Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Convent 4

Quatre

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Convent 4

 1. 1. El Convent de St. Salvador Anant cap al convent de St. Salvador Arribant al convent de St. Salvador
 2. 2. Escalinata  Escalinata per pujar al convent de St. Salvador.
 3. 3. Atri  Porta per accedir al convent de St. Salvador
 4. 4. Claustre  Abans al claustre hi havia dos pisos però ara sol n'hi ha un. Al centre del claustre hi ha un pou.
 5. 5. Nau central  És el centre de l'església  És d'una sola nau rectangular,amb absis semicircular.
 6. 6. Capella de St. Salvador  És la capella en honor a St. Salvador.  Es troba a l'entrada de l'església.
 7. 7. El cor  El cor ocupa el primer tram del temple, cobert amb una volta de creueria. Un òcul dóna llum a l'interior.
 8. 8. Pati arcat  En aquesta imatge no es veu tot el pati arcat. Un pati important, porticat i cobert. Es troba a l'esquerra de l'escalinata.
 9. 9. Línia del temps  Aquesta és la història d’algunes coses que han anat succeint al convent:  Les diverses intervencions arquitectòniques, els diferents protagonistes i els diferents usos que ha tingut.
 10. 10. Els Templers (segles XIII i XIV)  Monjos guerrers, tenen el seu origen a Palestina, on defensaven els Llocs Sants i els pelegrins enfront dels turcs. En perdre aquelles terres, s'instal·len i estenen per l'Europa cristiana i als regnes hispànics en lluita contra l' islam.  Van fer: la nau central i l'absis.
 11. 11. Els Hospitalers (segles XIV a XIX)  Eren una altra ordre de monjos guerrers fundada a Jerusalem. Acollien, curaven i protegien els pelegrins cristians a Terra Santa.  Van fer : el cor, l'atri i l'escalinata, l'escala de cargol i el campanar d'espadanya.
 12. 12. Els Franciscans (segles XVI a XIX)  Són una ordre religiosa mendicant fundada per St. Francesc d'Assís a Itàlia, al segle XIII. Tenen un ideal de pobresa i demanen caritat per ajudar als pobres.  Van fer: la capella de St. Salvador i a mà esquerra de la nau obren cinc capelles. També el claustre i les dependències del convent
 13. 13. Els sarcòfags  Aquests sarcòfags es troben a l'esquerra de l'atri. En la imatge hi ha els símbols del gremis. Es pensa que és la tomba de Bernat d'Alguaire mestre d'obres i fill d'Horta.

×