Successfully reported this slideshow.

Ba cc week 4a

675 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Ba cc week 4a

 1. 1. 10G Springs – BaCC Season City Week 4a
 2. 2. De vorige keer: *William maakte het goed met Kristianne, hij vertelde dat hij eerder getrouwd was geweest en dat zijn vrouw en zoontje waren verongelukt *Er werd voor de tweede keer ingebroken *Arnout groeide op van peuter naar kind *Kristianne kwam in contact met een vriendin van vroeger: Emily *Kristianne wilde nog graag een derde kindje en daar gingen zij en William aan werken. *Kristianne was zwanger van haar derde kindje. *Nina groeide op van kind naar tiener, zei dat ze crimineel meesterbrein wil worden. Maar mijn simsspel is een beetje raar en heeft een remix gemaakt van al die levenswensen en nu wil ze chef de clinique worden. (Kristianne wil 3 kinderen zien afstuderen, gaat em ook niet worden, maar goed)‏ *Remon en Robert kwamen een dagje spelen bij Arnout *Kristianne ging op kraamvisite bij Emily, voor haar pasgeboren zoontje: Jelle *Als laatste beviel Kristianne van een tweeling: Thomas en Ilse Dat was het zo ongeveer. En nu mag je verder lezen;-)‏
 3. 3. “ Arnout, eten!” roept Kristianne van beneden. “ Ik kom!” roept Arnout terug terwijl hij zich van de trapleuning naar beneden laat glijden. Hij is hyperactief vandaag. Vanavond zal hij opgroeien en daar kijkt hij enorm naar uit. Dan kan hij papa en mama helpen met het verzorgen van Thomas en Ilse, die ook alweer jarig zijn. En dan is hij weer net zo groot als Nina. Jammergenoeg zijn Remon, Robert en Rachel pas over een paar weken jarig, maar hij heeft belooft hen niet te verwaarlozen.
 4. 4. “ Heb je een beetje zin in vanavond?” vraagt Kristianne, als Arnout aan tafel zit. Arnout knikt en begint enthousiast te vertellen dat hij zo naar zijn verjaardag uitkijkt en dat hij ook zin heeft dat Ilse en Thomas groot worden. William en Kristianne kijken hem glimlachend aan. “ Huilen Thomas en Ilse nou?” vraagt Arnout als hij klaar is met zijn verhaal. “ Dat zou best eens kunnen, ik denk Ilse, die ligt in de bungelboog, in de werkkamer” antwoordt Kristianne.
 5. 5. Als Kristianne naar de bungelboog loopt ruikt ze al wat het probleem is. “ Ach meisje toch. Zal mama je een schone luier geven? Of zullen we je in bad stoppen?” vraagt Kristianne terwijl ze Ilse optilt. Het meisje zegt natuurlijk niks terug, maar stopt met huilen als haar moeder haar heeft opgetild.
 6. 6. Niet veel later heeft Kristianne Ilse in bad gedaan. Net zijn Arnout en Nina naar school vertrokken. Arnout wilde eerst niet, hij stond een poosje te kijken terwijl zij Ilse in bad deed, maar uiteindelijk kreeg ze hem dan toch overtuigd om maar te gaan. “ Kom, dan mag je in de bungelboog spelen, ik denk dat je broer ondertussen ook wakker is” zegt Kristianne. Dat vermoeden wordt meteen bevestigd want ze hoort Thomas huilen. “ Ik ga wel!” roept William.
 7. 7. Fluitend geeft William Thomas een schone luier. Thomas laat alles over zich heenkomen en brabbelt vrolijk tegen zijn vader. “ Kom, dan mag je naar beneden, spelen, net als je zus” zegt William, terwijl hij Thomas' kleertjes goed doet.
 8. 8. Als William zijn zoontje in de bungelboog heeft gelegd zakt hij neer op de grond en blijft een tijdje naar zijn twee jongste kinderen kijken. Ilse en Thomas vergeten alles om zich heen en slaan vrolijk tegen de speeltjes. William glimlacht. Hij geniet van zijn kinderen, wat jammer dat ze zo snel groot worden, vanavond zullen ze een driedubbele verjaardag hebben, Arnout, Thomas en Ilse. Hij zucht.
 9. 9. Dan staat hij op. “ Jullie blijven lief spelen hè, dan gaat papa eventjes schilderen” zegt hij. Er staat al weken een schilderij wat hij toch echt eens af moet maken.
 10. 10. Het is al middag als Kristianne de werkkamer inkomt. “ Kom Thommie, je moet nodig slapen. Will, leg jij Ilse in bed?” zegt ze terwijl ze Thomas uit de bungelboog tilt. “ Eerst nog een flesje toch?” vraagt William. “ Ja” antwoordt Kristianne.
 11. 11. “ Kom schatje, dan krijg je een flesje van papa” zegt William terwijl hij met Ilse op zijn arm naar de keuken loopt. “ En daarna moet je gaan slapen, uitrusten. Want vanavond ben je jarig en dan moet je wel helemaal uitgerust zijn hoor lieverd!” William praat verder, ondertussen geeft hij Ilse een flesje en brengt haar naar bed toe.
 12. 12. Als ze uit school komen gaan Nina en Arnout samen schaken. “ Wat ga je voor wens kiezen?” vraagt Nina nieuwsgierig. “ Ga ik niet aan jou vertellen” zegt Arnout. “Je wacht maar tot de kaarsjes uit zijn!” “ Ik weet het toch al!” zegt Nina. “ Hoe kan dat? Dat denk je maar!” roept Arnout. “ Dat denk ik inderdaad maar, maar ik weet zeker dat ik gelijk heb. Je gaat hetzelfde als mama kiezen!” zegt Nina. Arnout zegt niks meer.
 13. 13. Die avond staat Arnout bij de taart te stuiteren. “ Ik wil eerst!” had hij gezegd met een vastbeslotenheid waar je beter niet tegen in kon gaan. “ Mama, ook opschieten, dan kunnen de kaarsjes uit!” hij is zo ongeduldig.
 14. 14. Nadat Arnout de kaarsjes heeft uitgeblazen gaat alles erg snel en voor hij het weet is hij tiener. “ Hmm, die kleding kan wel beter” mompelt hij. “ O nee, dat ben ik vergeten” zucht Kristianne. Nina, Arnout en William kijken haar verbaasd aan. “ Jouw nieuwe outfit afmaken” “ O dat geeft niet, ik kan nog wel even met dit rondlopen” zegt Arnout luchtig. “ Zolang Rachel het maar niet ziet, toch?” plaagt Nina hem. Arnout krijgt een rood hoofd: “Rachel?” vraagt hij dan, zo nonchalant mogelijk. Nina vind het niet leuk om haar broertje te pesten en gaat maar gauw op een ander onderwerp over: “Familiewens zeker?” Arnout knikt: “En ik wil levende legende worden”
 15. 15. Dan zijn Thomas en Ilse aan de beurt om op te groeien. “ Hieperdepiep Hoera!' roepen Nina en Arnout blij naar hun jongere broertje en zusje. William en Kristianne blazen de kaarsjes uit voor hun kinderen.
 16. 16. Thomas is als eerste opgegroeid. Hij begint meteen enthousiast te brabbelen. “ Papa, lief” zegt hij. William lacht: “Dat denk je maar” grapt hij dan. “Kijk, Ilse gaat ook groot worden” “ Ils!” roept Thomas blij.
 17. 17. Dan komt ook Ilse weer terug in de armen van haar moeder. “ We zullen je haartjes nog iets anders moeten doen, maar voor de rest kan het er best mee door, vind je niet?” vraagt Kristianne. “ Hoe komt het dat ze bruin haar heeft?” vraagt Nina verbaasd. “ Geen idee. Haar wenkbrauwen zijn wel zwart.” zegt Kristianne. “ Geef haar maar aan mij, dan zal ik haar kapsel anders doen” biedt Arnout aan. “ Is dat niet iets voor meisjes?” grapt Nina. “ Waarom dat dan?” wil Arnout weten. “Jij doet het niet en mama moet mijn kleren nog afmaken” zegt hij. “ Aha, ik dacht al, vanwaar dat vriendelijke aanbod.” grapt Kristianne, ondertussen geeft ze Ilse aan Arnout.
 18. 18. “ Wat vind je ervan?” vraagt Arnout aan zijn zusje. “ Mooi!” roept Ilse blij. “ Wil je ook nog een ander jurkje aan?” vraagt Arnout. “ Ja, roze!” zegt Ilse. “Nie blauw” Arnout glimlacht. “Dan zullen we dat maar doen” zegt hij, terwijl hij zijn zusje meeneemt naar haar slaapkamer.
 19. 19. William is met Thomas naar de andere badkamer gegaan. “ Zo beter knul?” Thomas knikt. “ Spele” roept hij dan. “ Ben jij net zo druk als Arnout? Dat meen je niet” grapt hij, terwijl hij Thomas kietelt. “ Papa, stop! Kietel nie fijn!” “ Dan kietel je toch terug” lacht William. Thomas kriebelt hem in zijn nek. Dan moet William ook giechelen.
 20. 20. Arnout heeft Ilse in haar bedje gezet. “ Ga je lief slapen zussie?” vraagt hij. “ Ils lief” belooft Ilse. Arnout wrijft even over haar hoofd en geeft een kusje op haar wang. “ Weltrusten” fluistert hij nog.
 21. 21. William zet Thomas op het potje. Als hij ziet dat Ilse al slaapt doet hij extra zachtjes. “ Goedzo knul, nu netjes blijven zitten” fluistert hij tegen Thomas. Thomas doet braaf wat zijn vader van hem vraagt.
 22. 22. Thomas is, in tegenstelling tot zijn zus, nog helemaal niet moe. “ Kijk eens, drink maar lekker op, daar word je slim van” zegt William, terwijl hij een flesje breinmelk aan Thomas geeft. “ Jammie!” zegt Thomas, dan begint hij gulzig te drinken.
 23. 23. Na een tijdje begint Thomas toch te gapen. Als Kristianne hem in bedje legt wordt Ilse net wakker. “ Te gek” mompelt Kristianne. “Hopelijk gaat dit niet de hele tijd zo door, dan kunnen we onze nachtrust wel vaarwel zeggen”
 24. 24. Als Thomas slaapt haalt Kristianne Ilse uit bed. “ Stt, anders wordt Thomas weer wakker” fluistert ze. “ Ilse plasse” zegt Ilse zo zachtjes mogelijk.
 25. 25. Snel kleedt Kristianne Ilse aan. Dan zet ze Ilse op het potje. “ Goedzo Ilse!” prijst Kristianne Ilse, als ze netjes blijft zitten totdat ze haar plasje heeft gedaan.
 26. 26. Dan neemt Kristianne Ilse mee naar beneden en geeft haar een flesje breinmelk. Als Ilse die opheeft gaat Kristianne wat loopoefeningen met haar doen.
 27. 27. Niet veel later is Thomas ook weer wakker. “ Mama!” gilt hij. “ Zo, wat heb jij een grote mond” grapt Nina als ze het kleine slaapkamertje binnen komt. Thomas is meteen stil en kijkt haar met grote ogen aan.
 28. 28. “ Zo, dan haalt je grote zus je wel uit bed” zegt Nina. “Mama is beneden met Ilse.” Thomas legt zijn handje op Nina's schouder. “ Nien lief!” zegt hij dan. Nina glimlacht, aan een kant snapt ze wel dat Arnout de familiewens heeft gekozen, van zo'n lief kindje smelt je toch?
 29. 29. Als Nina Thomas heeft aangekleedt slaat hij zijn armpjes om haar heen. “ Nien lief!” zegt hij nog eens. “ Thomas is ook lief hoor” zegt Nina, terwijl ze haar hand op zijn hoofdje legt.
 30. 30. “ Gaat lieve Thommie nu even spelen?” vraagt Nina dan aan haar broertje. “ Thomas kleure” zegt Thomas blij. “ Dat mag” zegt Nina en ze zet haar kleine broertje neer, die kruipt meteen naar de speeltafel.
 31. 31. Even later kan Ilse lopen en zet Kristianne haar ook neer bij de speeltafel. “ Ilse daan?” vraagt Thomas aan zijn zusje. “ Stappe” is Ilse haar antwoord. “Nu kleure” “ Thomas klaar” zegt Thomas als hij de laatste streep op zijn tekening heeft gezet. “ Mooi!” zegt Ilse. En zo kletsen ze samen in hun eigen taaltje verder, het zijn best schatjes, maar ook best wel druk, hebben William en Kristianne gemerkt, ze lijken behoorlijk op hun grote broer.
 32. 32. Niet veel later begint Ilse te huilen omdat ze moe is. William legt haar snel in bed. Dan gaat hij Thomas leren lopen, want Thomas wil ook 'stappe, net als Ils'. Gelukkig zijn de kinderen snelle leerlingen en stapt Thomas later net zo vrolijk rond als zijn zusje.
 33. 33. Dan is Thomas moe en legt William hem terug in de wieg. “ Dada papa!” zegt Thomas. “ Slaap lekker jongen” fluistert William en hij geeft Thomas nog een kusje.
 34. 34. Tijdens zijn lunch denkt William na over een baan. Al tijden denkt hij erover na en nu denkt hij het zeker te weten, de ordehandhaving. Er worden de laatste tijd zoveel inbraken gepleegd in de buurt. Bij familie de Winter pas ook weer en van Kristianne hoorde hij dat bij Emily ook was ingebroken. Als hij zijn tosti opheeft gaat hij meteen achter de computer en hij heeft geluk, ze zoeken versterking bij de politie, na een telefoongesprek is William aangenomen.
 35. 35. Met twee peuters heb je nooit veel rust in huis. Ilse en Thomas zijn alweer wakker. Ilse begint hard te huilen terwijl Thomas zichzelf vermaakt door heen en weer te wiebelen in zijn bedje.
 36. 36. Kristianne is snel bij haar jongste kinderen. “ Stil maar lieverd” zegt ze tegen Ilse terwijl ze haar uit bedje tilt. “ Papa komt er al aan, nog eventjes geduld Thomas!” zegt ze dan tegen Thomas die haar vragend aankijkt.
 37. 37. Even later is ook Thomas uit bed gehaald en aangekleed. “ Ga jij lief met Ilse spelen? Dan gaat papa even wat aan mama vertellen.” “ Spele, Ils!” roept Thomas blij. Gimlachend zet William Thomas op de grond.
 38. 38. “ Hee Kris, ik moet je even wat vertellen” zegt William, als hij bijna tegen zijn vrouw botst. “ Wat dan?” vraagt Kristianne verbaasd. “ Ik heb een baan, in de ordehandhaving” zegt hij lachend. “ Een baan?” vraagt Kristianne verbaasd.
 39. 39. “ Ja, dat levert geld op en kan er sneller een universiteit komen.” is Williams antwoord. “ En kunnen we nog het een en ander verbouwen, want ik denk niet dat Thomas en Ilse nog lang op één slaapkamer willen slapen” “ Daar heb je een punt” zegt Kristianne. “Wanneer moet je beginnen?”
 40. 40. “ Vanavond al” zegt William blij. “ Leuk hoor, laat je mij alleen” zegt Kristianne sip. “ Ik denk dat je met vier kinderen in huis niet echt alleen zal zijn” grijnst William. “En bovendien kom ik weer terug hoor” “ Dat is je geraden ook” lacht Kristianne.
 41. 41. Arnout en Nina zijn inmiddels ook uit school gekomen. Arnout, als een echte familiesim gaat meteen naar zijn broertje en zusje en speelt met hen. “ Is Thomas lief geweest voor papa en mama?” vraagt Arnout. Thomas knikt. “En voor Ils” “ Dat is je geraden jochie” zegt Arnout terwijl hij zijn broertje even knuffelt. Ze hebben allemaal gemerkt dat Thomas een beetje bazig kan zijn, maar gelukkig kan Ilse ook prima voor zichzelf opkomen.
 42. 42. Die avond gaat William, toch een beetje zenuwachtig, voor het eerst naar zijn werk. Hij heeft er ook wel zin in, maar hij vond het moeilijk om Kristianne alleen met de kinderen te laten. Hoewel Arnout en Nina groot genoeg zijn en Thomas en Ilse al in bedje liggen blijft hij het lastig vinden.
 43. 43. Nina en Arnout zijn, net als hun vader, hard aan het werk. Het is wel een beetje anders, maar toch. Als Arnout klaar is met zijn huiswerk besluit hij nog even bij zijn zus langs te gaan.
 44. 44. “ Maar wat wil je nu broertje?” vraagt Nina. “ Niks. Gewoon kletsen met m'n zus, mag dat niet?” vraagt Arnout onschuldig. “ Het zou toch kunnen dat je advies nodig hebt?” “ Jij denkt teveel na Nina. Oké, ik weet dat je een kennissim bent, maar dat je overal wat achter zoekt gaat mij te ver” zucht Arnout. Nina lacht. “Ik probeerde je op de kast te krijgen broertje, en ik moet zeggen: het was aardig gelukt!” Arnout grijnst.
 45. 45. “ Ik geef toe, ik ben benieuwd of Rachel m'n schoonzusje wordt” lacht Nina. “ Waarom heb je het daar iedere keer over?” vraagt Arnout. “ Gewoon, omdat ik het grappig zou vinden. Weet je wel, twee kinderen, al vanaf hun jeugd met elkaar bevriend en dan opeens...” “ Stop er gewoon over wil je” zegt Arnout een beetje chagrijnig. Nina grinnikt.
 46. 46. “ Broertje, wat is er met jou aan de hand? Kan je niet eens meer tegen een grapje?” zegt Nina, terwijl ze Arnout begint te kietelen. “ Hou op” giechelt Arnout. “Je weet dat ik daar niet tegen kan” “ Daarom is het zo leuk”
 47. 47. “ Hé, ik maakte echt maar een grapje.” zegt Nina, terwijl ze haar broertje omhelst. “ Weet ik. Maar ik weet dat je het zo leuk vind als ik hap” grijnst Arnout. “ Weltrusten” zegt Nina dan. “ Jup, weltrusten” en dan gaat Arnout naar zijn eigen kamer.
 48. 48. Heel laat die avond komt William thuis. Met een promotie, hij heeft zo goed zijn best gedaan dat hij meteen voor een hogere functie in aanmerking kwam. William is daar erg blij mee, want het geld wat die bonus met zich meebracht is superhandig.
 49. 49. De volgende ochtend is Kristianne verbaasd als William in uniform om zeven uur al naar zijn werk vertrekt. “ Ik heb promotie gehad lieverd, dat ben ik vergeten te vertellen” lacht hij. “ Mooi, dan ben je vanavond dus thuis!” zegt Kristianne blij. “ Jup” is Williams antwoord.
 50. 50. “ Ik ben er vanmiddag niet” verteld Arnout tegen Nina. “ Nee?” vraagt Nina verbaasd. “ Robert heeft me uitgenodigd om op de verjaardag van de drieling te komen, vandaar” zegt Arnout. “ O, tof!” zegt Nina.
 51. 51. De kinderen zijn net naar school vertrokken als de telefoon gaat. “ Met Kristianne Springs” “ ...” “ Hee Em, alles goed?” “ ...” “ Oké, nee dat is heel prima. Ik denk dat Thomas en Ilse dat heel erg gezellig zullen vinden!” “ ...” “ Oké, tot straks dan en alvast heel veel succes met je zaak!” “ ...”
 52. 52. “ Zo kleine meid, heb je lekker geslapen?” vraagt Kristianne als ze Ilse uit bed tilt. Ilse knikt. “ Zometeen komt Jelle spelen met jullie, vinden jullie dat gezellig?” “ Jelle?” zegt Thomas vragend. “ Ja, het kindje van tante Emily. Zal mama het speeltafeltje dan maar beneden zetten, dat is makkelijker” Ilse en Thomas vinden alles prima.
 53. 53. Meteen als Emily Jelle heeft gebracht spelen de kinderen lief met elkaar. De hele ochtend heeft Kristianne geen moeite met de drie kinderen. Normaal vragen Thomas en Ilse best wel veel aandacht, maar ze zijn nu zo lief aan het spelen dat Kristianne het bijna jammer vindt als Emily weer komt om Jelle op te halen. “ Het is bijna jammer om ze uit elkaar te halen hè?” zucht Emily. Kristianne knikt, maar na wat protesten van Thomas, Jelle en Ilse gaan Emily en Jelle toch naar huis.
 54. 54. Kristianne wil net Ilse nog een flesje geven en haar dan in bed leggen als Nina thuiskomt, ze heeft een schoolvriend meegenomen. “ Nien, waar is Arnout?” vraagt Kristianne. “ Naar de verjaardag van Robert, Remon en Rachel” is het antwoord van Nina.
 55. 55. Arnout staat te kletsen met Rachel voor hun huis. “ Is het echt oké dat ik kom?” vraagt hij nog eens. “ Natuurlijk, jij bent al hartstikke lang onze beste vriend, waarom zou jij niet op onze verjaardag mogen komen?” “ Oké, ik begrijp het, het zit dus al goed” lacht Arnout. “ We zullen maar niet zeggen dat Rachel er op stond dat je kwam” lacht Remon. Rachel steekt haar tong uit naar haar broers, de jongens lachen, daardoor merken ze niet dat Arnout een kleur heeft gekregen.
 56. 56. Die avond staan ze alledrie bij de taart, Robert, Remon en Rachel. “ Pap, opschieten, we gaan de kaarsjes uitblazen” roept Remon naar zijn vader. Arnout staat er grijnzend bij, nog niet zo lang geleden stond hij er zo bij, hij kon ook niet wachten om op te groeien.
 57. 57. Meneer de Winter heeft voor iedereen een toetertje meegenomen, Arnout staat er enthousiast op te blazen voor zijn vrienden. Remon en Robert hebben hun kaarsjes al uitgeblazen, nu Rachel nog.
 58. 58. “ Dit is niet gek!” roepen Robert en Remon tegelijk. “ Hè, waarom hebben jullie nou niet op mij gewacht” zucht Rachel. “ Jij bent een slome slak” grijnst Robert. “ Nietes” zegt Rachel en ze springt de lucht in.
 59. 59. “ Ik kan het best. Maar ik wil wel andere kleren aan!” zegt Rachel meteen. “ Ik ook!” roepen de jongens in koor. “ Arnout, ik moet jou ook nog mijn kamer laten zien” bedenkt Rachel opeens. “Loop je mee?” Arnout loopt gewillig achter Rachel aan.
 60. 60. Nadat Arnout Rachels kamer heeft bewonderd loopt hij naar het balkon, zodat Rachel zich kan omkleden. Hij is diep in gedachten verzonken, alles heeft hem zo verward. Eerst vond hij Rachel gewoon leuk, maar nu. Hij weet gewoon niet wat hij ervan denken moet.
 61. 61. Doordat Rachel naar buiten komt schrikt Arnout op uit zijn gedachen. “ Zo is het een stuk beter, vind je ook niet?!” zegt Rachel. Arnout knikt. Hij weet gewoon niet wat hij zeggen moet. Zijn hoofd zegt: “Arnout, doe het niet!” maar zijn hart zegt iets heel anders. “ Zeg eens wat, heb je je tong verloren?” grapt Rachel.
 62. 62. “ Nee hoor” zegt Arnout en hij buigt zich naar haar toe. “ Ik vind het superleuk” fluistert hij in haar oor. Rachel glimlacht, ze weet ook niet goed wat ze moet zeggen. Na een paar seconden laat ze Arnout los, en loopt naar de reling van het balkon. “ Zou ik naar beneden kunnen springen?” vraagt ze. Arnout is even verbaasd over de plotselinge verandering. “ Zal ik maar niet doen” is zijn commentaar. “ Waarom niet?” Rachel kijkt hem lachend aan.
 63. 63. Arnout verzamelt al zijn moed, dan zegt hij: “Hierom niet” en dan kust hij Rachel op haar lippen. Ze beantwoordt zijn kus.
 64. 64. Een tijdje later staan ze in een innige omhelzing. “ Ik vind jou superleuk, die jurk is bijzaak” lacht Arnout. “ Dat durfde je net niet te zeggen” plaagt Rachel. Arnout wordt weer rood. “ Ach, zo'n blosje staat schattig” Arnout zwijgt. “ Zeg je weer niks, heb je je tong verloren?” vraagt Rachel plagend.
 65. 65. Arnout zegt niks maar trekt Rachel dichter tegen zich aan, dan zoent hij haar. Het lijkt een eeuwigheid geduurt te hebben als ze elkaar loslaten. Ze kijken elkaar stralend aan. “ Heb je toch je tong niet verloren” zegt Rachel met een onschuldig lachje. Arnout bloost weer, hij gaat er maar niet op in.
 66. 66. “ Nu even serieus” zegt hij dan met een stem die een beetje schor klinkt. Rachel kijkt hem ernstig aan. Arnout begint te stotteren: “Ikkeh... eh... Zou je... zou je verkering met me willen?” vraagt hij dan terwijl hij Rachels hand vasthoudt.
 67. 67. Rachel geeft geen antwoord, maar slaat haar armen om Arnout heen. “ Is dat een ja?” vraagt Arnout met een grijns. “ Ja” zegt Rachel dan, na enkele ogenblikken van stilte. Een tijdje blijven ze nog op het balkon staan, totdat Arnout ontdekt dat Rachel staat te bibberen. “ Kom, we moeten naar binnen, straks vat je nog kou. En trouwens, ik moet zo ongeveer naar huis”
 68. 68. Nog een keer zoenen ze elkaar en dan moet Arnout echt gaan. “ Ik ga je missen” zegt Rachel. “ Hmm. Morgen zien we elkaar weer, denk daar maar aan” grijnst Arnout “ Oké, tot morgen!”
 69. 69. Nog helemaal vol van Rachel stapt Arnout even later thuis de kamer weer in. “ Zo, was het leuk?” vraagt Nina, die tv zit te kijken. Arnout grijnst. “Mag ik m'n jas uittrekken?” vraagt hij dan. “ Vooruit, omdat jij het bent.
 70. 70. Als hij zijn jas uitheeft ploft hij naast Nina op de bank. “ En, wat vroeg je net?” vraagt hij met een grote grijns. “ Of het leuk was broertje, met Rachel” “ Ja hoor, en met Remon en Robert ook!” grijnst Arnout. “ Haal die grijns van je gezicht” zegt Nina terwijl ze een slaande beweging in de richting van Arnout maakt. “ Waarom?” lacht Arnout.
 71. 71. Nina probeert meer van Arnout los te peuteren, maar Arnout zwijgt in alle talen. “ Ik kan je wel vertellen wat voor wensen ze gekozen hebben” grijnst hij. “ Vertel maar, beter iets dan niets” zucht Nina. “ Remon is een genotssim, hij wil 50 eerste dates” vertelt Arnout. “Rachel is net als jij kennissim en wil Illusionist worden, Robert heeft romantiek gekozen en hij wilde niks over zijn levenswens vertellen” “ Zal wel niet zo netjes zijn dan” grijnst Nina. “Maar Rachel heeft een normale levenswens, carrière enzo, past wel bij je, toch?”
 72. 72. Arnout gaat niet op de laatste opmerking van zijn zus in, het maakt hem nog verdacht ook. “ Ik ga naar bed” zegt hij dan. “Ik ben helemaal uitgeput” maar dat is een leugen, hij is bang dat hij van alles wat hij heeft meegemaakt niet eens zal kunnen slapen.
 73. 73. Lalala. Stop. Ja, ik ga stoppen met het schrijven van een verhaal bij mijn BaCC. Ik merk dat ik nu veel meer bezig ben met het schrijven dan met spelen en ik vind het spelen ook zo leuk. Ik zal jullie wel blijven vertellen over de familie Springs, maar ook over de andere families in Season City. Net als bij m'n vorige BaCC. (en zoals bij bijvoorbeelde de BaCC's van Marieke en Brent.)‏ Nu moet ik nog een halve week afspelen bij de familie Springs geloof ik, de rest is ongeveer af. Die week zal zeer binnenkort komen en dan gaan we rondjes maken. Klinkt heel vaag, men ziet het vanzelf. Oké, verder komen in deze up geen stats omdat de week nog niet af is. Verder heb ik ongeveer alle nuttige dingen gezegd. Bedankt voor de aandacht en tot de volgende keer! Xx Mirjam

×