Ba cc week 3 van gogh

714 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
714
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
488
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ba cc week 3 van gogh

 1. 1. BaCC Povoado Pinheiro ~ Week 3 ~ van Gogh ~
 2. 2. Een nieuwe familie. De familie van Gogh. Hier zien jullie Delia van Gogh en haar twee tienerzoons David en Ethan. Delia was heel jong zwanger van de tweeling, maar als familiesim die zes kinderen wil zien trouwen vond ze dat niet erg. David is een romantieksim en hij wil topkok worden. Een heel verschil met Ethan die kennissim is en graag minister van Onderwijs wil worden. Meer informatie en wat deze familie gaat doen (waarmee ze hun geld verdienen) kun je op de volgende dia's vinden.
 3. 3. Delia doet haar achternaam eer aan. Zij gaat haar geld verdienen met schilderen. Ook de nakomeling die achterblijft in haar huis gaat daarmee verder. En wellicht, als er zich een rijkdomssim onder hen bevindt kunnen ze een kunstgalerie openen. (Ja, volgens mijn regels mogen alleen rijkdomssims openbare kavels kopen. En populariteitssims als ze de levenswens hebben om 5 topzaken te bezitten).
 4. 4. Ethan is een slimme jongen en hij weet dat je van vis eten slim wordt. En dat het gezond is om biologische (onbespoten) groenten te eten. En zonne-energie is goed voor het milieu, dat zijn manieren waardoor Ethan geld gaat verdienen. Maar dat zie je pas echt goed als hij op zichzelf woont.
 5. 5. David is een avontuurlijke, ondernemende jongen. Hij graaft graag naar schatten en wil niets liever dan de wereld over reizen. Samen met zijn baan in de horeca (als hij die krijgt) wordt dat zijn bestemming. Trouwens... wat ik nu even moet uitleggen: Het is niet zo dat als een sim met schilderen zijn geld verdient, dat het betekent dat hij of zij helemaal geen baan mag. Als ze het voor hun levenswens willen of als ze gewoon graag willen werken mag dat ook. Maar het is gewoon voor mezelf dat niet alle families op dezelfde manier extra geld verdienen.
 6. 6. Ze zijn wel gezellig zo, met z'n drietjes in het gele huis.
 7. 7. Echt goed is Delia er nog niet in, maar alle begin is moeilijk. Binnen niet al te lange tijd zal ze vast meesterwerken schilderen...
 8. 8. Oei, brand nummer 2. Wat natuurlijk helemaal niet erg is als je het op tijd geblust krijgt.
 9. 9. Als de jongens naar school zijn gaat Delia erop uit om meer sims te leren kennen. Een uitstekende gelegenheid hiervoor is naar Joriks dansstudio gaan.
 10. 10. Ethan nam Britt mee uit school. Hij begon automatisch met haar te flirten, dat was officieel niet de bedoeling, ik had al iemand voor Britt uitgezocht, maar ze hadden drie bolts... Tja, dat kan ik niet negeren. En ze zijn ook best wel cute samen.
 11. 11. Een paar dia's Britt en Ethan spam...
 12. 12. Eerste kus voor allebei. Aww.
 13. 13. Omdat ze samen zo schattig zijn heb ik ze echt gespamd, zoals ik al zei en zoals je kan zien. Ethan is wel een week ouder dan Britt, volgens mij. Ja, weet ik zeker. Maar dat geeft niet, dat zorgt ook wel voor een leuke variatie in het spel (dat ze niet allemaal tegelijk opgroeien enzovoorts).
 14. 14. Ethan haalt een bronzen onderscheiding voor vissen. Toppie!
 15. 15. Huiswerk.
 16. 16. Samen TV kijken, altijd gezellig.
 17. 17. Als romantieksim kan David natuurlijk niet op zijn broertje achterblijven...
 18. 18. Delia heeft ook iemand ontmoet. Zijn naam is Serge en ze vinden elkaar best wel leuk...
 19. 19. Schattige volwassenen.
 20. 20. Niet veel later is Serge ingetrokken bij de familie. Met zijn kapitaal kan het huis wat verbouwd worden en is er zelfs geld voor een nieuwe outfit voor hem.
 21. 21. Verloving! De eerste in mijn BaCC.
 22. 22. Meteen een huwelijk. Ze zijn nu meneer en mevrouw van Gogh. Ethan heeft voor de gelegenheid zijn pyjama aangetrokken.
 23. 23. Romantieksim.
 24. 24. Davids eerste kus.
 25. 25. Ethan doet wat kennissims graag doen. Volgens mij heb ik ook het schoolhoofd uitgenodigd en de jongens zijn toegelaten tot de particuliere school. Maar daar heb ik dan weer geen foto's van.
 26. 26. Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste foto van deze week. Delia is zwanger, maar wat het is moet nog even wachten. Volgende week zijn we bij de familie van den Akker. Tot dan! (Klik voor statistics)
 27. 27. Statistics Huishoudens Sims CAS Openbare kavels Totaal kavels Winkelbuurten Universiteiten Stadsbuurt Simvermenigvuldiger Populatie Vuurtjes Inbraken Afgestudeerde sims Vervulde levenswensen Belasting 3 11 0 4 7 0 0 Nee 2 22 2 0 0 0 11.508

×