Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Знаете ли, че... Търговия чрез автомати

1,501 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Знаете ли, че... Търговия чрез автомати

 1. 1. Търговия чрез автомати Знаете ли, че...
 2. 2. Искате да закупите вендинг автомат?  Най-добре е да създадете ЕТ , на патент, нерегистриран по ДДС;  Касов апарат;  Регистрирането на постъпленията от всеки автомат се извършва при събиране на парите от съответния автомат;  Всеки вид напитка/храна се регистрира като отделна продажба с количество, равно на количеството, отчетено от брояча на автомата за съответната напитка.
 3. 3. Локация Печалбата от машина зависи от оборота на мястото, където е поставена, от качеството и цената на използваните консумативи. Местоположение: • офиси, • учреждения, • предприятия, • училища, • университети, • болници, • магазини, • на улицата.
 4. 4. Видове вендинг машини
 5. 5. Вендинг автомати за натурален портокалов сок
 6. 6. Млекомат в Елхово
 7. 7. Машина за кексчета в Ню Йорк
 8. 8. Докато едни купуват вода, други инвестират в благородни метали по време на криза. TG-Gold-Super-Markt е първата вендинг машина за злато. За да го вземете, обаче, ще трябва да пътувате до летище Франкфурт, Германия. http://www.gadgetreview.com/tag/vending-machines#ixzz1IeIrJT7s
 9. 9. Universals Pictures и Sony Entertainment се обединяват, за да предложат на потребителите си в Лондон вендинг машината PoP. Чрез нея те могат да се сдобият с любимите си филми, музика и игри. http://www.gadgetreview.com/tag/vending-machines # ixzz1IfxkHnSD
 10. 10. Автоматите винаги са работили по един и същ начин: ние ги „храним“ с монети, те ни пускат разни неща. Новите устройства Envirobank рециклират, като в замяна дават купони за отстъпки в близките магазини. http://www.coolthings.com/envirobank-reverse-vending- machines-make-recycling-easier/
 11. 11. Лос Анджелис предлага нова иновация: 24-часова вендинг машина за медицинска марихуана. Пациенти, страдащи от хронични болки, загуба на апетит и други заболявания, могат да се облекчат с доза марихуана в център по билково хранене, където голяма машина раздава наркотици през целия ден. http://declubz.com/blog/2008/08/21/medical-marijuana-vending-machines/
 12. 12. Вендинг автомат за предпазни медицински маски. Разположен е в двора на Университетската болница в Тайпе. www.dnes.bg
 13. 13. Банкомат за биткойни в Лондон. Във все повече големи градове в Западна Европа и САЩ се инсталират банкомати за дигиталната валута.
 14. 14. Аксесоари за плуване, вендинг автомат в Германия
 15. 15. Машина за пощенски марки в Хамбург, Германия.
 16. 16. Какви други вендинг машини ... ?
 17. 17. Студентите от университета в Пенсилвания, САЩ, могат за вземат противозачатъчни хапчета от вендинг автомат към медицинския център.
 18. 18. Най-странните Вендинг машини в Япония С един автомат за всеки 23-ма души, Япония се подрежда сред водещите страни в света по гъстота на вендинг машини. Почти всяка стока, която може да се закупи в магазин, може да бъде намерена и в един от 6 милиона автомати за продажби в Япония. Ето някои от по-необичайните автомати, открити в Япония:
 19. 19. Автомат за омари Можете да го намерите в Осака. Вземете своите свежи, живи омари срещу 100 йени!
 20. 20. Вендинг машина за живи раци е разположена в подлеза на метростанция в град Нанжинг, провинция Дзянсу.
 21. 21. Автомат на „богатството“ Тези автомати са често срещани в храмове и светилища. Пускат малки листчета с послания от съдбата. Традиционно са свързани с дървета и стълбове.
 22. 22. Автомати за зеленчуци
 23. 23. Понякога просто ти трябват яйца. Автомати за яйца
 24. 24. Автомати за топла храна Когато сте на път и искате да похапнете... Вендинг машините продават всякакви храни: хамбургери, хот-дог, яхния, къри, спагети, пържени картофи, пържени октоподи и ... списъкът продължава.
 25. 25. Автомати за чадъри
 26. 26. Автомати за бръмбари-носорог Бръмбарите-носорог са много популярни домашни любимци в Япония. Събирането им и битките с тях са любимо занимание на японските момчета.
 27. 27. Автомат за бельо
 28. 28. Биометричната система включва инфрачервена светлина, която сканира вашия пръстов отпечатък.
 29. 29. И не на последно място - Автомати за ориз
 30. 30. Благодаря за вниманието!

×