Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Metamap Invul Ppt

689 views

Published on

Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid.

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Metamap Invul Ppt

  1. 1. Bijeenkomst Platform Metainformatie, 19 juni 2008 Invullen en aanvullen van de Metamap Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid. 1) Mist u een domein (lijn) van waar metadata van belang zijn? Teken deze dan in op de kaart. 2) Wat zijn in een domein / lijn volgens u dé standaarden? Teken die als metrostationnetje (streepje met naam van de standaard) in op de kaart 3) Indien volgens u een bepaalde standaard of organisatie een belangrijke verbindende rol heeft tussen 1 of meer lijnen: teken deze dan in met de naam op de kaart 4) Op welke 'lijn' bent u, of uw organisatie actief? Teken uw organisatie met de organisatie naam in op de betreffende lijn op de kaart. 5) Tips en suggesties hoe de kaart volgens u er optimaal uit zou kunnen zien zijn welkom! OWMS 23081 STRP Standaard NL metadata standaard services Inspire Organisatie Geonovum Overheid heeft Antwoord © Nationaal Archief IDsW
  2. 2. Bijeenkomst Platform Metainformatie, 19 juni 2008 Invullen en aanvullen van de Metamap Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid. 1) Mist u een domein (lijn) van waar metadata van belang zijn? Teken deze dan in op de kaart. 2) Wat zijn in een domein / lijn volgens u dé standaarden? Teken die als metrostationnetje (streepje met naam van de standaard) in op de kaart 3) Indien volgens u een bepaalde standaard of organisatie een belangrijke verbindende rol heeft tussen 1 of meer lijnen: teken deze dan in met de naam op de kaart 4) Op welke 'lijn' bent u, of uw organisatie actief? Teken uw organisatie met de organisatie naam in op de betreffende lijn op de kaart. 5) Tips en suggesties hoe de kaart volgens u er optimaal uit zou kunnen zien zijn welkom!

×