Exercici 2


A. Compara els dos cercador d imatges anteriors

Google: És tracte d’un tipus de buscador principal per imatg...
Què fa l'editor PICASSA?


Google no té cap editor ni es pot buscar per mida o estil, però si que
es pot descarregar un pr...
E. Totes les imatges són gratuïtes?. Per quines cal pagar? Com
es poden fer servir?

Què pots dir dels preus?
Es lloguen o...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Exercici 2

363 views

Published on

Aquest es un treball d'informatica que ens vam tenir que fer el dia 30/09/09.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
363
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Exercici 2

  1. 1. Exercici 2 A. Compara els dos cercador d imatges anteriors Google: És tracte d’un tipus de buscador principal per imatges. Fins al 2005 no es va poder filtrar les imatges segons la seva mida(petita, mitjana, gran i extra gran).També es possible buscar per el format de l’ imatge(JPG, GIF i PNG) i per el tipus de coloració(blanc i negre, escala de grises i colors). Bing: És un buscador d’imatges molt mes ràpid que ens pot mostra d’una manera mes rellevant les fotos i les imatges d’interès. La característica que te Bing es de desplaçament d’infinit que ens permet navegar mes ràpid per un gran nombre d’imatges. Els filtres d’avanç ens permet un resultats mes concret a l’hora de busca de diversitat d’imatges com ara la mida, colors, relació d’aspecte, color o blanc i negre i trets facials. Comparació: El Bing es mes complet a l’hora de trobar imatges perquè te mes diversitat que no pas el Google. B. Explica què pots fer a Flickr Flickr es una pàgina web on pots emmagatzema fotografies i vídeos creats per nosaltres mateixos i així poder compartir-les amb altres usuaris. També tens la possibilitat de descarrega imatges i vídeos i realitzar diversos comentaris. C. Utilitzà el teu compte de google i realitza les següents accions: A. Puja-hi unes quantes fotografies personals B. Obtén fotos d’altres C. Mira de compartir fotografies amb els teus companys Quines diferències pots veure entre Flickr i les imatges del Google? Les diferencies que poden veure es que en el Flickr hi ha un editor d’imatges on tu pots editar totes les imatges i en el Google t’has de descarregar un programa que es diu Picassa per fer la edició Amb dos tenen editor? No, Google no te editor ja que te’l tens que descarregar i el Flickr te el seu propi editor.
  2. 2. Què fa l'editor PICASSA? Google no té cap editor ni es pot buscar per mida o estil, però si que es pot descarregar un programa a part, de Google que fa unes funcions, que són: organitzar, editar, crear i compartir amb amics, familiars i tothom fotos. També es poden organitzar i editar pel·lícules, capturar la pantalla, afegir-hi texts a les imatges, imprimir títols, administra carpetes a l’equip i aconseguir més informació sobre les teves fotografies. D. Crea un compte personal a Flickr, escriu les dades al teu exercici: nom identificatiu (no el pasword!) Nom identificatiu: Marta140 Com s'organitzen les imatges? A flickr les imatges s’organitzen per àlbums, etiquetes i noms. Es crea un àlbum, li poses nom i li afegeixes fotografies. Indica quants companys hi ha. Al grup joan23 n’hi han 33 membres. Assenyala el funcionament dels següents elements: etiquetes, col·leccions, cerca, imatges privades, públiques... Funcionament de: - Etiquetes: A la galeria de fotografies, clikes a una foto, s’ha d’anar a on posa “afegir una etiqueta” i docs poses el nom de l’etiqueta a la fotografia que vols. - Col·leccions: ajuntar imatges a l’àlbum - Cerca: n’hi ha una barra que posa “buscar” on cerques a la web les fotos que vulguis, vídeos, persones o grups. - Imatges privades: només poden veure-les les persones que assenyalem (familiars o amics) - Imatges públiques: imatges que poden veure-les tothom. A. Posa-hi fotografies personals B. Uneix-te al grup Joan23 C. Posa-hi fotografies i baixa’n
  3. 3. E. Totes les imatges són gratuïtes?. Per quines cal pagar? Com es poden fer servir? Què pots dir dels preus? Es lloguen o es compren? Com es protegeix la propietat? Totes les imatges no són gratuïtes: n’hi han fotografies, per exemple, de famosos, que si la pàgina web creada l’has feta amb una d’aquestes fotos i guanyes diners gràcies a aquestes fotos, poden denunciar-te. Cal pagar per fotografies de famosos, politics...Per exemple a la pàgina web: http://www.bigstockphoto.com et fan pagar les fotos. Els preus que tens que pagar de les imatges hi ha alguns que son excessius i d’altres que son normals. Les imatges es compren no es poden llogar.

×