Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Unidades de economia internacional admon_agropecuaria_san_juan
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Clarafuentestrunpower casiacabat1

Download to read offline

Fuentestrún

  • Be the first to like this

Clarafuentestrunpower casiacabat1

  1. 1.  Fuentestrún és un municipi de la província de Sòria a la comunitat autònoma de Castella i Lleó.  No arriba als 20 habitants, són com uns 14-15 a l'hivern. A l'estiu no és que hi hagi molta gent perquè tampoc arriba a les 100 persones. Per tant Fuentestrún és molt petitet.  A l'hivern només hi viuen un nen i una nena que són germans, però a l'estiu venen molts nens.  Quan hi han molts nens no tens ni un minut de descans perquè vas en bici fins al (Río Manzano) també anem al parc en bicis, als ordenadors en bicis. Tot ho fem en bicis. I també fem polseres a mà i coses a mà i les venem.
  2. 2.  El Moncayo o San Miguel és la muntanya més alta del Massís del Moncayo al Sistema Ibèric, situada entre la província de Saragossa i la província de Sòria. Amb els 2314,30 m és el cim més alt del Sistema Ibèric i un dels pics més importants de la Península Ibèrica. Des del 1978 la muntanya forma part del Parc Natural de la Dehesa del Moncayo, amb una superfície actual protegida de 9848 ha.
  3. 3. El parc nevat Un dia qualsevol al parc Això és l'ajuntament on els nens es connecten a internet perquè a la majoria de les cases no hi ha internet.
  4. 4. CLARA BLANCO SALMERÓN

Fuentestrún

Views

Total views

519

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

145

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×