Plantes mia i nerea

304 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Plantes mia i nerea

  1. 1. NOM CIENTÍFIC: arbutus unedo NOM CATALÀ: arbocera
  2. 2. Tipus de planta: arbust Alçada:4-5metres Floració:Floreix durant la tardor i l'hivern. Les flors són blanques i pengen en grups a la part superior de les branques. Fruit: Primer és de color groc ataronjat i es va tornant vermell quan madura.Conté moltes llavors petites.
  3. 3. Fulles:Les fulles són alternes, amb el marge dentat i tenen forma allargada Hàbitat:Viu a la terra baixa i en zones de la muntanya mitjana. Resisteix bé la sequera.És cultivat com a planta ornamental de parcs i jardins. Altres informacions:La seva fusta s'utilitza per fer objectes tallats
  4. 4. NOM CIENTÍFIC:Anthemis cotula L. NOM CATALÀ:Camamil·la pudenta.
  5. 5. Tipus de planta:Herba. Alçada:10-50 cm. Floració:floreix a finals de primavera i pricipis d'estiu. Fruit:El fruit es molt petit.
  6. 6. Fulles:Les fulles són de color verd clar i estan dividides. Habitat:Viu als marges dels camins o dels camps. Altres informacions:Es recullen les flors i s'assequen a l'ombra. S'utilitza per rentar ferides i es pren en infusió per les seves propietats digestives.
  7. 7. Fulles:Les fulles són de color verd clar i estan dividides. Habitat:Viu als marges dels camins o dels camps. Altres informacions:Es recullen les flors i s'assequen a l'ombra. S'utilitza per rentar ferides i es pren en infusió per les seves propietats digestives.

×