Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Qüestionari Professorat Universitari

480 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Qüestionari Professorat Universitari

  1. 1. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat Qüestionari professorat Nom del professor/a: ................................................. Adreça electrònica: ..................................... Assignatures: .......................................................... WEB o bloc personal: .................................................... 1. Utilitzeu el canó d’imatge a les vostres classes? A quines assignatures i perquè? Amb quina freqüència? 2. Utilitzeu els ordinadors fora de l’horari de docència per a preparar classes, materials, etc? Per a quines assignatures? Amb quina freqüència? 3. Quins programes utilitzeu per a les vostres assignatures? a. Com a eines per al docent b. Com a eines per i/o amb l’alumnat 4. Heu realitzat canvis a l’organització de l’aula? a. Espais b. Dinàmica de grup 5. La vostra metodologia ha canviat degut a les TAC? En quins aspectes? 6. Utilitzeu algun entorn moodle, bloc, correu electrònic, ... , com a eina de comunicació amb l’alumnat? (si és possible, anoteu les adreces) 7. Impartiu crèdits virtuals? 8. Quin és el vostre grau de satisfacció en relació al canvi metodològic produït pels mitjans informàtics? 9. El vostre alumnat se sent còmode treballant amb les TAC? Quin nivell diríeu que té? 10. Quins canvis heu realitzat a la vostra manera de treballar i/o a la programació des de que teniu accés als mitjans informàtics? 11. Com milloraríeu la formació de l’alumnat en referència a les TAC? 12. Com milloraríeu la formació del professorat en referència a les TAC? 13. Valoració personal d’aspectes TAC a la vostra docència MITJANS QUE UTILITZEU Valoreu del 1 al 5 1 2 3 4 5 (essent 1 la valoració més baixa) Ús del canó d’imatge Ús de la pissarra digital Ús d’internet Ús del campus virtual Ús de programes específics Ús dels recursos per part de l’alumnat Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.
  2. 2. Projecte de llicència d'estudis mfiguere@xtec.cat 14. Valoració personal d’aspectes TAC a la vostra docència. MITJANS QUE VOLDRÍEU UTILITZAR Valoreu del 1 al 5 1 2 3 4 5 (essent 1 la valoració més baixa) Ús del canó d’imatge Ús de la pissarra digital Ús d’internet Ús del campus virtual Ús de programes específics Ús dels recursos per part de l’alumnat 15. Altres observacions Avaluació dels canvis metodològics que han suposat les dotacions TIC a l’àrea de música. Actualitat, fites aconseguides i reptes per al futur.

×