Successfully reported this slideshow.

Ba cc week 4 roush

348 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Ba cc week 4 roush

 1. 1. BaCC Circle City Green Forest 2 Familie Roush Jup. Daar ben ik weer. Met een update van mijn BaCC. Ik ben er zelf achtergekomen dat ik wel übersnel ga xD. (Nu pas? Ja, nu pas)‏ Maar zoals ik al vaker gezegd heb, het gaat echt minder worden. Deze update gaat enkel en alleen over Green Forest 2. Er zijn namelijk geen verdere huishoudens verwant aan de familie Roush. (behalve de familie Hunter dan). Al is dat na deze week wel anders. Maar dat lees je in de up.
 2. 2. Nou, dit is dus de stamboom van de familie Roush. Ik was het eigenlijk een beetje vergeten, dus hier staan al de volwassen versies van Clive, David en Sterre op. Bovenste rij: Aliën die Jos ontvoerd had, Jos en Rachelle. Middenste rij: David, Sterre, Aaron en Claire, Clive, Demi. Onderste rij: Holly. Sorry van de kwaliteit;-)‏
 3. 3. Rachelle en Jos praten nog even na de over de bruiloft en het feest van Aaron en Claire, denk ik.
 4. 4. Sterre gaat iets doen waar ik meestal spijt van krijg. Maar nu heb ik er nog geen spijt van.
 5. 5. Sterre heeft een katje besteld. (Sorry, het verschil tussen kat, poes, kater etc. weet ik echt niet)‏ Het is een hij en hij heet Pip.
 6. 6. Zeg nou zelf, hij is toch enorm lief? Ik heb heel veel fotootjes van Pip gemaakt, die er niet allemaal inkomen.
 7. 7. Rachelle en Jos blijven, hoe dan ook, lief bij elkaar! Ze kijken ook echt gelukkig, vind je niet?
 8. 8. Jos en Roberto zijn samen een dagje naar de club geweest. Jos ging jongleren met de glazen achter de bar en Roberto ging met iedereen praten. Het leverde wel een paar klanttevredenheidssterren op, dat was wel cool. En voor Roberto ook nog een baan. Een zo'n gastje vroeg of hij een baan in de architectuur wilde, natuurlijk wilde Roberto dat...
 9. 9. Om deze reden heb ik Sophie niet laten opgroeien met Boris. Ik wist dat David ook twee bolts bij haar had, dus heb ik ze maar even gekoppeld.
 10. 10. Aah... wat lief!
 11. 11. Deze foto vind ik gewoon erg grappig. Iedereen leest een boek. Het lijkt wel een beetje zondagmiddag bij mij thuis xD
 12. 12. Hmm. Brand. No like. Gelukkig kan Jos, ondanks zijn leeftijd, het vuur nog bestrijden.
 13. 13. Iedereen in de familie is helemaal gek op Pip. Dat beest krijgt niets anders dan aandacht. Als ik ze niet bezig houd staan ze ruzie te maken wie Pip mag knuffelen.
 14. 14. Roberto mag naar z'n werk. Ik ben benieuwd hoeveel levenswensen je van zo'n robot kan vervullen...
 15. 15. En dan is het tijd voor een driedubbele verjaardag. Clive, David en Sterre worden volwassenen.
 16. 16. Hmm. Hoe kunnen ze dit die arme simmies aandoen? Tijd voor een andere outfit.
 17. 17. Zo zien ze er toch een heel stuk beter uit?
 18. 18. De volgende dag komt Sophie langs. Zij is ook jarig geweest en krijg van David een bijzondere felicitatie;-)‏
 19. 19. Sophie krijgt ook al zo'n leuk cadeautje van David. Ze heeft eerst een make-over gekregen en nu bezwijkt David en gaat op zijn knietjes.
 20. 20. Doe maar niet zo verbaasd Sophie, toen David op zijn knieën ging wist je al wat er ging gebeuren, of niet? Maar je hebt gelijk, die ring is best mooi.
 21. 21. Ze zijn echt wel lief samen. En ik vind Sophie echt cool!
 22. 22. Sterre kan natuurlijk niet voor haar tweelingbroer onderdoen. Dit is Joppe Vos en hoewel Sterre erg verlegen is kan ze wel goed flirten!
 23. 23. Like, like, like. Joppe is volgens mij best een lieve sim.
 24. 24. David en Sophie blijven lief. Alleen zou ik met publiek zulke dingen niet doen...
 25. 25. ...Zeker niet als mijn moeder ernaast zat op de bank. Rachelle kijkt ook echt voor zich uit van: “Dit hoef ik niet te zien!”
 26. 26. Sophie heeft buikgriep...
 27. 27. Er is vast geen romantischere plaats ter wereld om te trouwen dan de keuken. Terwijl je broer gewoon lekker zit te eten.
 28. 28. Roberto sloeg op hol en dat was een hele schok voor Rachelle...xD
 29. 29. Hmm... Misschien was het toch geen buikgriep...
 30. 30. Dit is niet Roberto die naar z'n werk gaat, maar Sterre. Ze was hier ridder van de ronde tafel, maar heeft ondertussen al promotie gekregen.
 31. 31. Pip is ondertussen volwassen geworden. Maar iedereen is nog steeds dol op 'em. Ze hebben nog een katje geadopteerd, het is een meisje en ze heet Pien.
 32. 32. Joppe maakt ondertussen ook deel uit van het huisgezin Roush.
 33. 33. Jup, de keuken was romantisch. Dus gaat Joppe op z'n knieën voor Sterre.
 34. 34. Van een bruiloft komt een bruiloft, zeggen ze toch? Nou Sterre en Joppe zijn inmiddels meneer en mevrouw Vos.
 35. 35. Clive kan natuurlijk niet achterblijven. Ook hij is een goede flirter.
 36. 36. Romantisch hoor, je eerste kus in de hobbyzaal.
 37. 37. Op zondagavond vertrekt Clive als eerste van de 5 mensen die het huis gaan verlaten. Dag Clive, tot snel!
 38. 38. Terwijl Joppe en Sterre vertrekken besluit Sophie te gaan bevallen.
 39. 39. Het is een jongetje. Hij is groen en heeft zwarte ogen. Zijn haarkleur heeft hij van zijn moeder geërfd, namelijk bruin. Hij gaat luisteren naar de naam Harry.
 40. 40. Iedereen is zwaar onder de indruk van Harry. “ Wat een schatje” “ Wat lijkttie op z'n vader” “ Wat istie mooi!”
 41. 41. Nog een laatste knuffel voor Harry en dan is het voor David, Sophie en hun kleintje ook tijd om te vertrekken. De taxi staat al klaar.
 42. 42. Tot de volgende keer!
 43. 43. Stats Households: 10 Playable sims: 32 CAS-sims available: 2 Community lots: 10 Total lots: 20 Business districts: 0 Universities: 0 Downtown: no SM: 4 Population: 128 Fires: 3 Burglars: 1
 44. 44. Jup. Ik heb alvast een nieuwe familie aangemaakt. Maar eerst zijn de familie Greenlake en Romance nog aan de beurt. Maar ik heb alles alvast meegeteld in het aantal huishoudens etc. Lekker makkelijk. Sophie en Joppe zijn allebei rijkdomssims met als levenswens de top van de commercie behalen. Jippie:-) Dat is mogelijk. Verder ben ik nogal zenuwachtig, want vandaag is mijn eerste dag op de uni. Deze week heb ik introductieweek en ik vind alles ongelofelijk spannend. Ik voel me net weer een klein kind. Ook moet ik deze week veel werken dus ik ben benieuwd wanneer er een nieuwe up is. Jullie zien het wel. Heb ik verder nog wat te vertellen? Nope, denk het niet! Bedankt voor de aandacht en tot de volgende keer;-)‏ Liefs Mirjam

×