2.1

364 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
364
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
67
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2.1

 1. 1. 2.1
 2. 2. VORIGE KEER *vertelden ze Romy over haar echte vader. *verloofden Folkert en Lotte zich met elkaar. *werd Britt geboren *groeide Adriaan en Robin op*Kregen Adriaan en Romy ruzie omdat Adriaan niet naar de uni gaat. *slagen Folkert en Lotte voor hun 2 e examen met een 10 *gaat Romy naar de uni *groeit Britt op
 3. 3. UNI“Zozo leuke kamer!” “Thnx, waar slaap jij of woon je eigenlijk..” “niet in een huisje, maar hier wonen lijkt me echt enorm leuk!” “Je mag vandaag wel komen logeren hoor, dan kan je op deze bank slapen”
 4. 4. “Folkert, misschien kunnen we beter stoppen met de uni, over een paar jaar word Britt ook alweer ouder..” “Ik weet het, maar misschien kunnen we danregelen dat ze bij mijn ouders woont ofzow, of dat 1 iemand weg gaat..” “Dat kan! Maar dat zien we dan wel weer”
 5. 5. Afwezig staart Folkert voor zich uit, hij weet dat ze beter kunnen stoppen,maar nu kunnen ze beter nog echt door gaan. Snel schopt hij de vervelende gedachten weg uit zijn hoofd en kijkt hoe Britt leert lopen.
 6. 6. “Dit is Elisa, maar volgens mij wisten jullie dat al” “Ja, ze legde uit wat erallemaal was op de campus. “Ja inderdaad, ze blijft logeren!” Snel eet iedereen zijn bord leeg.
 7. 7. “Sorry Romy, maar ik ik vind je leuk, al; al die weken dat we elkaar kennen…” Romy kijkt verbaast maar laat zich dan kussen doos Elisa.
 8. 8. “Ik weet het niet hoor” Zegt Romy na de kus. Maar dan Pakt Elisa haar nog een keer vast en legt haar neer, ze begint weer te zoenen Romy laat het toe.
 9. 9. HOOFDHUIS“Mam pap, ik ga opgroeien nu ik toch niet naar de uni ga heeft niks meer nut.”
 10. 10. Als hij wer naar beneden komt zie hij eruit als een normale zakenman. Ookneemt Adriaan afscheid van zijn ouders dan stapt hij in de taxi naar een huisje.
 11. 11. ADRIAANSamen met Adriaan’s 2 katten, is hij ook lekker in een klein huisje gaan wonen, hij wil toch niet een vrouw, zegt hij nu.
 12. 12. Verveeld roert Adriaan in zijn beslag kom, vandaag heeft hij alleen maar tvgekeken, dat doet hij nooit meer gelukkig gaat hij morgen gewoon weer naar zijn werk.
 13. 13. UNIElisa woont ondertussen nu ook in hun huisje. Ook word er weer volop[ gestudeerd.
 14. 14. Maar natuurlijk is er ook nog altijd een beetje vrije tijd, en is Romy gaanshoppen, eerst is ze even naar de kaper geweest. Even krabt Romy aan haar hoofd, als ze een kledingstuk pakt. Ze weet et niet. Toch heeft ze aan het einde van de dag iets leuks kunnen vinden
 15. 15. “zozo, wat ben je sterk, maar meot je niet naar je college?” “Nee pasvanavond” Romy glimlacht. “Ik ga ook maar weer even leren.” Dan rent Elisa langs je kan haar nog net horen zeggen. “Ik ga naar mijn college”
 16. 16. “Nu ze het zegt! Ik moet nu ook weg” Lotte staat op en legt haar boek neer en loopt naar buiten. Romy zucht. En mompelt dan., “Dan zit ik hier maar alleen”
 17. 17. “Follie, ik weet niet hoe ik dat moet brengen aan mam en pap..” met een vragend gezicht kijkt Romy naar Folkert. “ga bij ze langs en zeg het dan, zevinden het echt niet erg, ze zijn je ouders!” Er gaat een steek door Romy een, wist Folkert het niet!
 18. 18. Wist hij het echt niet van Dean en zijn moeder. Eigenlijk was het maar goed,maar ze kon er ook met niemand alleen haar ouders over praten, het liefst wil ze alles aan Folkert vertellen, maar nu nog niet, nog niet!
 19. 19. HOOFDHUIS“Waat je Robin, we moeten is een keer wat doen! We gaan op vakantie!” “Oke leuk” Is het antwoord van Robin dan geeft hij Grietje een zoen.
 20. 20. En dus hebben ze snel hun koffers in gepakt en alles geregeld. “Op naar het vliegveld!” Zegt Robin. Grietje giechelt. Dan stappen ze nel in de auto.
 21. 21. Na een lange vliegreis komen Robin en Grietje aan in Takamizu, op de sitestond dat dit vooral rustgevend is. (Op de volgende pagina’s zie je de vakantie, ik schrijf er ff geen tekst bij :p)
 22. 22. Na een lange en natuurlijke leuke vakantie, is het tijd om weer naar huis te gaan. Dus cheakken Grietje en Robin uit, en gaan weer naar huis.
 23. 23. UNI “En ben je geslaagd? Net als Folkert en Lotte?” “Ja hoor Elis! Met een 10zelfs!!” “Nou nu ik morgen dan hé!” Snel geven ze elkaar een zoen maar gaan dan slapen.
 24. 24. “Britje, weet je wat voor dag het vandaag is?” Enthousiast knikt Britt ja. “Ikke jarig!” Zegt ze dan ook. Lotte glimlach en zegt “Inderdaad meissie!”
 25. 25. “En weet je wie er misschien komen?” Britt schud haar hoofdje. “OPA EN OMA!” Zegt Lotte Britt doet aar handen om hoog en begint te juichen.
 26. 26. En niet veel later staat iedereen te wachten tot Britt opgroeid.
 27. 27. “woow! Wat ben ik groot!” Iedereen moet lachen. “Mag ik nu ook taart?” Zegt Britt dan. “Ja hoor, ik geef iedereen wel een stukje” Zegt Lotte.
 28. 28. “Kijk eens mama! Deze kleren heb ik van oma e opa gekregen!” “Oh wat leuk!” Even knipoogt Lotte naar Folkert die glimlachend kijkt naar zijn dochter.
 29. 29. “Mam, ik meot je wat vertellen..” Vragend kijkt Grietje naar Romy. “Dit meisjeis mijn vriendin van vriendin, vriendin” Grietje moet slikken. “Nou fijn om te horen!
 30. 30. Je kan zien dat Grietje Elisa met tegenzin omhelst, het lijkt wel alsof het helemaal niet hard aan komt, maar dat komt het wel…
 31. 31. Niet veel later neemt iedereen afscheid van elkaar, op zijn/haar eigen manier. “Pap, ik zal je missen, je moet echt vaker langskomen!” Robin glimlacht en geeft Romy dan 3 zoenen op haar wang.
 32. 32. “Oh nee! Ik moet snel wezen mijn examen begint bijna!” Snel rent Elisa weg. “Papa, wie is dat?” Zegt Britt en wijst naar Romy. “Dat is je tante ze heet Romy” “Oh, mooie naam” Romy glimlacht. Snel omhelst Folkert Britt.
 33. 33. “Ben je blij Romy?” “Ja! Mam en pap weten dat ik lesbi ben..” “Nou zullen wedan eens wat leuks doen met z’n 2 als broer en zus?” “Ja is goed meteen klapt Romy haar boek dicht.
 34. 34. “Zusje je moet niet teveel geld aan al die rotzooi uitgeven!” “Ja hoor papa” Zegt Romy met een kinderachtige stem. Folkert zucht.
 35. 35. “Dit is teminste fatsoenlijk!” Zegt Folkert wanneer hij een bal door het gatkrijgt. “Dat zeg je alleen maar omdat je voor staat! Wacht maar zome teen vind je dit ook stom, want dan sta ik voor!”
 36. 36. “Romy, je bent echt een prachtige vrouw!” Zegt brain. Dan ziet Romy dat hijop haar af komt, het liefst wil ze weg rennen, maar dan word ze al vastgepakt, en gekust….
 37. 37. ADRIAAN Slaperig komt Adriaan uit zijn bed, weer heeft hij erg zin om te werken, hijhad een erg leuke collega ontmoet, misschien wil ze wel langskomen, maar nu nog niet.
 38. 38. Het is nu 6 uur hij moest nog een paar uurtjes wachten totdat hij moes gaan werken en haar weer zag.
 39. 39. “Pff, altijd rekeningen! As ik goed gehumeurd zou zijn ben ik u chagrijnig maar dat ben ik toch al.” Snel betaald Adriaan de rekeningen.
 40. 40. Niet veel +ater gaat Adriaan eindelijk werken en dus weer naar haar toe!
 41. 41. Rond 11 uur snachts komt Adriaan thuis, jammer genoeg geen promotie, maar hij heeft haar wel weer gezien!
 42. 42. Net waneer Adriaan net wil gaan eten, gaat de bel Romy staat voor de deur te wachten.
 43. 43. “Zusje, wat doe je hier nog zo laat?” “Ik wou gewoon zien hoe het met je ging enzo…” Even staren Romy en Adriaan vooruit. “Fijn dat de famalie ook nog aan me denkt..” Zegt Adriaan dan.
 44. 44. Dasn kijkt Adriaan weer naar voren. Romy kijkt naar hem. “Oke er is wel wat..Ik heb gezoend met Brian” “Oh shit Romy! Ik zou het Elisa gewoon vertellen, over dat je hem hebt gezoend.” Romy knikt. “Dankje voor je hulp, ik met maar weer eens gaan” Dan loopt Romy de deur uit.
 45. 45. HOOFDHUIS “Schat! Ik ben naar de kapper geweest!” Roept Grietje als ze binnen komt.Dan ziet ze dat Robin staat te schilderen. “Oh je bent daar” Grietje glimlacht.
 46. 46. “Wat schilder je?” “Een schilderij om te verkopen, ik vind dat dit huis welweer eens een verbouwing kan ondergaan.” Grietje knikt. “Zal ik dan ookmaar iets gaan schilderen?” Snel loopt ze naar de andere schilderezel toe en begint met een schilderij.
 47. 47. En zo blijven ze door schilderen.
 48. 48. TOT DE VOLGENDE KEER!

×