Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Ikaspilota 2012
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Bernat i mar

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Bernat i mar

  1. 1. NOM CIENTIFIC:Rhamnus alaternus L.NOM CATALÀ:Aladern
  2. 2. ● Tipus de planta: Arbre● Alçada: Pot arribar fins als 5-6 m dalçada,● Floració: Floreix al març-abril Les flors són petites, de color verd grogós i estan agrupades en inflorescències.
  3. 3. ● Fruit: El fruit és petit i arrodonit; primer és de color vermell i quan madura és torna de color negre.● Fulles: Les fulles són alternes, dentades, de color verd brillant i fan 2-5 cm.● Hàbitat: Viu a la terra baixa, compartint bosc amb les alzines. Resisteix bé les baixes temperatures i sadapta a diferents tipus de sòls.
  4. 4. Altres informacions:● La fusta sutilitza en ebenisteria..
  5. 5. NOM CIENTÍFIC:Ruscus aculeatus L.NOM CATALÀ:Cirereta del bon pastor
  6. 6. ● Tipus de planta: Arbust● Alçada: Petit arbust d´uns 30 o 80 centimetres d´altura● Floració: Fa unes flors solitàries i poc aparents de color verdós Floreix a lhivern i la primavera.● Fruit: Els fruits són arrodonits i vermells,
  7. 7. ● Fulles: Les fulles de veritat són molt petites, com escames que normalment passen desapercebudes, apareixen a laxil·la dels fil·locladis, i fan entre 3 i 4 mm de llargada. Tota la planta és fotosintètica.● Hàbitat: Llocs forestals humits. Esporàdicament a sistemes dunars.● Altres informacions: És una planta que es cultiva pel seu aspecte i que acostuma a formar part dels pessebres de Nadal.

Views

Total views

390

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

114

Actions

Downloads

3

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×