Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Entrevista - ed. primària
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Sobreprotecció CI CM

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Sobreprotecció CI CM

 1. 1. FEAC
 2. 2. PARLEM-NE TOTS PLEGATS
 3. 3. DINÀMICA DE GRUP • Com actuaríeu en aquestes situacions? • La pauta de “les preguntes màgiques”: • Quin missatge podem fer arribar als companys/es?
 4. 4. POSADA EN COMÚ
 5. 5. La papallona
 6. 6. Un dia un senyor va veure com una papallona volia sortir de la seva crisàlide. L’home va asseure’s a contemplar l’esforç que feia la papallona durant hores i hores... Mirava com el seu cos havia de sortir per un petit foradet!
 7. 7. Va arribar un moment que, malgrat l’esforç de l’eruga, no avançava en el seu camí… Semblava que l’eruga ja no podia més! Així que l’home va decidir engrandir el foradet i la papallona va sortir de la crisàlide sense problemes!
 8. 8. L’home mirava i esperava emocionat que la papallona comencés a volar enmig de les flors... Però el seu cos estava dèbil, les potes no la sostenien i les ales no estaven prou desenvolupades.
 9. 9. L’home esperava que en qualsevol moment la papallona arrenqués el vol... Però això no va passar mai... La papallona no va poder volar...
 10. 10. Amb tota bona voluntat, l’home havia volgut facilitar el camí a la papallona... Però aquesta facilitat per sortir de la seva crisàlide, va evitar que el seu cos s’impregnés d’unes substàncies vitals per fortificar les seves ales...
 11. 11. La papallona es va quedar sense la substància necessària per volar... Aquest esforç formava part del seu procés natural i necessari.
 12. 12. Principi de la depèndència “No facis per ell el que podria fer per si mateix.”
 13. 13. Si fem pels fills allò que poden fer sols... - Evitem que trobin gratificacions personals - Impedim reafirmar la seva autoestima - Els fem poc responsables dels seus actes i decisions
 14. 14. Deixem que els infants creixin per sí mateixos i amb una llibertat dins d’uns límits.
 15. 15. Pares, mares i mestres... Eduquem amb: AMOR RESPONSABILITAT LLIBERTAT LIMITADA DONANT CONFIANÇA TRANSMETENT SEGURETAT I AMB UNA DOSI D’HUMOR!
 16. 16. MOLTES GRÀCIES I BONA NIT!
 17. 17. Propera trobada: 7 de maig

Views

Total views

695

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

262

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×