Ba cc week 4 only

668 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
668
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
472
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ba cc week 4 only

 1. 1. BaCC Povoado Pinheiro ~Week 4~ ~Only~
 2. 2. Het huis van de familie Only is flink verbouwd, zoals ik in de vorige update al had aangekondigd. Dat in dit enorme huis maar die simmetjes wonen zou je niet zeggen. Ja, Jorik, Cristel en Collin hebben het goed voor elkaar...
 3. 3. Collin heeft veel energie. Hij vindt het heerlijk om touwtje te springen. Het is sowieso een leergierig jongetje.
 4. 4. En dit is de ruimte waar ik persoonlijk best een beetje trots op ben. Het naaiatelier. Jorik is er momenteel in aan het werk. Het biedt ruimte voor 4 sims om te werken. Er staan diverse paspoppen, stof in overvloed en zelfs spiegels om de zelf gemaakte kleding te bekijken.
 5. 5. En dit is een plek waar vooral Collin erg blij mee is. Een heerlijk speelhoekje, voor hem alleen!
 6. 6. Cristel komt thuis uit haar werk in de commercie met alweer een promotie. Dat vindt ze zelf erg fijn. En ik ook, het is toch een stapje dichter in de buurt van een winkelbuurt.
 7. 7. Een baan in de oceanografie zal ik haar niet geven, al heb ik nog wel gepoogd om Cristel een gouden visonderscheiding te geven. Maar toen kwam de winter. Gelukkig vindt ze het leuk om te vissen en levert het andere voordelen op...
 8. 8. Kijk dat jochie eens blij zijn in zijn speeltuin.
 9. 9. Maar ook de viool is een instrument waar Collin zich urenlang mee kan vermaken. Hij is echt een leergierig jongetje, dat is aan zijn cijfers te merken.
 10. 10. Vandaar dat zijn ouders besluiten dat een gewone school niet goed genoeg is voor Collin. Jorik nodigt het hoofd van de particuliere school uit voor een bezoekje. Het schoolhoofd vindt het huis sowieso prachtig. Al vraag ik me nu wel opeens af wat die ene lamp buiten doet, dat was volgens mij niet de bedoeling...
 11. 11. Dat is dus het voordeel van een vers gevangen visje, je kunt er het schoolhoofd mee paaien. Maar of dat ook daadwerkelijk het gewenste resultaat heeft...?
 12. 12. Ja, Collin is toegelaten op de particuliere school. Nu mag hij naar school in uniform. Of hij daar zelf blij mee is? Geen idee, ik heb hem niet horen mopperen...
 13. 13. Jorik leest lekker een tijdschriftje over kunst en knutselen. Wie weet komt hij wel interessante patronen tegen voor een van zijn creaties op de naaimachine.
 14. 14. Het gezin dineert gezellig samen. Collin vertelt over zijn dag op de nieuwe school, terwijl Cristel verslag doet van de omstandigheden die geleidt hebben tot haar promotie.
 15. 15. Particuliere school of niet, huiswerk moet er gemaakt worden. Maar dat vindt Collin helemaal niet zo erg.
 16. 16. Hij weet dat hij daarna heerlijk een poosje op zijn viool kan spelen. Dat jochie wordt er echt goed in, tof toch?
 17. 17. Cristel mag naar het hobbykavel. Dit was nog in de tijd dat ik wilde proberen of ze een baan kon krijgen in de oceanografie.
 18. 18. Haha, net een zwerver, toch? Aron vindt het maar raar en loopt weg. Eveneens als Nina.
 19. 19. Sjonge, toen was het alweer tijd voor Collin om op te groeien. Er hoefde van hem niet per se een taart te komen. Over zijn wens hoefde hij overigens ook niet lang na te denken.
 20. 20. Jorik is zichtbaar blij met zijn tienerzoon. Cristel heeft snel nog een nieuwe outfit gemaakt voor Collin. Wat ik wel noodzakelijk vind, al heeft deze outfit ook wel wat. Maar ik vind hem niet geschikt voor Collin.
 21. 21. Zo is hij na zijn make-over. Collins levenswens is vast niet moeilijk te raden. Hij is een kennis/familiesim en zijn levenwens is zeven vaardigheden maximaliseren. Hèhè, eindelijk iemand in dit huishouden met een haalbare levenswens. Hoewel, die andere wensen waren ook mogelijk, maar ik had gewoon geen zin om die te gaan vervullen... En dat was het weer bij deze familie. Volgende week bij de familie van Gogh, tot dan!

×