al wel weer verkocht aan ditfamilietje, al heb ik ook gewoon zin in schrijven aan mijn 10G, omdat een derde generatie nu wel erg dichtbij komt en dat isin een 10G voor mij al erg lang gelden:-)Maar goed, Aravis heeft alweer de tweede pop gehad, dus de volgende update snel een kindje:-)Laatste slide zijn de stats.
 21. 21. StatsHouseholds: 2Playable sims: 5Cas-Sims available: 0Community lots: 0Total Lots: 2Business Districts: 0Universities: 0Downtown: noSM: 1Population: 5Fires: 0Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled life time aspirations: 0Taxes: 1.033

×