Ticketscript Brochure NL

1,306 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,306
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ticketscript Brochure NL

  1. 1. Ticketscript: Presale 2.0
  2. 2. Of je nou een festival of een beurs organiseert, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: dat het evenement uitverkoopt, rendabel is én iedereen het naar z’n zin heeft. Met ticketscript is het verkopen van tickets in ieder geval makkelijker en goedkoper dan ooit. Van concert tot circusvoorstelling, van fair tot poppodium, van dance event tot sportevenement, wij bieden voor elk evenement de oplossing van de toekomst. Je eigen online ticketshop Je organiseert en promoot een evenement. Daar komt veel bij kijken. Ticketscript kan één aspect sowieso soepel laten verlopen: de kaartverkoop. Een account aanmaken op ticketscript.com is het enige wat er moet gebeuren. Vervolgens integreer je de ticketshop door middel van een iframe, een javascript pop-up of een directe link. Voor iemand met basiskennis van HTML is dit zeer eenvoudig uit te voeren. Dit duurt hooguit een half uur. De ‘look and feel’ van de ticketshop is volledig aan te passen aan de eigen wensen. Op deze manier sluit de ticketshop naadloos aan op de website van het evenement. Zelfs het e-ticket kan aan de huisstijl aangepast worden. Professioneler en sneller kan bijna niet. Een solide basis voor een succesvol evenement.
  3. 3. Online betaalmethoden Ticketscript loopt voorop als het gaat om online betalen. Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Groot-Brittannië simpel Er kan gebruik gemaakt worden van meer dan 50 nationale betalen via online bankieren. Zo zijn de tickets voor iedereen en internationale betaalmethoden, waaronder iDEAL, Credit- heel makkelijk aan te schaffen en is je evenement voor een card en Paypal. Ook kunnen mensen vanuit Duitsland, België, miljoenenpubliek bereikbaar.
  4. 4. Veiligheid boven alles Alles in eigen beheer Een kaartje kopen bij ticketscript is niet alleen makkelijk, Via internet heb je 24/7 toegang tot het dashboard. Met deze maar ook 100% veilig. Om een veilige uitwisseling van alle data eenvoudige tool kun je op elk moment de voorverkoop starten te waarborgen, voldoet het bestelproces aan het HTTPS proto- voor je evenement, maar ook de actuele verkoopstatistieken col. De data wordt versleuteld door middel van SSL. Dit wordt checken. Een bijkomend voordeel: je brengt gemakkelijk de gecertificeerd door Thawte. Ticketscript voldoet tevens aan de demografische gegevens (leeftijd, sekse en woonplaats) van wet bescherming persoonsgegevens. de bezoekers in kaart. Tegelijkertijd leg je een bestand aan van e-mailadressen, voor die onmisbare mailinglist. Gerichte Alle betalingen worden afgehandeld door Ogone, de grootste marketingacties uitvoeren wordt zo wel heel eenvoudig. payment service provider van Europa. Alle transacties worden gemonitord door ons geavanceerde fraudedetectie en -preventie In het dashboard heb je meteen een overzichtelijke financiële systeem. Onze servers worden beheerd door Uniserver en administratie voor elk evenement. De betalingsspecificaties gemonitord door WatchMouse. Al met al is meer dan 99% kan je direct opvragen in PDF-formaat. uptime gegarandeerd.
  5. 5. Snelle uitbetaling Professionele toegang De uitbetaling van omzetten geschiedt binnen vijf werkdagen De bezoekers van je evenement kunnen dankzij ticketscript na het evenement. Alle gelden uit de kaartverkoop worden vlot en veilig naar binnen. De e-tickets zijn voorzien van een beheerd door Stichting Derdengelden Ticketscript. barcode en een uniek ticketnummer, te scannen aan de deur. Van gastenlijst tot draadloos toegangssysteem: alles is Alle geldstromen worden hierdoor volledig gescheiden van onze mogelijk. Vanaf 250 tickets per evenement is het gebruik van onderneming en uitbetaling wordt te allen tijde gegarandeerd. de software en scanner(s) zelfs gratis! Het toegangssysteem Uitbetaling is een volledig geautomatiseerd proces van heeft zich ondertussen wel bewezen. High end scanners van notificatie, administratie en betaling. Bijzonder overzichtelijk Datalogic, draadloze netwerken van Motorola en de hardware dus. van HP. Nooit meer lange rijen voor de deur!
  6. 6. Voordelen, ook voor je bezoekers Lagere fees en dus een lagere Communiceer via het e-ticket kaartprijs mogelijk (met eigen ontwerp) Ticketscript rekent in vergelijking met andere partijen een De ‘look and feel’ van de ticketshop en het e-ticket is volledig lagere fee per ticket, wat neerkomt op een extra aantrekkelijke aan te passen aan de eigen wensen. Communiceer bijvoorbeeld toegangsprijs. je aankomende evenementen. Verzamel informatie over de bezoeker en Volledig kosteloos, geen set-up of creëer je mailinglist abonnementskosten Toegangskaarten verkopen via je eigen website levert waarde- Je eigen online ticketshop met dashboard is volledig kosteloos. volle informatie op over je doelgroep. Gerichte marketingacties Je betaalt geen licentiekosten, geen opstartkosten en geen zijn zo makkelijk op poten te zetten. kosten achteraf: scanners en andere hardware gebruik je ook gewoon gratis (vanaf 250 tickets per evenement). Direct contact via de website Verkoop via je website levert je niet alleen waardevolle Vandaag nog live informatie op over je bezoekers, maar brengt de bezoekers ook Binnen een paar minuten is je eigen ticketshop online en je direct in contact met je website. voorverkoop actief. Plug-and-play! Toegang tot een onbeperkte doelgroep Combineren met fysieke verkooppunten Er kan gebruik gemaakt worden van meer dan 50 nationale en en telefonische verkoop internationale betaalmethoden. Zo zijn de tickets voor iedereen Je kunt kiezen voor de verkoop van tickets via je eigen website, heel makkelijk aan te schaffen en is je evenement voor een maar ook in combinatie met fysieke verkooppunten en/of miljoenenpubliek bereikbaar. telefonische verkoop. Zo krijgt iedere bezoeker de gewenste service. Last minute of tijdens het evenement kaarten verkopen Full service, je eigen accountmanager Met je eigen online ticketshop kan je zelfs tijdens het evenement Bij ticketscript heb je altijd je eigen contactpersoon die kan nog kaarten verkopen via je website. assisteren bij de voorverkoop en promotie van het evenement. Geen rijen meer bij de kassa Betrouwbare software High end scanners van Datalogic, draadloze netwerken van Maximale server up-time is gegarandeerd, en verzonden data is Motorola en de hardware van HP. Nooit meer lange rijen voor beveiligd door middel van SSL certificaten. Bijzonder betrouw- de deur! bare software sinds 2006. Snel geld ontvangen na het evenement De uitbetaling is een volledig geautomatiseerd proces van notificatie, administratie en betaling en geschiedt binnen 5 werkdagen na het evenement.
  7. 7. Geen kosten, geen investering Je eigen online ticketshop met dashboard is volledig kosteloos. Je betaalt geen licentiekosten, geen opstartkosten en geen kosten achteraf: scanners en andere hardware gebruik je ook gewoon gratis (vanaf 250 tickets per evenement). Ticketscript berekent de koper een fee per ticket, welke afhankelijk is van het volume. Maar aan een minimumafname van tickets doen wij niet. Alle informatie over onze tarieven vind je bij je contactpersoon.
  8. 8. ticketscript In 2006 besloot een groepje pioniers de nationale en internationale ticketingmarkt voorgoed te veranderen. Het doel: de voorverkoop van toegangskaarten aantrekkelijker maken voor evenementen, clubs, locaties, musea, beurzen en hun bezoekers. Een aantal jaren later kunnen we ook zeggen dat dit doel is bereikt. Ticketscript is binnen zeer korte tijd marktleider geworden in ticketSaaS (Software as a Service), met meer dan 1000 tevreden klanten in o.a. Nederland, België en Duitsland. We verwachten dat de rest van de wereld snel volgt. Hoe? Door vooruitstrevend, transparant, professioneel, maar vooral betrouwbaar te blijven. We zijn in 2008 niet voor niets genomineerd voor o.a. de Accenture Innovation Award en de Van Speijk Innovatie Prijs. Meld je nu aan voor een gratis account op www.ticketscript.com/register www.ticketscript.com ticketscript bv prins hendrikkade 185 1011 td amsterdam t 020 5289068

×