El zoo (1)

275 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
275
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

El zoo (1)

  1. 1. L’activitat consisteix en identificar els animals segons la llista queposarem a continuació. Quan identificau l’animal corresponent, heu declicar sobre ell i així ampliareu els vostres coneixements sobre aquestanimal.Llista d’animals que heu de cercar:-Ós panda-Serp-Jirafa-Pingüí-Lleó-Moneia
  2. 2. Els elefants són els animalsterrestres més grans delmón. Viuen més de 40 anys ila seva mida és de 2,5 a 4metres d’alçada. El seu peses troba al voltant de 2 a 6tonelades.Aquests animals sónherbívors i mengen arrels ifruites.No dormen molt i recorrenmolts de kilòmetres sensecansar-se.Viuen a Àfrica (menys alnord) i al sud-est d’Àsia.
  3. 3. Els lleons viuen a Àfrica i Àsia.Són carnívors i s’alimenten dezebres, jirafes, cèrvols…Viuen en grups de 3 a 40 lleons.Aquests animals són els segonsmés grans dels felins, arriben apesar entre 150 i 225 kgs.Viuen entre 15 i 20 anys.Les lleones són les que realitzenla major part de la caça, cuidenels lleons petits i els ensenyen acaçar.Els lleons són els que cuiden lamanada de qualsevol amenaça.
  4. 4. Viuen a les muntanyes del centrede la Xina.Són animals omnívores imamífers, i solen escalar gransmuntanyes per tal d’aconseguiralimentar-se.El seu tamany és petit, solenmesurar entre 1 i 1,5 metres ipesen 140 kgs.En llibertat, viuen uns 20 anys.La seva apariència és d’unanimal passiu però, en realitat,són magnífics nedadors iescaladors d’arbres.
  5. 5. Els pingüins viuen al gelantàrtic i a les aigües quel’envolten.Són animals carnívors is’alimenten de peixon,gambes i calamars.Es tracta d’un ocell que viuentre 15 i 20 anys, mesura1,20 cm d’alçada i pesa uns40 kgs.Sol viure en grups molt gransper tal de mantenir el calor.Poden sumergir-se fins a500m i aguantar més de 20minuts.Els mascles cuiden els ous.
  6. 6. Les moneies són animalsmamífers als quals pertanyenels homes i els seus parentsmés propers.Normalment, viuen en selves ipraderies.S’alimenten de fruites, llavors,fulles, ous d’ocells, fruits secs,insectes, etc.
  7. 7. Viuen a Àfrica, són herbívores is’alimenten de les fulles mésaltes dels arbres.És un animal mamífer, viuen unamitjana de 25 anys, mesurenentre 4 i 5 metres d’alçada ipesen entre 790 i 1.300 kgs.Poden recórrer distàncies curtesa una velocitat de 56km/h illargues a 16km/h.
  8. 8. La serp és un rèptil de formaallargat,habitualmentcilíndric i tenen el seus coscobert de escames.Una característica de la serpes que es poden moureencara que no tenguinextremitats i poden arribar auna velocitat de 13 km.A més, les serps, sóncarnívores i mengen, perexemple, rosegadors.

×