Ba cc barneveld week 4

263 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
263
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
53
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ba cc barneveld week 4

 1. 1. BaCC Barneveld week 4
 2. 2. We zijn terug bij de familie Brink, Liam en Michelle, met hun kinderen David en Mia.Liam en Michelle zijn allebei naar hun werk vertrokken en David en Mia maken hier gebruik van, zoals je kunt zien.
 3. 3. David heeft verkering met Magda, hij is zo blij dat hij het zelfs tegen de planten vertelt;-)
 4. 4. Het tweede stelletje, Olaf en Mia, zij hebben geen verkering, maar romantisch is het wel.
 5. 5. Aangezien ik bij de familie Brink niet al teveel fotos maak zijn we nu al bij de familie Berkenboom aangekomen.Lars werkt graag in de tuin en krijgt een bronzen onderscheiding terwijl Anouk lekker ligt te slapen.
 6. 6. Er heerst nogal wat gezelligheid. Schoolvriendjes die mee komen, collegas en als laatste Leah die met Julian een balletje aan het gooien is.
 7. 7. Rick Kannebrij ging opeens met Anouk spelen, Anouk vond dit erg leuk, maar trok ook een vrij eng gezicht;-)
 8. 8. Jorik heeft een baan in de criminaliteit genomen, aangezien er één beschikbaar was, hij behaalde dezelfde week nog de top en daarom is er weer een positie vrijgekomen. Maar eerst heb ik de beloning van zijn oude baantje (Gamer) neergezet;-)
 9. 9. Leah speelt nog wat met Anouk, want ze wordt alweer kind. Time flies.
 10. 10. Ze heeft een nieuwe jurk gekregen, maar dan is het ook de verjaardag van Julian, Julia en Jules, zij worden alweer tiener.
 11. 11. Dit zijn de enige fotos die ik van hun verjaardag heb, sorry. Ik heb verder ook geen fotos meer gemaakt in week 4 van de drieling, dus even geduld tot week 5! Julia is een genotssim die gameontwerpster wil worden, Julian is een rijkdomssim die stadsplanner wil worden en Jules een kennissim die zeven vaardigheden wil optimaliseren. Allemaal haalbaar:-) Julian heeft zijn levenswens nog in dezelfde week behaald.
 12. 12. Dan is het alweer tijd voor de eerste sim in Barneveld die van tiener opgroeit naar volwassene, de kleine Lars wordt groot.Helaas had hij geen charisma maximaal en ook geen inzicht, dus geen open posities in de entertainment of in de wetenschap.
 13. 13. Tadaa, daar is Lars als volwassene, hij is gewoon erg maf. Een opgegroeid kind, zo zie ik hem.Hij doet wel meteen een huwelijksaanzoek, aan Andrea. Ze waren al hele goede vriendjes en nu hij is opgegroeid kunnen ze meer zijn dan dat. Ik heb Andrea niet bij het huishouden gevoegd, maar in week 5 zijn zij en Lars samen gaan wonen.
 14. 14. Op zondagavond stond de taxi gereed om Lars uit dit huishouden te plaatsen in hetfamiliedepot. Ik heb meteen erna een huisje gebouwd voor hem en Andrea, daar had ik op dat moment zin in.
 15. 15. En dan zijn we nu aangekomen bij de familie Bakker, mijn lievelingsgezin. Luna en haar manMichel plus hun tweeling: Aron en Becky. En Lunas broer Laurens en zijn vrouw Carol met hun tweeling: Chloé en Deborah.
 16. 16. En dan de laatste fotos van de groene tweeling als peuter, want het is voor hen tijd om op te groeien.
 17. 17. Stomme bruine haar van Aron, ik moest het weer helemaal gaan vervangen, daar heb ik zon hekel aan. Vooral in verhalen is het een beetje raar. Ze zijn echt schatjes, twee verschillende schatjes, maar ik ben dol op ze.
 18. 18. *Kwijl*
 19. 19. Ik had Luna een kavel laten kopen met de bedoeling er een club van te maken, ik dacht dat jedaar ook (makkelijk) sterren kon verdienen, ze hebben er een hele dag doorgebracht, maar niks hielp. Toen heb ik Luna nog maar een kavel laten kopen, ik dacht, die club staat er maar vast...
 20. 20. Een pianowinkel waar werkelijk van alles en nog wat gebeurd. Na niet al te lange tijd stonddeze winkel ook op niveau tien, daar heb ik zo mijn maniertjes voor... (Energizer rules&rocks)
 21. 21. Behalve voor Carol, ik moest haar heel vaak vrienden laten worden met andere mensen om haar wensniveau goud te houden. Hier was dat nogal een beetje mislukt...
 22. 22. Aron en Becky doen werkelijk alles samen. Een kussengevecht in de sneeuw, ik zou eerder voor een sneeuwballengevecht kiezen, maar goed. En skillen, dat vinden ze allebei zo vreselijk leuk:-)
 23. 23. Tja, Laurens en Deborah wonen hier natuurlijk ook nog.Ik vond mezelf echt gemeen, de tweeling van Laurens en Carol is ook echt superlief, maar bijna al mijn aandacht ging naar groen. (Milieuactivist?) Maar aan het einde van de week had ik de oplossing...:-)
 24. 24. Aron probeerde zijn nichtje Chloé een kinderliedje te leren, dat lukte eerst niet zo heel goed, maar op een gegeven moment zong ze toch vrolijk mee.
 25. 25. Zeg nou zelf, deze meiden zijn ook super, toch?Ik ben wel gek van ze, ook al is dat niet heel erg merkbaar...
 26. 26. De meiden in hun nieuwe outfits.
 27. 27. Aron en Becky doen nog steeds alles samen.
 28. 28. Geen idee of ik het had vermeld, maar Luna was dus zwanger van groentje nummer 3. Het is een jongetje en hij heet Bart.
 29. 29. Luna en Bart waren gewoon voorbestemd om een goede relatie te hebben met elkaar...
 30. 30. Huiswerk maken, ze moeten wel, want volgens mij heeft Michel zijn levenswens behaald omcrimineel meesterbrein te worden behaald en is hij nu druk bezig om de top van het onderwijs te behalen. Maar ik ben een beetje de kluts kwijt met de volgorde waarin dingen gebeurde. In ieder geval, Aron is erg blij dat zijn papa weer terug is.
 31. 31. Intussen op het dak... xDVolgens mij hebben ze daar wel 3 dagen gezeten...
 32. 32. Bart is jarig en zijn cuteheidsgehalte is hoog, vind ik. Aww, Bart is toch zo lieflieflief.
 33. 33. Aron is ook helemaal gek op zijn kleine broertje en daarom ben ik gek op Aron. Deze jochies zijn gewoon zo lief, ze verpesten het voor de overige sims...
 34. 34. En ja, volgens mij heeft Bart dezelfde kleertjes als Aron, maar ze staan gewoon zo leuk.
 35. 35. Zo, dit was mijn oplossing, ik heb Laurens, Carol, Deborah en Chloé gewoon het huis uitgezet;-).Mijn spel deed raar en Carol is zwanger, zoals je heel misschien kunt zien, haar lijf loopt bij de brievenbus, terwijl haar hoofd voor de taxideur zweeft. We zien hen weer terug in week 5, in hun eigen, nieuwe huis.
 36. 36. En dit is het allernieuwste simmetje van de buurt, of nou ja, hij woont in een subbuurt: Kootwijkerbroek genaamd. Kootwijkerbroek is een dorpje dat deel uitmaakt van gemeenteBarneveld, daarom noem ik de subbuurt zo, misschien heb je er ooit van gehoord. Er wonen nogal veel boeren en daarom heeft Luke een speciale missie. Luke en zijn nageslacht worden agrariërs, ze moeten allemaal een zilveren gouden onderscheiding voor tuinieren en voor vissen hebben. En ik had nog een missie voor Luke, maar dat zullen jullie snel zien. Eerst maar geld verzamelen voor een telescoop...
 37. 37. Luke gaat namelijk op een alternatieve manier aan nageslacht komen, niks geen vrouw. Groene kindjes zijn awesome, daarom.
 38. 38. Luke is zwanger en begint vast te vissen.Zijn zwangerschapskleding kan erger, toch? (Volgens mij heb ik gedownloade defaults o.i.d.)
 39. 39. Er gebeurt weinig bijzonders dus is hier meteen de bevalling.En o ja, Luke is een kennissim die graag zeven vaardigheden wil optimaliseren, erg origineelals levenswens is het niet, maar het is wel leuk om te vervullen. En het kan prima naast zijn missies.
 40. 40. En Lukes missie zet zich meteen goed voort, want hij krijgt niet één, maar wel twee kindjes.Als eerste Coen, met bruine haartjes en aliënoogjes en als tweede Dennis, zwart haar en de ogen van zijn papa. Hun huid is natuurlijk van hun mama. (Ja, vrouwelijke PT)
 41. 41. Naast skillen en de zorg voor de twee kleintjes gebeurt er weinig bijzonders in het huishouden van Luke. Dus is het alweer tijd voor de tweeling om op te groeien.Coen is de oudste en wordt natuurlijk als eerste naar de taart gebracht. Hij groeit op tot een superschattig jongetje. Natuurlijk moeten ze net zulke skillmonsters als hun vader worden, dus worden ze met breinmelk grootgebracht.
 42. 42. Dennis is ook één en al cuteness. Zijn gezichtje is iets unieker, vind ik. Ik ben ook echt dol op dit gezinnetje, weer totaal anders dan de rest.
 43. 43. In een huishouden met een kennissim en twee peuters die breinmelk drinken wordt ernatuurlijk weinig anders gedaan dan skillen. Binnen een dag konden de jongens zowel lopen, praten als op het potje gaan, dus mogen ze zich de rest van de tijd vermaken met hun konijntjes.
 44. 44. Cuteness alom.De aandacht voor Dennis is wel een beetje karig...
 45. 45. De jongens kwamen wel iedere keer naar Luke toe om te vragen of hij hen wilde voorlezen, dat vond ik echt erg grappig.
 46. 46. En terwijl Luke en Coen quality time doorbrengen met elkaar vermaakt Dennis zich in de plas naast het verstopte toilet. Toch blijft het een schatje.
 47. 47. Zo zag de buurt er ongeveer uit na week 4. Ik weet niet meer precies wanneer ik welke foto had gemaakt en was nogal in de war. Het is denk ik halverwege week 5 trouwens dat deze foto is geschoten. Want de tuin van het huis van Lars ligt er al heel netjes bij. Het uiterst rechtse huis, iets omhoog is van de familie Brink, naast hen woont de familieBerkenboom 1 (Leah&Jorik met kinderen), naast hen woont de familie Berkenboom 2 (Lars & Andrea) en daarnaast de familie Bakker 1 (Luna&Michel) en naast Luna en Michel gaanLaurens en Carol wonen. Ze zijn al op het kavel geplaatst, zoals je kunt zien, maar ik had nog geen huis gebouwd. Ik heb geprobeerd voor iedereen een verschillend huis te maken en tot nu toe is dat aardig gelukt, vind ik.Je kunt ook goed de winkelstraat zien en evenwijdig aan het huis van Lars zie je sportschool. Dit kavel is bijna 300.000 waard, dus Carol werkt inmiddels in de sport. Dit was het weer, tot de volgende week in mijn simsspel.

×