Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La Gomera 2014

483 views

Published on

juliol agost 2014

Published in: Travel
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

La Gomera 2014

 1. 1. Juliol Agost 2014
 2. 2. Dimarts 29 Overbooking i avió pels pèls. Dinar Areje grans broixetes. Primer paisatge canari amb noticia xàfec Vilassar . Passejada los Cristianos esperant ferry. Arribada a Gomera a contrallum però com una illa del tresor dibuixada per Hergé. Carretera amb revolts i primeres impressions. Estètica salvatge . Verdor variada. Illa fosca. Pendents arreu. Autenticitat. Aparthotel poc glamourós Entrepà a la plaça del poble. Més autenticitat pels carrers . Portes iguals, cases força decrèpites
 3. 3. Dimecres 30 Cafè dolentíssim Jardí botànic de Vallehermoso Platja de Vallehermoso amb piscina gratuïta d'aigua salada “Aglomeració” de turistes a la platja. Banyada a la piscina i cerveseta Ruta cap a Alojera. Davant nostre la Palma. Palmeres espontànies. Turisme nul. Restaurants i bars tancats . Platja de Alojera. Em banyo sol. Aigua esplèndida. Busquem restaurant. Ni a los chorros de Epina. Dinar a Vallhermoso. La Marta tasta el picant. Després d'ella, jo ja no. Gran migdiada. Excursió a la punta de la Sepultura. Barrancs, colors, textures, pedra calenta. El Teide vola fotogènic sobre les bromes Agulo, el primer poble amb cert aire de poble.
 4. 4. Dijous 31 Arure. Caminet amb cabres. Penya-segats volcànics. Mirador César Manrique sobre Valle Gran Rey Playa del inglés. August em va bé com a lectura. Peix sama (o salma?) al port de Valle Gran Rey Passeig i migdiada a las Creces. Retorn a casa. La Marta passeja sola per Vallehermoso.
 5. 5. Divendres 1 De la verdor salvatge i selvàtica a l'aridesa dels pendents marronosos amb palmeres espontànies. I el Teide al fons Restes de marges grocs incorporats al relleu. Túnel impossible. Arroyo del Cedro parc de Garajonay. Dinar camping al Cedro Ruta cap a San Sebastián Església, biblioteca, barret palla, torre Playa de Abalo complex turístic a mitges. Passejada i sopar Agulo rest.la vieja escuela
 6. 6. Dissabte 2 d'agost El Cercado. Un aborigen simpàtic fa ceràmica artesanal. Chipude. La Dama, plàtans i plàtans alguns en hivernacles La Rajita més edificis apocalíptics. Tramusos. Illa que es desmorona geològicament i humanament. Dinem Chipude. Passejada fins ermita Guadalupe. De nou congostos de geologia potentíssima i arquitectura d'erosió inclement. Marta migdiada sobre l'asfalt i sota una sabina. Ens enfilem cap a a les bromes del Garajonay amb fred, humitat i jerseis. La Laguna grande no és laguna però en el bosc els brezos, les hayes i els llorers han quedat encantats com dansaires posseïdes enmig d'un ball frenètic. Tornem a "casa". Marc Antoni és derrotat a labatalla d'Actium. Truita de patates per celebrar els 56 molt ben portats.
 7. 7. Diumenge 3 Entre barranc i barranc vista sobre Erquito i a l'altre costat la fortaleza de Chipude. Pedres despreses al cost de les carreteres. “Visite Arguayoda”, ase cabres i gallines. I als vessants els marges s'alineen com onades que avancen en formació. Pas ràpid per Alajeró i pitant cap a la platja del Medio a Playa Santiago. Banyadeta esplèndida. Dinar al port de Playa Santiago. Medregal. De nou barrancs i roques a Benchijigua i Lo del Gato. Noms esplèndids. Cocacola a Hermigua la casa cretiva.
 8. 8. Dilluns 4 Ermita SantaClara Arguamul i Guillama al costat dels Órganos. Tarda d’embassaments prop de Vallehermoso. Nit mistela i gomeron, aquesta plaça que em recorda Fornells. Estiuejants. Nens que juguen fins que els pares els criden a sopar.
 9. 9. Dimarts 5 Alto de Garajonay. Cremat. La naturalesa es recuperarà. Es venjarà algun dia? Dinar i banyada sense sol a La Caleta Pescante de Hermigua
 10. 10. Dimecres 6 Embassament de la Palmita El Palmar. Ja ens ho diuen que el camí no continua fins a Taguluche. (Brigades mixtes arreglant les carreteres). Dinem Hermigua. Restaurant Trip Advisor. Vieja.
 11. 11. Adéu, Gomera. I encara, de propina, el Teide.

×