Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Proloog

277 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Proloog

 1. 1. LOVE IS HATE Proloog
 2. 2. “Mam pap, ik ga naar het school feest!” Zeg Ik Glimlachend. “Is goed Frauk, hoe laat ben jeweer thuis?” zegt mijn moeder. “Dat weet ik niet, misschien morgen ochtend?” er speelt eenglimlach op de mond van mijn moeder. “ga nou maar.” en ze knip oogt naar me.
 3. 3. Glimlachend loop ik naar buiten, het is nog licht maar dat duurt vast niet lang meer. Ik wandelrustig verder naar de bus halte. Als ik in de bus stap is het al donker. Ik stop voor een huis watveel licht geeft.
 4. 4. Langzaam ga ik naar binnen en ga aan de bar zitten. Er zit ook al een andere jongen. “Zowijfie! Wat wil jij drinken?” Vraagt de barman. “Hmm doe eerst maar energie, even voordat ikme helemaal dronken zuip.” ik zie dat de jongen stiekem naar me kijkt. Snel drink ik mijndrankje op en loop naar de dansvloer.
 5. 5. Meteen ga ik al helemaal los. Zonder dat ik aandacht besteed aan de jongen die nog steedsde hele tijd naar me kijkt.
 6. 6. Na nog een paar drankjes gedronken te hebben ga ik weer dansen, er komt een jongen naastme dansen van mijn leeftijd. “Hoii” zegt ie. Ik moet giechelen. “Wat is er?” roept hij hard. “Ohniks je bent leuk” dan stop ik met dansen en kijk ik naar hem terwijl hij door danst.
 7. 7. “En je danst grappig.” Dan stopt hij ook met dansen. “Ik ben Lion!” “aah ik ben Frauk!” zeg ikterug. “weetje we hoeven niet te flirten, we kunnen ook gewoon gaan” en ik steek mijn tonguit. En ik loop naar buiten.
 8. 8. Ergens buiten hou ik op met lopen. Ik draai me om en Lion komt aan lopen. Ik glimlach.Langzaam komt hij ook glimlachend dichterbij.
 9. 9. Als hij bij me is pakt Lion me beet en we beginnen te zoenen. Even denk ik dat ik iets hoor. Ikstop met zoenen en kijk om me heen maar ik zie niemand. Dus zoen ik Lion weer.
 10. 10. …..
 11. 11. Word vervolgd…

×