Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bungalowpark in deventer

232 views

Published on
https://www.sallandshoeve.nl/vakantiepark-deventer

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder een zwembad. Wij hebben goed nieuws: op ons vakantiepark bij Deventer vindt u een binnenzwembad en een apart kinderbad voor de kleintjes. 100% waterpret! Niet alleen het zwembad, ook de speeltuin, het sportveld, de kabelbaan én de heuse speelvijver staan garant voor pret en plezier! Rondom de vijver bevindt zich een strand, waar u lekker van de zon geniet, terwijl uw kinderen heerlijk spetteren en zandkastelen bouwen.


Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Bungalowpark in deventer

  1. 1. Vakantiepark bij Deventer Zorgeloos genieten? Dat doet u op ons vakantiepark in de omgeving van Deventer. Op slechts ​17 km afstand​ van deze gastvrije hanzestad vindt u Vakantiepark Sallandshoeve. Laat u verwonderen door de historische en pittoreske binnenstad, waar u heerlijk kunt shoppen én Deventer letterlijk kunt proeven bij één van de authentieke restaurants of cafés. Ons vakantiepark ligt vlak bij Deventer: het ontdekken van deze leuke stad wordt daarom wel erg gemakkelijk! Bezoek Deventer niet één, maar twee of meerdere dagen en overnacht op ons ​vakantiepark bij de Sallandse Heuvelrug​. Voor zowel senioren als gezinnen met jonge kinderen is Vakantiepark Sallandshoeve hét perfecte park voor een heerlijke ​vakantie nabij Deventer​. Accommodaties voor 2 tot 6 personen Op ons ​vakantiepark in de omgeving van Deventer​ vindt u ruim e bungalows voor ​2 tot 6 personen​. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor een romantisch weekendje weg met zijn tweeën of een langere vakantie met uw gezin of vrienden. Uw bungalow​ beschikt over alle gemakken die u van thuis gewend bent, zoals o.a. een ingerichte keuken, een sfeervolle woonkamer met flatscreen televisie en slaapkamers met comfortabele bedden. Ook bieden we op ons vakantiepark bungalows voor mindervaliden. Ruime kampeerplaatsen in de natuur Het ultieme buitenleven ervaart u aan de voet van de Holterberg, op de camping van Vakantiepark Sallandshoeve. Neem uw tent, camper of caravan mee en beleef een fijne kampeervakantie. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal ​100 m²​ groot en beschikken over ​10 ampère stroom​, wateraansluiting, afvoering en CAI-aansluiting. Op ons bungalowpark bij Deventer vindt u ook een 6-persoons safaritent, zodat u de luxe van een accommodatie en het buitengevoel van kamperen kunt combineren: écht ​glamping​! Ons vakantiepark bij Deventer in het kort: - Bungalows voor 2 tot 6 personen - Safaritenten voor 6 personen - Ruime en natuurrijke kampeerplaatsen - Binnenzwembad en speelvijver - Op slechts 17 km van Deventer - Gratis WiFi op het park

×