Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Tirane - 20 Dhjetor, 2011
Open Data Albania
 Marilda Mançka
 Fakulteti i Shkencave Natyrore, Tiranë
 Informatikë
 Ndërtimi i një sistemi që vizualizon të dhëna elektorale
2000-2015
 Kërkim selektiv i të dhënave
 Rezultate kërkimi në...
 Vizualizim i të dhënave mbi proceset zgjedhore 2000-2011 dhe
evidentimi i disa fenomeneve elektorale nëpërmjet:
1. Një s...
2. Integrim i grafikëve dinamikë të ndryshëm
 (bazuar në google visualisation tools)
 Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve
 Informacione te afishuara ne ODA
 http://datathon.data.al/kryebashkiake/
Faleminderit për vemendjen!
Fund
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Open Datathon Albania 2011 - Marilda Mancka

397 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Open Datathon Albania 2011 - Marilda Mancka

  1. 1. Tirane - 20 Dhjetor, 2011 Open Data Albania
  2. 2.  Marilda Mançka  Fakulteti i Shkencave Natyrore, Tiranë  Informatikë
  3. 3.  Ndërtimi i një sistemi që vizualizon të dhëna elektorale 2000-2015  Kërkim selektiv i të dhënave  Rezultate kërkimi në tabelë dhe hartë  Të dhëna nga ODA që strukturohen  Integrimi i simile widgets (Exhibit) me të dhënat  Integrimi i grafikëve google me të dhënat  Përdorimi i hartave google
  4. 4.  Vizualizim i të dhënave mbi proceset zgjedhore 2000-2011 dhe evidentimi i disa fenomeneve elektorale nëpërmjet: 1. Një sistemi kërkimi me rezultate:  në trajtë tabelare  të ilustruara në hartë  (bazuar në simile-widget tools)
  5. 5. 2. Integrim i grafikëve dinamikë të ndryshëm  (bazuar në google visualisation tools)
  6. 6.  Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve  Informacione te afishuara ne ODA
  7. 7.  http://datathon.data.al/kryebashkiake/
  8. 8. Faleminderit për vemendjen! Fund

×