Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Camping in raalte

106 views

Published on
https://www.sallandshoeve.nl/camping-raalte

Wilt u in de buurt van Raalte verblijven? Kies dan voor een vakantie bij Vakantiepark Sallandshoeve, gelegen op slechts 15 autominuten van Raalte. Vanaf onze camping ontdekt u het gastvrije en vriendelijke dorp waar u uitstekend kunt shoppen bij lokale winkeliers en bekende winkelketens of gezellig aan kunt schuiven op het terras voor een kop koffie, koud biertje of wijntje.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Camping in raalte

  1. 1. Camping Raalte Wilt u in de buurt van Raalte verblijven? Kies dan voor een vakantie bij Vakantiepark Sallandshoeve, gelegen op ​slechts 15 autominuten van Raalte​. Vanaf onze camping ontdekt u het gastvrije en vriendelijke dorp waar u uitstekend kunt shoppen bij lokale winkeliers en bekende winkelketens of gezellig aan kunt schuiven op het terras voor een kop koffie, koud biertje of wijntje. Op onze camping nabij Raalte bieden wij u het perfecte verblijf op onze comfort kampeerplaatsen of op onze camperplaatsen. Wenst u toch wat meer luxe? U kunt ook terecht in onze accommodaties. En wist u dat onze camping zich vlak bij de ​Sallandse Heuvelrug​ bevindt? Neem de natuur helemaal in u op en geniet van de buitenlucht tijdens uw kampeervakantie op onze ​camping bij Raalte​. Kamperen nabij Raalte Kiest u voor een verblijf nabij Raalte op onze camping? Dan bent u voorzien van diverse gemakken. Zo beschikt u over 10 ampère stroom, water- en rioolafvoer, waterkraan, CAI-aansluiting en gratis WiFi. De ​kampeervelden​ zijn ruim opgezet en zijn tussen de 100 tot 120 m² groot. Het toiletgebouw vindt u op slechts 150 meter loopafstand en is onlangs gerenoveerd. Uiteraard behoort uw hond ook tot de familie. Dus neem uw trouwe viervoeter mee, want op onze camping bij Raalte zijn ​huisdieren toegestaan​! Vakantie vieren nabij Raalte op onze camping betekent ook dat u toegang heeft tot het overdekte zwembad met apart kinderbad. Dat is pas ultiem genieten! Ontdek de faciliteiten Op onze camping in de buurt van Raalte valt genoeg te beleven. Leef u uit in het binnenzwembad waar u uren waterpret beleeft of sport u fit op de sportvelden. Ook uw kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuinen, in de ​speelvijver​, op de trampoline of met de leukste activiteiten van het animatieteam. Een leuke activiteit voor de hele familie is de midgetgolfbaan met 18 holes; met wie gaat u de uitdaging aan? Ontdek de omgeving Wilt u de omgeving verkennen? Ontdek de gezellige hanzestad ​Deventer​ op slechts 17 km afstand, het leuke dorpje Holten of maak de mooiste wandelingen en fietstochten over de Sallandse Heuvelrug​. Voor de leukste dagjes uit gaat u naar Avonturenpark Hellendoorn of de Apenheul. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor vertier! Wanneer mogen wij u verwelkomen op Vakantiepark Sallandshoeve?

×