Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ba cc week 3 only

625 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Ba cc week 3 only

 1. 1. BaCC Povoado Pinheiro ~ week 3 ~ Only ~
 2. 2. Jorik en Cristel zijn hard aan het werk in de kledingwinkel van Cristel. De winkel is flink uitgebreid sinds de laatste keer.
 3. 3. Gezellig samen creatief zijn, dat vinden Jorik en Cristel wel leuk om te doen.
 4. 4. Leuk hè, al die stofdingen? Het is dan allemaal nep (gewoon decoratie), maar het blijft erg leuk om te zien!
 5. 5. Oei oei, domme Jorik. Maar eigenlijk bedankt, nu is er in ieder geval al één brandje om de ordehandhavingcarrière te unlocken.
 6. 6. Dappere Jorik blust het vuur.
 7. 7. Gezelligheid. (Maar soms ook een beetje saai om naar te kijken.
 8. 8. Kindje! Leven in de brouwerij.
 9. 9. Cristel heeft een baan in de Commercie. Maar daarvoor moet ze nog wel haar charisma wat bijspijkeren.
 10. 10. Veel bijzondere foto's zijn er niet gemaakt, dus dan is het nu alweer tijd voor de bevalling.
 11. 11. Een jongetje, met grijze ogen en bruine haren. Zijn naam? Collin.
 12. 12. Ondanks haar secundaire romantiekwens zorgt Cristel goed voor het kleintje! En dat vindt de kleine Collin maar wat leuk.
 13. 13. Een winkel voor Jorik. Ik had zijn wens en levenswens nog niet verteld hè. Hij is een rijkdom/genotsim en zijn levenwens is 5 topzaken bezitten. Nou heb ik daar eigenlijk niet zo heel veel zin in, maar we gaan het langzaam proberen. In ieder geval twee zaakjes ofzo naar de top brengen. En dit is een hele bijzondere winkel...
 14. 14. Tadaah, een stoffenwinkel. Hier kunnen mensen die met de hand kleding maken stof kopen om de kleren te vervaardigen.
 15. 15. De zaken gaan goed.
 16. 16. De stoffenwinkel is nog lang niet niveau tien, maar Jorik wilde graag nog een openbare kavel kopen. Deze kavel doet dienst als dansstudio. Het zaakje heeft inmiddels niveau 5 bereikt, wat betekent dat er een positie open is in de carrière dansen voor Britt.
 17. 17. Terug thuis is het tijd voor Collin om peuter te worden. Hij is wel schattig.
 18. 18. Kleine Collin slaapt...
 19. 19. Charisma trainen. Want dat kan een positie in de entertainment opleveren... En het is natuurlijk leuk om te zien. Collin is best wel een skillmonstertje, dus hij vindt het niet erg.
 20. 20. Natuurlijk moeten ook de 'gewone' peuterskills geleerd worden.
 21. 21. Cristel houdt zich wat minder met de opvoeding van Collin bezig. Zij is, als een echte rijkdomssim, carrière aan het maken.
 22. 22. Jorik en Collin vinden het niet erg, ze brengen samen veel tijd door. Collin houdt enorm van voorgelezen worden. (Het verbaasde me heel erg dat hij geen enthousiasme voor literatuur en film had. Hij vraagt iedere keer aan Cristel of Jorik om voor te lezen.)
 23. 23. Cuddle.
 24. 24. Creativiteit komt in dit huishouden ook goed van pas. En Collin wilde graag een punt voor creativiteit verdienen (ik zei toch dat hij een skillmonster was).
 25. 25. Tijd voor Collin om kind te worden.
 26. 26. Collin heeft een make-over gehad en zijn kamer ook. Maar dat heeft niet zo veel zin gehad, want de week erna (vandaag) heb ik het hele huis verbouwd. Dus in week 4 een nieuw huis voor de familie Only. Maar eerst gaan we naar de laatste familie van deze week. Nieuwe gezichten.

×