Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

El llenguatge visual a la publicitat

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Unitat 4 la publicitat
Unitat 4 la publicitat
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 27 Ad
Advertisement

More Related Content

Advertisement
Advertisement

El llenguatge visual a la publicitat

 1. 1. EL LLENGUATGE VISUAL A LA PUBLICITAT
 2. 2. El llenguatge publicitari  La publicitat és una forma de comunicació que té com a finalitat atreure al públic a un determinat producte perquè l'accepti i el compri.
 3. 3. El llenguatge publicitari  La publicitat és una forma de comunicació que té com a finalitat atreure al públic a un determinat producte perquè l'accepti i el compri.  El llenguatge publicitari imprès es caracteritza en el seu disseny per 4 elements: el titular, la il·lustració, el text i elements de la marca.
 4. 4. Elements del cartell publicitari El titular és la frase de l'anunci que vol captar l'atenció i identificar el producte.
 5. 5. Elements del cartell publicitari El titular és la frase de l'anunci que vol captar l'atenció i identificar el producte.
 6. 6. Elements del cartell publicitari El titular és la frase de l'anunci que vol captar l'atenció i identificar el producte.
 7. 7. Elements del cartell publicitari El titular és la frase de l'anunci que vol captar l'atenció i identificar el producte.
 8. 8. Elements del cartell publicitari El titular és la frase de l'anunci que vol captar l'atenció i identificar el producte.
 9. 9. Elements del cartell publicitari La il·lustració és la imatge que pretén atreure l'espectador i expressar la idea principal de l'anunci. Poden ser fotografies, dibuixos o gràfics.
 10. 10. Elements del cartell publicitari La il·lustració és la imatge que pretén atreure l'espectador i expressar la idea principal de l'anunci. Poden ser fotografies, dibuixos o gràfics.
 11. 11. Elements del cartell publicitari La il·lustració és la imatge que pretén atreure l'espectador i expressar la idea principal de l'anunci. Poden ser fotografies, dibuixos o gràfics.
 12. 12. Elements del cartell publicitari La il·lustració és la imatge que pretén atreure l'espectador i expressar la idea principal de l'anunci. Poden ser fotografies, dibuixos o gràfics.
 13. 13. Elements del cartell publicitari El text explica amb llenguatge escrit el que anuncia el titular.
 14. 14. Elements del cartell publicitari El text explica amb llenguatge escrit el que anuncia el titular.
 15. 15. Elements del cartell publicitari Els elements de la marca completen el missatge. Els més habituals són els logotips i una adreça o forma de contacte.
 16. 16. Elements del cartell publicitari Els elements de la marca completen el missatge. Els més habituals són els logotips i una adreça o forma de contacte.
 17. 17. Elements del cartell publicitari Els elements de la marca completen el missatge. Els més habituals són els logotips i una adreça o forma de contacte.
 18. 18. Elements del cartell publicitari Els elements de la marca completen el missatge. Els més habituals són els logotips i una adreça o forma de contacte.

×