Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La tempesta, cisco

698 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

La tempesta, cisco

 1. 1. La tempesta Arturo Padilla Francisco Soria Marin 3ºB
 2. 2. IndexAutor …………………………………P.3Resum ………………………………..P.4Foto de la tempesta …………………P.5Explicacio de la catostrof ……………P.6Camping les neus …………………….P.7Opinio personal………………………...P.8
 3. 3. AutorArturo Padilla (Montornès delVallès,1989). Amb 9 anys va escriure elseu primer conte, des d’aleshores no haparat d’escriure. Ha guanyat diversospremis literaris de relats curts i el 2006amb El poder d’una decisió, el PremiLiterari Jordi Sierra i Fabra. Actualmentescriu i estudia Teoria de la Literatura iLiteratura Comparada.
 4. 4. ResumLa Nahara no suporta la pluja i lestempestes, el pànic la paralitza ilassetgen imatges duna terribleexperiència dinfantesa. Arran daquestavivència, la seva vida va canviar i,sobretot, la relació amb la seva mare.Amb una actitud agressiva i cruel, projectacap a ella una ira que no sembla tenir capjustificació. En canvi, a linstitut shaconvertit en la noia més popular i
 5. 5. Foto de la tempesta
 6. 6. Explicacio de la catastrofe Transcorria el 7 dagost de 1996 quan unaterrible notícia va sacsejar tot el país. Unariuada shavia emportat la vida de 87 persones ideixat ferits a altres 183 en un càmping delsPirineus aragonesos. El Càmping en qüestió erael Camping Neus situat a Biescas, Osca, i deseguida, Bombers, Protecció Civil i voluntaris esvan mobilitzar per ajudar en la mesura delpossible.
 7. 7. Camping les neusAixi era avans de la tempesta
 8. 8. Opinio personalAquest llibre m’ agradat molt per que esmolt real i n’ hi ha fotos que ho afirmen itambé dona una mica de llastima peró esentretingut. Peró no m’agrada com parlala Nahara a la seva mare.
 9. 9. FINAL

×