Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Projekt

11,391 views

Published on

  • Be the first to comment

Projekt

  1. 1. Dime te hame ! Por a dime te ushqehemi?-ANOREKSIA-BULIMIA-OBEZITETI
  2. 2.  Te pershkruajme mardhenien ushqim-shendet Shpjegojme shkallen e larte te veprimit te semundjeve qe kane lidhje me te ushqyerin Te analizojme rendesine e nje diete te balancuar Te trajtojme te ushqyerit si nje faktor te nevojshem per zhvillimim mendor optimal dhe aktivitetin shkollor optimal Te pershkruajme faktoret qe ndikojne ne shprehite tona te te ushqyerit Te trajtojme crregullimet ushqimore tek te rinjte si anoreksia,bulimia dhe obeziteti

×