Intro

431 views

Published on

Published in: Self Improvement, Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
431
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Intro

 1. 1. BaCC Circle City Ik had beloofd dat ik toch wat zou gaan posten over mijn BaCC. Hier is het allereerste dingetje, ik zal de bewoners van Cirle City even aan jullie voorstellen en de huidige stats doorgeven. Erna zal ik iedere keer na een speelronde (1 week in elk huishouden) wat updaten. Het is niet veel bijzonders, maar goed, misschien toch wel leuk.
 2. 2. Circle City heeft al twee huishoudens. Het huishouden Hunter en het huishouden Roush. (Als je echt wilt weten waar de namen vandaan komen, ze zijn allemaal afgeleid van personages, plaatsen en onderwerpen uit één van mijn favoriete boekenserie: the circle series van Ted Dekker)‏ We zullen eerst naar het huisje van de founder gaan.
 3. 3. Dit is Thomas Hunter. Hij is de founder van Circle City. Hij is getrouwd met Kristianne Spits (nu ook Hunter) en samen hebben zij 4 kinderen. Thomas is een kennissim en heeft als levenswens hoofd van de SCIA worden. Het is met 99% zekerheid te zeggen dat Thomas zijn levenswens niet zal behalen. Thomas is erg goed in schilderen en verkoopt veel zelfgemaakte schilderijen. Ook heeft hij een klein winkeltje wat allemaal baby- en kinderspullen verkoopt.
 4. 4. Kristianne Hunter is Thomas' vrouw. Zij is een familiesim en haar levenswens is om zes kinderen te zien trouwen. Ik moet er nog even over nadenken of ik haar levenswens in vervulling laat gaan(a)‏ Kristianne heeft een gouden naaionderscheiding en maakt veel outfits, onder andere voor haar kinderen, maar ook voor de buurkinderen. In de nabije toekomst zal Kristianne een kledingwinkeltje gaan openen.
 5. 5. Anna Hunter is de oudste dochter van Thomas en Kristianne. (In haar kleding zit een bug, vandaar dat haar nek een beetje misvormd is. Misschien zit er trouwens helemaal geen bug in, maar ligt dat gewoon aan mijn slome laptop(a))Anna is een rijkdom/tosti sim. Ik ben alleen vergeten wat haar levenswens is. Volgens mij wilde ze chef de clinique worden. Ik weet niet of het mogelijk is voor Anna om haar levenswens te vervullen (ik denk niet dat de stad dan al een populatie heeft van 1000)‏
 6. 6. Britt Hunter is de tweede dochter van Thomas en Kristianne, ze is iets jonger dan Anna en is een genotssim. Haar secundaire wens is familie. (Ik vind het nog steeds een vreemde combi, maar ja, dobbelstenen hadden het bepaald, omdat ik anders nooit weet wat voor wens ik moet kiezen). De levenswens van Britt ben ik echt vergeten.
 7. 7. Dit zijn de jongste twee kinderen van Thomas en Kristianne, Claire en Boris. Zij zijn een tweeling en vinden elkaar, zoals jullie kunnen zien, erg lief.
 8. 8. We gaan door naar het andere huishouden in Circle City. De familie Roush. Dit is Aaron, de zoon van Rachelle en Jos Roush. Rachelle en Jos hebben nog een zoon. Toen Rachelle net zwanger was van hem werd Jos ontvoerd door Aliëns en kwam zwanger terug.
 9. 9. Dit is Jos met zijn zoon Clive. Clive kwam, niet lang nadat Aaron geboren was, ter wereld. Jos is een kennissim, zijn levenswens ben ik vergeten. Jos is dus ontvoerd door Aliëns en het was voor de hele familie een schok toen Jos niet een eenling, maar een Twaliën kreeg (zoals mijn vader het noemde;-))‏
 10. 10. Dit is David, de oudste van de tweeling. Hij is dol op zijn broer Clive. Dat kunnen jullie op de volgende slide zien.
 11. 11. Clive had hier nog geen andere outfit aan. Voor David had ik geen geschiktere outfit dan dit. De rest vloekte allemaal nogal bij zijn huid. Dus loopt het arme jongetje de hele dag in een pak(a)‏
 12. 12. Dit is Rachelle met haar stiefdochter Sterre. Hoewel David en Sterre niet haar eigen kinderen zijn houdt Rachelle wel van hen. Rachelle is een familiesim en heeft als levenswens de top van de ordehandhaving behalen. Ik weet niet of dat gaat lukken, ik vrees van niet.
 13. 13. Stats Households: 2 Playable sims: 12 CAS-sims available: 0 Community lots: 1 Total lots: 3 Business districts: 0 Universities: 0 Downtown: no SM: 2 Population: 24 Fires: 0 Burglars: 0
 14. 14. Nou, dit was het dan weer. Een beetje kort, maar de volgende keer zal het langer zijn. De namen doe ik via het alfabet, dit heb ik bij meerdere uitdagingen gezien en dat werkt erg handig. Alleen voor Sterre heb ik een uitzondering gemaakt omdat ik dat een übergave aliënnaam vind. En daar vond ik David eigenlijk wel bij passen(a) *Denkt aan een wit met een blauwe ster* Ik hoop dat je het leuk vond en tot de volgende keer! Xx Mirjam

×