Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Risk Consulting Course
Playtime is over
Game on!
Ben je uitgeraasd en klaar voor
het echte werk?
           Doe dan mee aan de Risk Consulting     Wil jij ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Deloitte Business Course

386 views

Published on

een case gericht op Corporate Responsibility & Sustainability en dit jaar geen fictieve case maar een interessant bedrijf. Bekijk voor meer informatie de flyer en surf naar de website.

Published in: Business, Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Deloitte Business Course

 1. 1. Risk Consulting Course Playtime is over Game on!
 2. 2. Ben je uitgeraasd en klaar voor het echte werk? Doe dan mee aan de Risk Consulting Wil jij dit als risk consultant aan den Course van Deloitte. Gecoacht door lijve ondervinden? De Risk Consulting topprofessionals werk je vier dagen Course biedt toptalenten de uitdaging lang aan een echte bedrijfscase, op al hun kennis en creativiteit los te laten het snijvlak van risicomanagement op de praktijk. Hoe innovatief ben jij? en Corporate Responsibility & Werk mee aan de ontwikkeling van Sustainability (CR&S). Op innovatieve een online game. Deze unieke kans is wijze breng je de theorie in de praktijk. alleen weggelegd voor een beperkt Serious business dus. Durf jij deze aantal laatstejaars Masterstudenten uitdaging aan? met een technische, bedrijfskundige, economische of IT studie. Niet maatschappelijk verantwoord opereren brengt grote risico’s met Durf jij het risico aan om je met de zich mee. Voor bedrijven wordt het besten te meten? Schrijf je dan vóór daarom steeds belangrijker om CR&S 14 april 2009 in op www.deloitte. in te bedden in hun organisatie. nl/riskconsultingcourse. De Risk Risicomanagement speelt hierbij Consulting Course vindt plaats van een cruciale rol. Continu moeten 14 tot en met 17 mei 2009 in Luik, organisaties analyseren welke België. dilemma’s er spelen en welke risico’s aan beslissingen kleven om deze tijdig Vragen? te kunnen pareren. Bel of mail dan met Lisette van Alphen, 06 125 816 49 of lvanalphen@deloitte.nl. Deloitte Enterprise Risk Services Risico’s, je moet er mee om kunnen gaan. Kan je ze vermijden? Laat je ze verdwijnen? Of moet je er bovenop zitten? Maar voordat je daarover kunt beslissen, moet je ze herkennen en waarderen. Zo is het in het dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven. Deloitte Enterprise Risk Services adviseert ondernemingen over de risicomanagementstrategie en de implementatie ervan in de bedrijfsprocessen en IT systemen. Dat betekent signaleren, analyseren, beoordelen en managen van risico’s. Variërend van strategische risico’s op directieniveau tot technische risico’s op netwerkniveau, zowel in een adviserende als controlerende rol. © 2008 Deloitte, Member of Deloitte Touche Tohmatsu

×