Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0

Share

Download to read offline

Comunicació visual

Download to read offline

Activitats relacionades amb comunicación visual a 2n d'ESO.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Comunicació visual

 1. 1. Comunicació visual
 2. 2. Comunicació visual • Procés a través del qual es transmeten missatges per mitjà d’imatges. • Com en tota comunicació, actuen diversos elements bàsics : EMISSOR MISSATGE RECEPTOR MITJA
 3. 3. Comunicació visual • Procés a través del qual es transmeten missatges per mitjà d’imatges. • Com en tota comunicació, actuen diversos elements bàsics : EMISSOR MISSATGE RECEPTOR MITJA Artista Quadre Visitant d’un museo Museo
 4. 4. Comunicació visual • Procés a través del qual es transmeten missatges per mitjà d’imatges. • Com en tota comunicació, actuen diversos elements bàsics : EMISSOR MISSATGE RECEPTOR MITJA Artista Quadre Visitant d’un museo Museo Fotògraf Foto Lector d’un diari Premsa Publicista Anunci Comprador Televisió
 5. 5. Percepció visual • És la capacitat que tenim per interpretar la informació que els nostres sentits reben d’una imatge.
 6. 6. Percepció visual • És la capacitat que tenim per interpretar la informació que els nostres sentits reben d’una imatge. • Ja que no totes les persones perceben de la mateixa manera el que miren, hi han una sèrie d’efectes visual que tenen per finalitat atreure l’atenció del receptor.
 7. 7. Efectes visuals • Modificant el color, les mides o l’ordre dels elements d’una imatge, es poden aconseguir diferents efectes que tenen per finalitat atreure l’atenció del receptor.
 8. 8. Efectes visuals • Modificant el color, les mides o l’ordre dels elements d’una imatge, es poden aconseguir diferents efectes que tenen per finalitat atreure l’atenció del receptor. • Aquests efectes són, entre d’altres, de proximitat i semblança, de continuïtat, de homogeneïtat o de contrast.
 9. 9. Efectes visuals Proximitat i semblança: si els elements es troben pròxims entre si, són percebuts com un conjunt, i si són semblants, l’efecte es potencia.
 10. 10. Efectes visuals Continuïtat: amb l’ordenació dels elements en una direcció concreta
 11. 11. Efectes visuals Contrast: destacar una forma amb la mida o color diferent a les altres,o amb una posició central o cap a la dreta.
 12. 12. Efectes visuals Homogeneïtat: unificant les dimensions, formes i color.
 13. 13. La vista ens confon • Il·lusions òptiques: aquelles imatges que són percebudes de manera diferent a com són en realitat. • Figures impossibles: aquelles figures que poden ser dibuixades o pintades, però que no es poden construir en la realitat.
 14. 14. COMUNICACIÓ VISUAL Activitat 1 pàg. 8 Treballa el color per modificar la sensació que rep l’espectador. Tant en la proposta cromàtica com en la acromàtica pots treballar el color amb ombrejat i difuminat o bé per plans de color, i més realista o no. Proposta cromàtica Proposta acromàtica
 15. 15. COMUNICACIÓ VISUAL Activitat 1 pàg. 8 Treballa el color per modificar la sensació que rep l’espectador. Tant en la proposta cromàtica com en la acromàtica pots treballar el color amb ombrejat i difuminat o bé per plans de color, i més realista o no. Proposta cromàtica Proposta acromàtica
 16. 16. COMUNICACIÓ VISUAL Activitat 2 pàg. 9 A partir de l tècnica del collage, treballeu la imatge proposada. Les possibilitats són molt diverses i els materials també: papers de diaris, revistes, de publicitats, de cel·lofana, retalls de teixits, pintats o no, llisos, arrugats, tots d’un colors , de diferents colors, etc.
 17. 17. COMUNICACIÓ VISUAL Activitat 2 pàg. 9 A partir de l tècnica del collage, treballeu la imatge proposada. Les possibilitats són molt diverses i els materials també: papers de diaris, revistes, de publicitats, de cel·lofana, retalls de teixits, pintats o no, llisos, arrugats, tots d’un colors , de diferents colors, etc.
 18. 18. PERCEPCIÓ VISUAL Activitat 4 pàg. 13 • Efecte homogeneïtat: • Efecte ressalt: Finalitza el dibuix amb regle i compàs i dona un efecte visual diferent a cadascun. Tingues en compte de modificar el color, la textura, les mides o l’ordre dels elements del dibuix.
 19. 19. PERCEPCIÓ VISUAL Activitat 4 pàg. 13 • Efecte homogeneïtat: amb formes similars, de les mateixes mides, colors d’una mateixa gamma, fer servir el mateix traç al pintar, etc. • Efecte ressalt: amb un color que contrasti, una mida més gran, situant la figura al mig, donant textura, etc. Finalitza el dibuix amb regle i compàs i dona un efecte visual diferent a cadascun. Tingues en compte de modificar el color, la textura, les mides o l’ordre dels elements del dibuix.

Activitats relacionades amb comunicación visual a 2n d'ESO.

Views

Total views

469

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

4

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×