Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

1 camp maduixes

731 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

1 camp maduixes

  1. 1. Camp de maduixas
  2. 2. Pesonatges : principals i secundaris• PRINCIPALS:• Lluciana: Noia estudiosa, atractiva, molt guapa, educada, té divuit anys, li agrada molt jugar als escács.• Eloi: Xicot de la Lluciana, està molt enamorat de la Lluciana, és molt estadios, es preocupa molt per la gent que lenvolta, sobre tot per la seva xicota que està en coma.• Santi, Cinta, Màxim: Son els millors amics de la Lluciana, els hi agrada més la festa que els estudis, però es preocupen molt per la Lluciana quan està en coma.• Loreto: Es la millor amiga de la Lluciana, té la bulímia però la Lluciana li ajudarà a menjar. SECUNDARIS: Sr. Salas i Sra. Salas: són els pares de la Lluciana, no sesperaven això, perquè la Lluciana era un model de noia educada i molt estudiosa.Norma: És la germana de la Lluciana, és molt semblant a la seva germana, la seva bellesa, tot.El Mosca”: El Mosca és el camell que va vendre les pastilles als amics. És un home duns 30 anys
  3. 3. De què tracta?• Ès una novel.la fresca i juvenil què explica la història de la Lluciana. Ès una adolecent de divuit anys que pren una pastilla que la deixa en coma. Els seus amics buscan una mostra de la pastilla per poder salbar a la seva amiga la Lluciana, per saber la substancia que porta. Al final consegueixen una mostra pero es massa tard la Lluciana a pugut sortir del coma sense la mostra de la pastilla.
  4. 4. Perquè recomanaem aquet llibre?Perquè es una novel.la d’adolecents , de les coses que pasen quan surts de festa i prens coses que et perjudiquen.Nosaltres el recomanem perquè ens a impactat molt , que una cosa tan petita pugui fer tan mal en un cos tan gran.
  5. 5. Opinió• Nerea: Aquest llibre m’agradat molt i m’ha fet pensar d’una altra manera sobre sortir de festa.• Andrea: M’agradat molt aquest llibre i su recomanaria a tots per llegir-lo.
  6. 6. L’autor: JORDI SIERRA FABRAVa neixer el 26 de juliol del 1947 a Barcelona. Va ocmençar als 8 anys i els 12 anys va fer la seva primera novel.la de 500 pàgines.El 2009 va superar als 9 milions de llibres benguts a Espanya . Te una extensa obra que arriba als 400 llibres al any 2010.
  7. 7. Fet per:Andrea Mora Naharro iNerea Orench Lebron

×