Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Web 3.0

239 views

Published on

Published in: Business, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Web 3.0

  1. 2. Són pàgines capaces de comunicar-se amb altres pàgines mitjançant un procés de llenguatge natural, és una manera d’organitzar la informació contingudes a les webs.
  2. 3. Serveix per a que les cerques d’informació siguin molt més eficients i encertades. El ordinador deixarà de ser la plataforma per a conectar-se a qualsevol aparell, des de cotxes fins a reproductor mp3. Per més informació consulta la pàgina: http://www.youtube.com/watch?v=sjeLotFrJtk&feature=fvsr
  3. 4. <ul><li>Web 1.0 </li></ul><ul><li>Les persones poden conectar-se a la web, però no poden modificar ni comentar. </li></ul><ul><li>Web 2.0 </li></ul><ul><li>Poden conectar-se persones entre persones; xarxes socials, wikis , la possibilitat de compartir. </li></ul><ul><li>Web 3.0 </li></ul><ul><li>Aplicacions webs conectar-se a aplicacions webs amb la finalitat d’enriquir l’experiència de les persones. A diferència de les altres en aquesta s’inclou la web semàntica. </li></ul>
  4. 5. La web semàntica tracta de convertir la informació en coneixement, ordenar i classificar els continguts de la web per a què els ordinadors siguin capaços d’interpretar-los i tomar decisions a través del encreuament de dades.

×