Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sant jordi 2017

204 views

Published on

Díptic Lectures de Sant Jordi, Escola Mas i Perera (Vilafranca del Penedès)

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sant jordi 2017

  1. 1. EDUCACIÓ INFANTIL -ALTÉS, M. PETITA A LA JUNGA. Ed. Blackie Books És difícil ser el més petit d’una gran colla, i més encara a la immensa jungla… Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes. -MANCEAU, É. LA DISPUTA. Ed.Cruïlla Dos amics molt amics es barallen perquè tots dos volen ser els primers. -Pérez, F. ARMANDO. Ed.Takatuka El pare de l’Armando és un enamorat del futbol i avui li ha fet un regal molt especial: la seva primera pilota de futbol! Per fi ha arribat el dia en què podrà compartir amb el fill la seva gran passió ensenyant-lo a jugar a futbol. Però l’Armando no mostra el mateix entusiasme per la pilota que el pare. CICLE INICIAL -Bonilla. R. SANT JORDI A LA COVA DEL DRAC. Ed.Baula La llegenda de Sant Jordi capgirada com un mitjó. Un relat ple de sorpreses i molt d’humor que farà volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors. -Ciraolo, S. LES ARRUGUES DE L’ÀVIA. Ed. Andana Una arruga pot ser molt més del que sembla, perquè cada petit solc d’un rostre amaga la seva pròpia història… -Homs, N. UNA REVOLTA D’ESTAR PER CASA. Ed.Cruilla. Col·lecció el vaixell de vapor, sèrie blanca. Quan aquell dimarts la senyora Antònia va tornar del mercat, va trobar-se amb que la casa on vivia amb el senyor Gabriel s’havia tornat boja. CICLE MITJÀ -Carbó, J. UN LLOP COM CAL. Ed.Nandibú Un llop, fill d'una lloba de molt bona família del Pirineu, decideix escapar-se del jardí d'una casa de ciutat on va néixer perquè la seva mare havia estat capturada feia uns anys. La mare li ha explicat les delícies de viure en llibertat. -Carbonell, P. EL MÁS RÁPIDO. Ed.Lóguez El petit Dula vol ser el més ràpid. Treballa escorxant peix i tots els matins intenta, al costat d'altres nens treballadors, ser el primer en arribar a la meta, el lloc de treball. De vegades ho aconsegueix, però no sempre, només si la nit anterior ha menjat. -Cela, J. EL MEU PARE ÉS UNA PISSARRA. Ed.Barcanova Es tracta d’una obra formada per sis relats, narrada per en Pep, un nen que explica el significat dels tatuatges que té el seu pare escampats per tot el cos. Cada dibuix té una història i en Pep la vol compartir!
  2. 2. SANT JORDI: Un bon moment per LLEGIR! CICLE SUPERIOR -Artigau. M. ELS PERSEGUIDORS DE PARAULES. Ed. Grup 62 La Noa és una nena inquieta i molt observadora. Un matí, descobreix un misteri que la deixa molt intrigada: les paraules desapareixen… Per resoldre aquest enigma, la Noa anirà a la biblioteca de l’escola. Allà començarà una trepidant història d’aventures plena de personatges fantàstics -Harrold. A.F. ELS IMAGINARIS. Ed. Blackie books En Rudger és el millor amic de l’Amanda. En Rudger no existeix. Només l’Amanda el pot veure. Però un dia apareix el senyor Bunting que es vol emportar el Rudger. L’única solució és que el Rudger marxi sol. Però, pot un amic imaginari sobreviure sense algú que l’imagini? -Pilkey, D. THE ADVENTURES OF CAPTAIN UNDERPANTS. En Jordi i l'Oriol, dos trapelles, s'han inventat un heroi invencible i encara més ximple que ells mateixos: El Capità Calçotets. LLIBRES PER A TOTHOM -Amat, V. PLOUEN POEMES. Ed.Eumo Plouen poemes és una expressió de joia i sorpresa com la que sentim quan llegim, escoltem o recitem poesia. Perquè LA POESIA ens fa veure el món diferent. -Antoja, J. M’ENDEVINES FENT UN TOMB? Ed.Barcanova Un nou recull d’endevinalles! Aquest nou títol presenta els blocs següents: la ciutat, el zoo, el mercat i el mar. -Carretero, A. CURIOSITATS DEL MÓN ANIMAL PER A TOTHOM. Ed.Baula Recull de curiositats per a totes les edats d’animals d’arreu del món i dades de rècord. -Hu, P. HIRAMEKI. Ed.Sexto Piso. Hirameki és la paraula japonesa per dir “un raig d’inspiració”. I d’això és del que tracta aquest llibre. Curs 2016-2017

×