Advertisement

SíFilis I Gonorrea

Oct. 28, 2009
Advertisement

More Related Content

Advertisement
Advertisement

SíFilis I Gonorrea

  1. Sífilis i Gonorrea
  2. La Sífilis Quin és l’agent infecciós que la causa? - L’agent infecciós que la causa són els bacteris.
  3. Sífilis ·Què és la sífilis? Com es transmet? La sífilis, també denominada lúes, es una enfermetat de transmisió sexual Es transmet gairebé sempre per via sexual però també es pot donar per via congènita, de la mare al fetus, i en alguns casos d'infecció per contacte.
  4. Distribució mundial de la sífilis Tractament i vacuna de la Sífilis S'ha de remarcar l'augment de casos de sífilis als països subdesenvolupats, l'augment també es deu al consum de drogues entre persones joves i sobretot a la prostitució. La sífilis es tracta amb penicil·lina fàcilment. S’està buscant la vacuna contra la sífilis. Se suposa que al voltant del 2009 hauria de estar feta.
  5. La Gonorrea Quin és l’agent infecciós que la causa? - Es causada per Neisseria gonorrhoeae , un bacteri coc gram negatiu.
  6. Gonorrea Què és la gonorrea? Com es transmet? Es una malaltia infecciosa de transmissió sexual. Passa durant l'acte sexual si el company està infectat, sense necessitat d'arribar a ejacular; en el part si la mare està contaminada; o per contaminació indirecta si, per exemple, una dona fes servir articles d'higiene íntima d'una altra persona infectada.
  7. Distribució mundial de la Gonorrea Tractament i vacuna de la Gonorrea La gonorrea està en els països en via de desenvolupament. És un bacteri fort i no es pot tractar amb penicil·lina. S’han d’utilitzar 9 antibiòtics diferents en 1 setmana. Hi ha una vacuna feta als EE UU funciona bé amb els adults, i malament amb els menors de 2 anys. S’utilitza bàsicament en viatgers abans de visitar països on la malaltia té molts afectats.
Advertisement