Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Guia Estiu, Escola Mas i Perera, 2017

296 views

Published on

Guia de lectura d'estiu, Escola Mas i Perera
Curs 2016.2017

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Guia Estiu, Escola Mas i Perera, 2017

  1. 1. EDUCACIÓ INFANTIL CICLE INICIAL CICLE MITJÀ ENFILANT EL CAMINET Ruiz, M. (Ed. Kalandra) Poema-cançó que desprèn alegria, ritme i musicalitat. Protagonitzat per diferents animals tot marcant una progressió numèrica que els farà arribar a un destí sorprenent i festiu. COM ENCENDRE UN DRAC APAGAT Levy, D. (Ed. Libros del zorro rojo) Qualsevol, fins i tot un drac, pot tenir un mal dia. En aquestàlbum,un petit heroi disposat a tot, posarà en marxa una sèrie de plans, infal·libles, per animar el seu drac, que ha perdut la flama. Una història tendra,enginyosa icarregadad’humor ensenya el significat de tenir una mascota. LA BALENA A L’HIVERN Davies, B. (Ed. Andana) Una història de valor i amistat. Mentre el pare de Noè emprèn la seva última sortida de pesca abans de l’hivern, ell s’espera a casa. De sobte, esclata una gran tempesta i Noè surt a buscar-lo però queda atrapat. Quan tot sembla perdut, una amiga molt especial l’ajudarà. L’ENORME I MALVAT FEROTGE Chabbert, I. (Ed. Brúixola) Al protagonista d’aquesta història li agrada nedar al riu, fer la migdiada al sol i, sobretot, fugir de la gent, estar sempre tot sol! Però un bon dia coneix algú molt especial i la seva vida comença a canviar... DOS COM CAP ALTRE Teckentrup, Britta. (Ed. Fiamboyant) Llibre joc per trobar la parella diferent a partir de les pistes del text rimat i d’unes il·lustracions hipnòtiques. Entrena la vista i trobala sorpresaamagada acada doble pàgina d’aquest llibre ple d’imaginació i dissenys espectaculars. UN CAMÍ DE FLORS Lawson, J. (Ed. Libros del zorro rojo) Un àlbum sense mots per explicar “la importància de les petites coses i els petits gestos que il·luminen la quotidianitat”. EL JARDINER NOCTURN Fan, T. (Ed. Estrella polar) Un dia, en William descobreix que a l’arbre que hi ha fora de casa seva ha estat esculpit un mussolmagnífic.Cadamatíquan es lleva, en William troba nous animals... Aviat, aquest petit poble gris s’omplirà de color i vida gràcies a un misteriós Jardiner nocturn. D’AQUÍ NO PASSA NINGÚ! Minhós, I. (Ed. Takatuka) Ungeneral quevol passar a la història i aprofita la frontera del plec del llibre per convertir-lo en el límit de l’espai que poden ocupar els habitants del seu país. Una ordre absurda que ens remet a tantes absurditats de les dictadures però des de l’humor. HEM TROBAT UN BARRET Klassen, J. (Ed. Mirazones) Una nova entrega de la sèrie de Klassen sobre barrets. De nou ens presenta una història amb molt d’humor que genera molta empatia.
  2. 2. L’ESTIU Unbonmoment perLLEGIR Curs 2016/2017 CICLE SUPERIOR LLIBRES PER A TOTHOM LA IMMORTAL Ruiz, R. (Ed. Edebé) La granpassió de la Judit és el dibuix, i un dia coneix a Mr.Aliyat,unmestre d’escacs. La Judit descobreix que el joc s’assembla molt a la vida real i quecadamovimentcompta. El tema: la immigració, les fronteres i la llibertat. CRENSHAW: EL GAT INVISIBLE Applegate, K. (Ed. La Galera) Narració sobre la crisi econòmica que viu una família i la necessitat d’en Jackson, el fill gran, de buscar una sortida. Serà a través de la imaginació que trobarà el seu amic, en Crenshaw, un gat gegantí que fa surf. A CHILD OF BOOKS Fan, T. (Ed. Estrella polar) In thisinspirin, lyrical tale abouttherewardsof reading andsharingstories,a little girl sails her raft“acrossa sea of words”to arrive atthe Houseof asmall boy. EL MEU PRIMER HORT URBÀ Delgado, E. (Ed. Comanegra) Aquest llibre ens mostra com dissenyari posaren marxaunhort en un pati, terrassa o balcó amb sol, per sembrar entre els mesos de març i juny. UN MÓN PROPI Carlin, L. (Ed. Libros del zorro rojo) Llibre excel·lent per conèixer com un il·lustrador crea el seu univers. De manera que dóna pistes a infantsi educadorsper, a partir de coses molt reals, canviar-les i adaptar-les per fer-les millor. ABELLA. UN PETIT MIRACLE DE LA NATURA Teckentrup, B. (Ed. Brúixola) Un original àlbum amb encunyacions per presentar als més petits el cicle de les abelles. AIXÒ VA SER I FOU Lanuza, E. (Ed. Andana) Contes escrits en vers explicat per animals singulars. Les històries fantàstiques generosament il·lustrades van acompanyades d’una paleta vital com els poemes.

×