B-Port...
 Your gate to SURE business!
B-Port
                                                       B...
B-Port biedt een complementair portfolio van ICT solutions en services aan,
                     ...
Unified Communications staat voor de volledige integratie van al uw
            communicatiemiddelen met als do...
De divisie Recruitment van B-Port biedt flexibele en professionele
           services aan het op het gebied van...
B-Port Exchange levert diverse schaalbare en flexibele datacenterdiensten
            gecombineerd met profess...
B-Port                  B-Port België
Science Park Eindhoven 5630      Vaartdijk 3 bus 3
5692 EN Son...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

B-Port - Company Brochure

494 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
494
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

B-Port - Company Brochure

 1. 1. B-Port... Your gate to SURE business!
 2. 2. B-Port B-Port Vanuit het doel en de ambitie om klanten te voorzien in kwalitatief hoogwaardige, specialistische en kostenefficiënte ICT oplossingen en services is de organisatie B-Port ontstaan. Door het samenvoegen van verschillende bedrijven met een proven trackrecord binnen de markt en diverse specialismen gecombineerd met een eenduidige visie, strategie en no-nonsense instelling, is B-Port in staat om de best mogelijke oplossing en service te leveren. B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van innovatieve IT en Telecommunicatie oplossingen, diverse datacenter services en het bieden van professionele recruitment services. B-Port biedt u toegang tot zekerheid in oplossing en service! B-Port Solutions… …is binnen de Benelux actief als veelzijdig partner voor advies, uitvoering en beheer op het gebied van innovatieve Business ICT oplossingen. B-Port Solutions heeft als doel uw IT-infrastructuur beheersbaar, betaalbaar en betrouwbaar in te richten, deze voor u te vereenvoudigen en de best mogelijke service te leveren zodat uw bedrijfsdoelstellingen worden gerealiseerd. B-Port Unified Communications… …biedt Unified Communications oplossingen aan die als doel hebben om alle communicatiekanalen, zoals telefoon, e-mail en chat, in een organisatie te integreren. Het doel is om de interne en externe communicatie en samenwerking te optimaliseren en te verbeteren. De arbeidsproductiviteit wordt concreet verhood door efficiëntere samenwerking, eenvoudiger communiceren en snellere toegang krijgen tot bedrijfskritische informatie. B-Port Recruitment… …biedt flexibele en professionele services aan het op het gebied van werving & selectie, detachering, executive search en managed HRM services. B-Port Recruitment helpt opdrachtgevers om toptalent te werven, te selecteren en te behouden en ondersteunt kandidaten bij het zoeken van nieuwe uitdagingen en loopbaanontwikkeling. B-Port... B-Port Exchange… …levert diverse schaalbare en flexibele datacenterdiensten gecombineerd met professionele services waardoor u de beschikking heeft tot een high Your gate to SURE business! tech en veilige IT-omgeving voor uw bedrijfskritische data en applicaties. B-Port Exchange biedt oplossingen aan op het gebied van colocatie, housing, rackspace, hosting, inrichting en managed services.
 3. 3. B-Port biedt een complementair portfolio van ICT solutions en services aan, B-Port Solutions geheel afgestemd op uw individuele, zakelijke en ICT behoeften. Middels beproefde technieken en methodieken gecombineerd met aantoonbare ervaring is B-Port in staat uw onderneming te ondersteunen bij het ontwerp, de configuratie, integratie, het beheer en de verdere ontwikkeling van een infrastructuur waarmee u probleemloos en economisch kunt inspelen op zakelijke veranderingen. B-Port heeft de juiste oplossing voor uw vraag! Networking & Infrastructures B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van diverse netwerk en infrastructurele oplossingen. B-Port Networking & Infrastructures Solutions zorgen voor een zekere, flexibele en betrouwbare basis. Zekerheid daar het de beschikbaarheid van uw ICT omgeving garandeert. Flexibel met het oog op de wendbaarheid van uw organisatie. Betrouwbaar waar goede beveiliging u beschermt. Security & Connectivity Flexibele en veilige toegang tot uw bedrijfsinformatie, data en host applicaties is van cruciaal belang voor uw bedrijfsprocessen. De infrastructuur die deze toegang voor u verzorgt moet daarom betrouwbaar, veilig en van deze tijd zijn en daarnaast compatibel met al uw platforms. De B-Port Connectivity en Security Solutions bieden flexibele, veilige en centraal beheerde toegang tot alle informatie en applicaties met iedere willekeurige cliënt, waar ook ter wereld. Virtualization & Consolidation Er worden steeds hogere eisen gesteld aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid, functionaliteit en schaalbaarheid van de IT infrastructuur. Een infrastructuur die kan meeschalen met uw activiteiten en die flexibel is bij seizoensinvloeden. Een virtuele infrastructuur kan u die mogelijkheden bieden. De consolidatie en virtualisatie oplossingen van B-Port zijn gericht op het optimaliseren van de IT-infrastructuur en het reduceren van operationele kosten. S-Port... Managed ICT Services Managed Services van B-Port bestaat uit een compleet dienstenpakket en richt zich niet alleen voor het ontwerp en de implementatie van ICT Heeft de oplossing voor oplossingen, maar ook op het pro-actief beheren en monitoren van de ICT Infrastructuur binnen uw organisatie en het verlenen van de daarbij uw vraag! behorende ondersteuning. B-Port staat garant voor het goed functioneren van uw ICT omgeving; de kennis en expertise van B-Port staat volledig tot uw beschikking.
 4. 4. Unified Communications staat voor de volledige integratie van al uw communicatiemiddelen met als doel de interne en externe communicatie en B-Port Unified Communications samenwerking te optimaliseren en te verbeteren. E-mail, sms, voicemail, instant messaging, video conferencing en spraak zijn toegankelijk vanuit één geïntegreerde omgeving. De arbeidsproductiviteit wordt concreet verhoogd door efficiëntere samenwerking, eenvoudiger communiceren en snellere toegang krijgen tot bedrijfskritische informatie. U-Port zorgt voor optimale communicatie en samenwerking, overal en altijd! IP Business Communications B-Port biedt de “Pure IP” Business Communications oplossingen van ShoreTel aan. ShoreTel is een belangrijke wereldwijde aanbieder van IP- telefonieoplossingen en maakt het mogelijk voor bedrijven, van eenders welke grootte, om draadloos alle voice- ,video-, messaging- en datacommunicatie te integreren in hun processen. Onafhankelijk van het toestel of locatie, neemt ShoreTel’s distributed software de traditionele kosten weg, alsook de problemen rondom complexiteit en betrouwbaarheid van andere oplossingen. Unified Collaboration Unified Collaboration is een onderdeel van Unified Communications met als gezamenlijk doel de communicatie en samenwerking te optimaliseren en structureel te verbeteren. Middels deze ’nieuwe’ vorm van samenwerking en communicatie wordt een duidelijke basis gelegd aan de verbetering en verhoging van de effectiviteit en efficiency van interne en externe communicatie en onderlinge samenwerking tussen collega’s, partners, klanten en toeleveranciers. Mobile Solutions Mobile Solutions is het samenvloeien van vaste telefonie en mobiele telefonie waardoor de gebruiker zowel via een vaste, mobiele of andere soort telefoon (DECT, VoIP etc) bereikbaar blijft. Spraak, data, beeld en geluid komen onafhankelijk van medium, tijd en plaats beschikbaar, wanneer het de gebruiker uitkomt en onafhankelijk van de geografische locatie. Middels de Mobile Solutions van B-Port is men in staat anders te U-Port... werken, overal en wanneer men wil. De bereikbaarheid wordt eenvoudiger en vergroot. Managed UC Services Communicatie, Uiteraard is een goed beheer van deze geavanceerde infrastructuur een must. Immers de beschikbaarheid van het systeem en dus van Overal en Altijd! de organisatie is van groot belang. Managed UC Services omvat alle services voor een juiste implementatie en exploitatie van voice systemen. In het geval er problemen ontstaan binnen het voice netwerk is het taak deze problemen zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen om zo de continuïteit te waarborgen.
 5. 5. De divisie Recruitment van B-Port biedt flexibele en professionele services aan het op het gebied van detachering, werving & selectie, B-Port Recruitment executive search en managed HRM services. B-Port Recruitment helpt opdrachtgevers om toptalent te werven, te selecteren en te behouden en ondersteunt kandidaten bij het zoeken van nieuwe uitdagingen en loopbaanontwikkeling. Branchekennis, betrokkenheid, deskundigheid en persoonlijke benadering worden gecombineerd bij het invullen van de vacatures en het aandragen van de juiste baan. Marktexpertise en bewezen procedures dragen bij aan het succes van B-Port en het bieden van zekerheid aan opdrachtgever en kandidaat. B-Port zorgt voor de optimale ‘FIT’! Detachering De ervaren en klantgerichte professionals van B-Port zorgen ervoor dat u de zekerheid heeft van continue en professionele ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Opdrachtgevers hebben toegang tot een pool met gekwalificeerde en ervaren professionals welke tevens beschikken over de benodigde branchekennis. B-Port gaat hierbij een partnership aan waarbij openheid en eerlijkheid in communicatie centraal staan. Werving & Selectie Op een creatieve en vooral innovatieve wijze ondersteunen de B-Port Consultants opdrachtgevers bij het vinden, aannemen en behouden van toptalent. B-Port ondersteunt bedrijven bij werving en selectie van vast en/ of tijdelijk personeel op MBO, HBO en Universitair niveau, van starters tot (Young) professionals met geruime werkervaring. Executive Search Een speciaal team binnen B-Port Recruitment richt zich op het behandelen van opdrachten op directie- en managementniveau. Op topkaderniveau worden functies vervult en kandidaten bemiddelt voor de ondernemende en ‘zwaardere’ posities binnen het bedrijfsleven. R-Port... Managed HRM Services Vanuit de delivery organisatie van B-Port worden diverse HRM Services geboden ter optimalisering van de recruitment services en solutions welke Zekerheid in de aan opdrachtgevers en kandidaten geboden worden. Opdrachtgevers en kandidaten worden op een professionele wijze begeleid gedurende het optimale ‘FIT’! gehele proces van invulling van een vacature of zoekopdracht naar een nieuwe baan. Processen worden continu kritisch bekeken, verbeterd en geoptimaliseerd om het serviceniveau zo hoog mogelijk te houden.
 6. 6. B-Port Exchange levert diverse schaalbare en flexibele datacenterdiensten gecombineerd met professionele services waardoor u de beschikking B-Port Exchange heeft tot een high tech en veilige ICT omgeving voor uw bedrijfskritische data en applicaties. B-Port Exchange biedt oplossingen aan op het gebied van colocation, housing, hosting, inrichting van datacenters en managed services. B-Port beschikt over de juiste medewerkers, methoden en technieken, oplossingen en partnerships om de best mogelijke datacenter solution aan te bieden, te implementeren en te servicen. Van kleine omgeving tot complexe, multi-platform omgevingen, B-Port is in staat om een gepaste oplossing te bieden die binnen uw budget en projecteisen past. B-Port zorgt voor de controle, maar laat u ook controleren zoals u het wenst. Datacenter Solutions B-Port ontwerpt, ontwikkelt en beheert technische datacenters, rekencenters en computerruimten. B-Port is niet alleen gespecialiseerd in het bouwen, inrichten en onderhouden van nieuwe datacenters, maar is ook de juiste partner voor verbouwing, herinrichten, re-design en verhuizing van datacenters en computerruimtes. Uw kritische bedrijfsprocessen worden adequaat afgestemd op de juiste datacenter oplossing. Colocation & Housing Met Colocation van uw data- en telecommunicatie apparatuur in een datacenter van B-Port plaatst u deze op de best denkbare plek: in een beveiligde, geconditioneerde en moderne omgeving. Een omgeving waar aan alle voorwaarden voldaan is om uw bedrijfskritische systemen en applicaties optimaal te laten functioneren. ASP/Hosting In samenwerking met onze partners verzorgt B-Port ASP/Hosting services en heeft zich ontwikkeld tot specialist in Outsourcing op ASP-basis. B-Port verzorgt niet alleen de hosting van uw website of internet applicaties, maar kan ook de volledige outsourcing van uw kantoorautomatisering en bedrijfsapplicaties verzorgen. E-Port... Managed Datacenter Services B-Port biedt een volledig pakket aan hoogwaardige datacenter services die zowel in managed als in hosted vorm beschikbaar zijn. Bij de hosted vorm Altijd ‘in control’! staat de apparatuur grotendeels in een bestaand datacenter en betreft het een service die al operationeel is waarbij meerdere klanten maken gebruik van het platform. Bij de managed vorm wordt een oplossing samengesteld op basis van de klantspecifieke situatie en het wensen- en eisenpakket.
 7. 7. B-Port B-Port België Science Park Eindhoven 5630 Vaartdijk 3 bus 3 5692 EN Son 3018 Wijgmaal (Leuven) Postbus 4628 Postbus 4628 5601 EP Eindhoven 5601 EP Eindhoven (NL) www.b-port.nl www.b-port.be info@b-port.nl info@b-port.be Tel.: +31 0(40) – 29 45 970 Tel.: +31 0(40) – 29 45 970 Fax: +31 0(40) – 29 45 979 Fax: +31 0(40) – 29 45 979

×