Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Treball tecno power point

154 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Treball tecno power point

 1. 1. ALTERNATIVA ALS VEHICLES TRADICIONALS
 2. 2. ELS AUTOMMÒBILS ELÈCTRICSEls automòbils elèctrics són vehicles decombustible impulsats per un o mésmotors elèctrics.
 3. 3. Els cotxes elèctricss’endollen a uns pivotsamb electricitat. Espoden carregar perdavant, com a laprimera foto, o perdarrere com a la foto desota.
 4. 4. Característiques-Estan alimentats per bateries i per això s’han de connectar a laxarxa elèctrica.-No contaminen.-Són vehicles silenciosos.
 5. 5. LES PILES DE COMBUSTIBLELa pila de combustible és undispositiu electroquímic queconverteix l’energia en unabateria.
 6. 6. Entra Hidrogen i aire. Desprès es barregen iper últim surt 2H2O.
 7. 7. Característiques-És una energia renovable. -És molt car.-El seu consum és inferior als motors -Molt pesat.convencions. -Molt voluminós.- Produeixen menys soroll ivibracions.- La seva eficiència és.
 8. 8. AUTOMÒBILS HÍBRIDSÉs un vehicle que potfuncionar amb més d’unafont d’energia.
 9. 9. Els automòbils híbrids utilitzen un motor elèctrici un de combustió interna. Poden ser en serie oen paralel.
 10. 10. ClassificacióEls automòbils híbrids en Lautomòbil híbrid en paral·lel té un motorsèrie contenen un motor elèctric i un altre dede combustió interna que combustió interna o deté la funció d’accionar un gasolina. Aquest ésgenerador denergia. El l’automòbi més popularseu avantatge és que en entre els híbrids janecessitar alguna que, entre altres coses, aprestació, el motor elèctric la carretera, el vehicle es mou amb dospot rebre energia de les motors, que li donenbateries i del generador a molta més potènciala vegada.
 11. 11. VEHICLE D’AIRE COMPRIMIT Els vehicles d’aire comprimit són un tipus de transport que utilitza com a propulsió un motor pneumàtic
 12. 12. Podrien arribar a ser partdel transport i oci urbà amés del seu mercat.Lús de motorspneumàtics, és a dir, quefuncionen amb airecomprimit, no és res denou. De fet, ja al segleXIX ja existienlocomotores propulsadesper motors dairecomprimit.
 13. 13. Característiques-El cost energètic de comprimir laire és inferior alcost energètic dun motor dexplosió.-Laire és abundant, econòmic, transportable,emmagatzemable i no contaminant.-Menor cost de producció i manteniment del vehicle.-Laire en si mateix, no és inflamable, i per tant enmenys perillós que lhidrogen.-Les bombones daire comprimit es poden reciclarfàcilment.
 14. 14. FÍ. Marina Izquierdo 3er C

×