Diversity Introduction

1,728 views

Published on

Published in: Technology, Spiritual
0 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,728
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
435
Actions
Shares
0
Downloads
154
Comments
0
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Diversity Introduction

  1. 1. D I V E R S I T Y
  2. 2. QUIZ
  3. 3. Question: What is the WORLD’s POPULATION? Answer: There are over 6,5 billion people in the world!
  4. 4. Question: Are there more MEN or WOMEN in the world? Answer: There are more MEN in the world. G E N D E R
  5. 5. Question: How many COUNTRIES are there in the world? Answer: There are about 200 countries in the world. Q: What is THE LARGEST COUNTRY of the world? A: The largest country of the world is Russia . Q : What is THE SMALLEST COUNTRY of the world? A : The smallest country of the world is Monaco . N A T I O N A L I T Y
  6. 6. Question: Do all people speak the same LANGUAGE? Answer: Of course not! People speak different languages . Q: How many LANGUAGES are there in the world? A: There are about 6000 languages in the world. L A N G U A G E Q: What are the MAJOR LANGUAGES of the world? A: Chinese , Hindi , English , Spanish , Portugese and Arabic .
  7. 7. Question: Do we all BELIEVE in the same GOD? Answer: No, there are different religions in the world. Q: What are the MAJOR RELIGIONS of the world? A: The major religions of the world are Christianity, Islam, Hinduism and Buddhism . Some people don’t believe in God. R E L I G I O N
  8. 8. Question: Do all men LOVE women? Do all women LOVE men? Can a boy FALL IN LOVE with another boy? Can a girl FALL IN LOVE with another girl? Answer: Most people are heterosexual (fall in love with people of opposite sex) but some people are homosexual (fall in love with people of the same sex). S E X U A L O R I E N T A T I O N
  9. 9. Question: Are all people at the same AGE? Answer: Of course not! We are young , middle-aged , old … Q: What is the AVERAGE AGE of a man living on the Earth? A: The average age of a man living on the Earth is 28 . A G E
  10. 10. Question: Do all people have the same PHYSICAL and MENTAL ABILITIES? Answer: No, people have different abilities. Some people are disabled . For example, they are not able to see, speak, hear, walk or they suffer from diseases that affect their brain. A B I L I T I E S
  11. 11. G E N D E R N A T I O N A L I T Y L A N G U A G E R E L I G I O N S E X U A L O R I E N T A T I O N A G E A B I L I T I E S People differ in their …
  12. 12. But WE ARE…

×