Aan de slag met ArcGIS Online binnen uw organisatie

287 views

Published on

Voorbeelden waarbij ArcGIS Online kan helpen binnen diverse organisaties

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
287
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • We kijken naar de rest van uw organisatieVragen in de zaal naar:Wie is GIS professional (werkt op een GIS afdeling)Wie heeft al gewerkt of geexperimenteerd met AGOL
 • Projectleider Ad Stolk
 • Aan de slag met ArcGIS Online binnen uw organisatie

  1. 1. Aan de slag met ArcGIS Online Binnen uw organisatie Marc Strik, Jeroen van Winden
  2. 2. GIS is een platform voor de hele organisatie ParticipatieExecutive Kenniswerker GIS-professional Enterprise Integratie Werkt overal Keten
  3. 3. De GIS professional
  4. 4. Laagdrempelig mapping platform Makkelijke GIS-viewer voor iedereen bereikbaar Stafmedewerker "Ik wil snel een kaart kunnen maken op basis van alle GIS-data die beschikbaar is (van binnen en buiten de organisatie)."
  5. 5. Communicatie naar buiten Transparantie met kaarten Communicatie Medewerker "Ik wil met een kaart laten zien wat de impact van dit item is in uw regio."
  6. 6. Samenwerking Efficiënt samenwerken in projecten (intern en extern) Projectleider "Ik wil dat iedereen in het project over dezelfde informatie beschikt en dat er een plek is waar iedereen zijn informatie samenbrengt."
  7. 7. Informatie voor werkprocessen Bedrijfsinformatie op maat en direct toegankelijk Bestuurder "De medewerkers moeten snel en makkelijk beschikken over de informatie die ze nodig hebben voor hun werk en ik als bestuurder ook."
  8. 8. Portaal Alle informatieproducten makkelijk bij elkaar Informatievoorziener "Wij willen alle beschikbare kaart en applicatie op één plek vindbaar en bruikbaar maken."
  9. 9. Optimaliseren veldinventarisaties Efficiënt inwinnen en real time beschikken over informatie Veldwerkers "Wij willen bij onze inspecties beschikken over de laatste informatie en veranderingen makkelijk vastleggen."
  10. 10. Verrijking van spreadsheets en BI Ontdekken en analyseren ruimtelijke patronen Informatie- analist "Ik wil mijn spreadsheet niet alleen verduidelijken met een grafiek. Ik wil met een kaart laten zien hoe we het doen in de wereld."
  11. 11. ICT-beheer Efficienter beheer door hosting, sourcing, open data ICT-manager “Met toenemende bezuinigingen moet ik met minder resources dezelfde service kunnen verlenen." Manager IT
  12. 12. GIS is een platform voor de hele organisatie ParticipatieExecutive Kenniswerker GIS-professional Enterprise Integratie Werkt overal Keten

  ×