Cross Border Staffing, Betrouwbare flexwerkers uit het buitenland

1,089 views

Published on

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,089
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Cross Border Staffing, Betrouwbare flexwerkers uit het buitenland

  1. 1. Cross Border Staffing betrouwbare flexwerkers uit het buitenland cross border staffing
  2. 2. De huidige arbeidsmarkt vraagt om lenigheid van bedrijven en een dynamisch personeelsbeleid. HR is geen foto meer maar een film. Het gaat er voor bedrijven niet meer om op dit moment flexibiliteit, opleidingen en beleid op orde te hebben, het gaat om een continu proces. Voor ál uw HR zaken kunt u bij ons terecht.
  3. 3. Kampt u regelmatig met een tekort aan voldoende “Wij hebben voor een project van twee personeel of zijn goedgekwalificeerde vakmensen maanden 60 Poolse flexwerkers inge- in Nederland nauwelijks te vinden? Heeft u wel schakeld. Dat zouden we zo weer doen. eens aan de mogelijkheid van buitenlandse flex- werkers gedacht? Randstad Cross Border Staffing Ze zijn prijstechnisch interessant en heeft daar al jarenlang ervaring mee. Tot grote hebben een hoge productiviteit. Je moet tevredenheid van onze opdrachtgevers. een beetje meer aandacht aan ze beste- den, maar het meeste werk is gedaan Veel bedrijven gingen u voor door Randstad Cross Border Staffing.” U bent niet het enige bedrijf dat regelmatig met een tekort aan mensen zit. Daarom is Randstad een Paul Snijders, projectmanager Stork aantal jaren geleden over de grens op zoek gegaan naar vakkundig personeel. Inmiddels bemiddelt Randstad Cross Border Staffing flexwerkers uit vele landen waaronder Polen, Duitsland, Portugal, Hongarije en India. Alleen al uit Polen zijn meer dan 100.000 flexwerkers actief in ons land. Veel bedrijven gingen u voor. Buitenlandse flexwerkers worden vooral ingezet voor werk- zaamheden in de productie, techniek, logistiek, transport en zorg. Grote bedrijven als Sony, Stork, Storteboom, Philips, DAF en Scania zijn tevreden over hun bijdrage en inzet. Zonder uitzondering roemen ze de werkmentaliteit en arbeidsmotivatie van de buitenlandse flexwerkers. Ze dragen bij aan een aanzienlijk productiever werkproces. Regelmatig gebeurt het dat projecten eerder klaar zijn dan gepland!
  4. 4. Hoe werkt Randstad Cross Border Staffing? Het traject ziet er schematisch dan zo uit: Randstad is wereldwijd actief in ruim 50 landen. In een aantal van die landen werkt Randstad Cross Border Staffing met eigen vestigingen met Adviesgesprek deskundige, lokale managers. Zo gauw wij uw wensen kennen, gaan onze medewerkers aan de slag om de juiste mensen te vinden. Zo nodig Offerte scholen wij de flexwerkers om aan uw specifieke voorwaarden te voldoen. Overeenkomst/Aanvraag Kennis van uw bedrijf De geselecteerde flexwerkers worden uitgebreid geïnformeerd over uw bedrijf en hun functie. Ook Werving & Selectie buitenland krijgen ze alle informatie over wonen en werken in Nederland; hun rechten én hun plichten. Opvang Nederland Administratieve zaken geregeld door Randstad a. Huisvesting Daarna worden samen met de flexkracht alle b. Woon- werkverkeer administratieve trajecten doorlopen. Randstad c. Administratieve verplichtingen/ weet per land wat nodig is en waaraan de nieuwe vergunningen werknemer moet voldoen. Een medewerker kan pas naar Nederland afreizen als alle formaliteiten zijn geregeld. Mochten er nog zaken in Nederland Introductie moeten worden geregeld, dan doet een jobcoach van Randstad Cross Border Staffing dat samen met de flexwerker. Zo zal voor het aanvragen van een Start werk Sofi-nummer de jobcoach een afspraak maken met de Belastingdienst en daar samen met uw nieuwe flexkracht langs gaan. Begeleiding Opvang bij aankomst in Nederland In Nederland wordt uw nieuwe medewerker Facturering opgevangen door een Randstadmedewerker die hem zal begeleiden. Deze jobcoach blijft gedurende het verblijf in ons land aanspreekpunt Nazorg voor zowel zaken die op het werk spelen als voor persoonlijke aangelegenheden. Door deze persoonlijke begeleiding werken de flexwerkers dan ook graag voor Randstad Cross Border Staffing en dus ook voor u!
  5. 5. Wat kan Randstad nog meer voor u betekenen? Begeleiding Buitenlandse flexwerkers spreken naast hun Nederlandse wetgeving en fiscus moedertaal meestal een vreemde taal, Duits of Randstad zorgt als wettelijke werkgever dat alles Engels. Desondanks kan het voorkomen dat de conform de Nederlandse regels verloopt. Voor communicatie in het begin wat minder makkelijk elke werknemer is een ziektekostenverzekering verloopt. Daarom staat er altijd een medewerker geregeld en worden belastingen en sociale premies van Randstad klaar om u en uw medewerker afgedragen. U hebt daar geen omkijken naar. terzijde te staan, 24 uur per dag. Huis en vervoer Toegevoegde waarde per sector Verblijf en woon-/werkvervoer regelt Randstad Randstad Cross Border Staffing is in staat maatwerk Cross Border Staffing. De woningen voldoen aan te leveren per sector. Zo kunt u denken aan alle eisen van het ministerie van VROM. Voor het HACCP voor de foodsector, VCA scholing voor de vervoer wordt een auto of een bus beschikbaar technische sector, hef- en reachtruck opleiding voor gesteld. Over de kosten worden duidelijke de logistieke sector. Kortom, zo wordt maatwerk afspraken gemaakt. ook echt maatwerk! Wojciech Spyra (32) werkt al vijf maan- den als heftruckchauffeur en monteur bij Scania. Wojciech is blij met de moge- lijkheid in Nederland te kunnen werken. “Het is prettig hier in Nederland te werken. De mensen zijn aardig, het salaris is prima en alles is goed georgani- seerd. De mensen van Randstad regelen alles voor je.” Wojciech Spyra, flexwerker bij Scania
  6. 6. Ingewikkeld? Betrouwbaar Ziet u mogelijkheden om het personeelstekort in Randstad Cross Border Staffing heeft uitgebreide uw organisatie op te lossen, maar bent u bang dat ervaring in het inzetten van buitenlandse het inhuren van buitenlands personeel u veel extra flexwerkers bij Nederlandse bedrijven. werk oplevert? Laat u zich dan adviseren door een Van incidentele projecten tot het bemiddelen medewerker van Randstad Cross Border Staffing. van personeel bij regelmatig terugkerende Die spreekt samen met u het hele traject door. piekmomenten, voor de structurele inzet van Met Randstad Cross Border Staffing als partner gaat buitenlandse flexkrachten en van het invullen de inzet van buitenlandse flexwerkers voor u niet van tien vacatures tot het leveren van honderden veel extra werk betekenen! Indien gewenst regelen medewerkers voor grote projecten. Uw goede we ook graag een bezoek aan een bedrijf waar naam is u veel waard dus u zoekt een partner die buitenlandse flexwerkers aan de slag zijn. Dan kunt begrijpt hoe de inzet van buitenlandse werknemers u met eigen ogen de gang van zaken bekijken. keurig netjes wordt geregeld. Randstad Cross Border Staffing is voor u een betrouwbare partner die goede mensen snel kan leveren. Tussen uw aanvraag en de levering zit gemiddeld niet meer dan twee weken tijd. Randstad Cross Border Staffing heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij uw medewerkers uitgebreid begeleiden. Zodat zij zich optimaal inzetten voor uw organisatie.
  7. 7. Uw voordelen op een rij Meer informatie? - Grootste kans van slagen Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat - Transparant en betrouwbaar proces Randstad Cross Border Staffing voor uw organisatie - Beste prijs-kwaliteitverhouding kan doen? Bel ons op (053) 483 85 78, mailen kan naar crossborder@nl.randstad.com of kijk op www.randstad.nl. Adresgegevens: Randstad Cross Border Staffing Stationsplein 10 7511 JD Enschede T: (053) 483 85 78 hoogst persoonlijk 0908/710442

×