Successfully reported this slideshow.

More Related Content

Related Audiobooks

Free with a 14 day trial from Scribd

See all

2014 multimuntanya powerpoint_mare de deu_sise_ (2)

 1. 1. Amb aquest programa volem oferir als vostres alumnes la possibilitat de submergir-se en la llengua anglesa durant tres dies alhora que treballen les seves emocions a partir d’activitats que els posen en joc en una situació de seguretat completament controlada. La por, l’autocontrol, la il·lusió, el companyerisme, la precisió, son algunes de les emocions que es donen practicant esports; les colònies són un entorn privilegiat per poder conèixer-les, aprendre a gestionar-les a l’hora que comparteixen unes vivències úniques amb els companys de classe.
 2. 2. Sant Joan de les Abadesses és una vila i municipi català situat al sud-est de la comarca del Ripollès a les Comarques Gironines, situat al curs alt del Ter, a la vall del mateix nom, dominada al nord per la Serra Cavallera i el cim de Sant Antoni al sud. Sant Joan de les Abadesses és una vila de caire industrial que encara manté una petita part de l’agricultura i també un sector ramader força dinàmic. L’agricultura, produïa fonamentalment cereals, però la tendència general de la pagesia és anar deixant de banda aquest sector, per derivar cap a les activitats ramaderes, de manera que les hectàrees que resten de conreu es dediquen bàsicament a farratge pel bestiar.  
 3. 3. L’alberg està situat enmig del Parc de l’Estació de Sant Joan de les Abadesses, a 120 km de Barcelona, a 72 km de Girona, al peu de la via verda de la Ruta del Ferro i del Carbó, entre Ripoll i les mines d’Ogassa, a l’antiga estació de mercaderies del ferrocarril. Un edifici singular transformat i adaptat, és un punt idoni per començar les excursions a peu o amb bicicleta seguint la via verda, o per descobrir la bellesa del nucli antic de la vila, on destaquen el Pont Vell, que us dóna la benvinguda al poble, i el monestir.
 4. 4. Capacitat: 86 places Habitacions amb bany de 4, 5 i 9 persones. 2 menjadors 3 sales espaioses Calefacció Zona d’esbarjo infantil Consigna Internet (Wi-Fi) Jocs de taula Cuina pròpia ***Equipat per a persones amb mobilitat reduïda.  
 5. 5.    
 6. 6. 1r dia 2n dia 3r dia Matí Arrival and installation+ TEAMWORK GAMES Archery BTT Aquatic trekking Orientation Archery BTT Aquatic trekking Orientation Tarda Archery BTT Aquatic trekking Orientation Archery BTT Aquatic trekking Orientation Nit Night Games Final party
 7. 7. TEAMWORK GAMES: - Diferents jocs tant en petit grup, com en gran grup. - Busquem el diàleg, la cooperació, coordinació i reflexió dins del grup. - Jocs en anglès que ajudaran als infants a trencar el gel i perdre la vergonya a l’hora de parlar-lo
 8. 8. BTT: - Ratio 1/10 o 1/12 per tal de tenir el control de grup necessari. - Material necessari proporcionats per Ribals. - Ruta per la via verda de la Ruta del Ferro i el Carbó ORIENTATION: - Recorregut que es fa utilitzant un mapa - Monitor acompanyat cada 10/12 nois/ es per tal de mantenir el control de grup.
 9. 9. ARCHERY: - Material homologat proporcionat per Ribals. - Monitor especialista cada 10/12 nois/es. - Estrictes mesures de seguretat per evitar accidents. NIGHT GAMES - Joc conjunt entre tots els participants. - Busca potenciar el treball en equip. - Potencia la comunicació en anglès entre ells a través d’activitats lúdiques.
 10. 10. AQUATIC TREKKING: - Material necessari proporcionat per Ribals. - Monitor especialista cada 10/12 nois/es. - Activitat molt motivadora pels nois/es.
 11. 11. Grups de 10/12 nens i nenes que tindràn un monitor/a de referència, amb qui faran totes les activitats. Això afavoreix que el monitor/a pugui conèixer el seu grup de nens/es i que els infants tinguin una referència clara en tot moment, augmentant la seguretat i la sensació d’estar ben atesos. Pel que fa a les tasques, a Ribals ens organitzem de manera que rebeu suport al llarg de tot el dia. Ràtio de cada activitat canvia en funció de les necessitats dels nens i les activitats.
 12. 12. Abans de les colònies us donem un codi amb el qual els vostres nens i nenes poden accedir a la informació necessària de les seves colònies: material necessari, lloc de la sortida, horari de sortida i d’arribada, etc. Després de les colònies, a la mateixa web i amb el mateix codi, vosaltres i les families podreu accedir a les fotos que haguem fet al llarg de l’estada.
 13. 13. • Crema solar • Roba per canviar-se • Banyador • Bambes velles (que es puguin mullar) ***Recomanem que tot vagi amb el nom del nen o nena etiquetat • Sac de dormir o joc de llençols. • Necesser personal. • Tovallola petita (dents i cara) • Tovallola gran (dutxes) • Xancletes • Cantimplora. • Llanterna i piles. • 1 Pijama. • Motxilla (petita, per ús diari) • Gorra (per protecció del sol) • Forro Polar (a les nits pot fer fred) • Capelina o impermeable. • Xandall. • Un parell de sabatilles esportives • Bossa de roba bruta
 14. 14. En cas que els nens o nenes prenguin medicació durant l’estada, hauran de portar una autorització dels pares o tutors el primer dia de la sortida. El primer dia, els nens i nenes hauran d’anar vestits amb el xandall de l’escola i amb la seva tarja identificativa. *****L’empresa disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents però és necessari portar: LA TARJA DE LA SEGURETAT SOCIAL O FOTOCÒPIA. Coneixement de les vacunacions (si faltés alguna en referència a les pròpies per l’edat de l’alumne).
 15. 15. L’any 2010 ens conce- deixen la primera Q de Qualitat otorgada a una empresa de turisme actiu a Catalunya. Des de 1992, a Ribals ens dediquem a l’educació, l’esport, al lleure i sobretot, als valors. A Ribals entenem el lleure com una eina educativa de gran valor. A través d’activitats que aporten diversió, acció, esport, contacte amb la natura i amb altres persones, aconseguim una participació activa dels alumnes que els nodreix d’experiències i vivències aportant-lis un aprenentatge significatiu, tan didàctic com humà. Des de sempre ens hem caracteritzat per adaptar-nos a les necessitats de les escoles i acollir les vostres idees, dissenyant activitats noves si cal.
 16. 16. Són professionals del món del lleure, de l’educació i de l’esport. Són molt conscients que treballen amb persones, plenes d’il·lusions, somnis, somriures, pors, alegries, tristors, límits, etc., igual que els adults. És per això que entenem que la seguretat, física i emocional, és el valor principal a tenir en compte.
 17. 17. 1 Pots proposar-nos qualsevol altre centre o indret on fer l’activitat que tinguis pensada. Treballem també amb albergs adaptats a necessitats educatives especials.
 18. 18. Tallers d’educació en valors a l’escola Sortides d’un dia Activitats lúdiques a l’escola Colònies per a educació infantil i primària Sortides de 2-5 dies per a ESO, batxillerat, cicles i universitats Treballs de síntesi Viatges de fi de curs Activitats extraescolars d’estiu Altres activitats : Educació en el lleure Ribals en societat Vols formar part del projecte?
 19. 19. Vols conèixer més de Ribals? Visita: www.ribals.com www.ribals.com/blog/ O segueix-nos a

×