Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Wilsumer Berge

302 views

Published onhttps://www.wilsumerberge.nl/camping-duitse-grens

Een vakantie dicht bij huis, maar toch het buitenlandse vakantiegevoel ervaren? Wilsumer Berge is een camping aan de Duitse grens, gelegen in Grafschaft Bentheim. Coevorden en Hardenberg liggen op slechts 15 autominuten van Wilsumer Berge. U kunt dus gemakkelijk Nederland én Duitsland ontdekken tijdens een vakantie op onze camping aan de grens.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Wilsumer Berge

  1. 1. Camping aan de grens Een vakantie dicht bij huis, maar toch het buitenlandse vakantiegevoel ervaren? Wilsumer Berge is een camping aan de Duitse grens, gelegen in ​Grafschaft Bentheim​. Coevorden en Hardenberg liggen op slechts 15 autominuten van Wilsumer Berge. U kunt dus gemakkelijk Nederland én Duitsland ontdekken tijdens een vakantie op onze camping aan de grens. U vindt er leuke dorpen en steden waar u kennis maakt met de Duitse braadworst en bier. Zo ervaart u het echte vakantiegevoel. Bij Wilsumer Berge verblijft u op een ruime kampeerplaats​ ​of in een​ ​comfortabele accommodatie​ in een bosrijke omgeving. Waar u ook voor kiest, bij ons vindt u gegarandeerd een verblijfsplek naar uw wensen. Onze camping aan de grens biedt u kampeerplaatsen bestaande uit standaard kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen. Een ​standaard kampeerplaats​ beschikt over 6 ampère stroom en een watertappunt centraal gelegen op het veld. Een ​comfort kampeerplaats​ is voorzien van 16 ampère stroom, eigen watertappunt, televisie aansluiting en vuilwaterafvoer. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van gratis WiFi én er zijn huisdiervriendelijke en huisdiervrije kampeervelden. Een onvergetelijke tijd met uw hond beleeft u op onze ​hondencamping in Duitsland​. Wilt u van meer luxe genieten? Kies dan voor onze comfortabele accommodaties geschikt voor maximaal 5 personen. Voor een echte glamping ervaring bieden wij ​safaritenten​ voorzien van twee slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, sfeervolle eethoek en een ruime veranda met loungeset. Vanaf uw veranda geniet u van de zwoele zomeravonden. Dat is pas zorgeloos genieten. Op onze camping aan de Duitse grens profiteert u optimaal van de campingfaciliteiten. Zo geniet u van veel waterpret in de ​recreatieplas met zandstrand​, onderneemt u activiteiten op de sport- en speelvelden en maken uw kinderen nieuwe vakantievriendjes bij het animatieteam. Ook bieden wij vele indooractiviteiten waar kinderen kunnen klimmen en klauteren, boogschieten en knutselen. Zo vermaakt iedereen zich óók met minder goed weer. Maar ook in de omgeving valt veel te ondernemen. Vlak bij Wilsumer Berge vindt u leuke Duitse dorpen en steden zoals Uelsen​ en ​Nordhorn​. Bezoek Dierentuin Nordhorn of Kasteel Bad Bentheim. Bent u een natuurliefhebber? De prachtige natuur van Wilsumer Berge is ideaal voor een lange fiets- of wandeltocht door schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden en langs natuurlijke valleien. Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze camping aan de grens?

×