Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

2014 het jaar van de aandacht!

674 views

Published on

Ken je dit gevoel? Je bent tevreden met iets, totdat je weet dat je iets beters kunt krijgen. Organisaties die hun klanten echt serieus nemen gaan niet voor tevreden klanten, zij gaan voor een 9+ klantbeleving. Zelf had ik zo'n 9+ momentje toen ik vorige week met Transavia naar Gran Canaria vloog. Wow, ik was onder de indruk van hun cabin crew! Waarom? Ik kreeg aandacht, ze waren vriendelijk en voelden zich betrokken bij de passagiers. Toen ontstond er een gaaf idee. Samen met Asha Lalai van de Customer Happiness Company Karin Prinsen van Wolter & Dros en Han Oei van OeivoorGroei, organiseer ik een unieke workshop voor jou op 24 januari.

2014 Het jaar van de Aandacht!

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

2014 het jaar van de aandacht!

  1. 1. Aandacht! 2014 “Je bent tevreden met iets, totdat je weet dat je iets beters kunt krijgen”. De wereld staat op zijn er echt toe doen. En concrete tips waarmee je morgen het verschil kan maken. kop en wat gaan we hieraan doen? Wanneer In de workshop ‘Het jaar van de AANDACHT’ nemen wij je mee in de mogelijkheden van het benutten en versterken van de competenties die je als bedrijf al hebt. Hoe zeg je de zone van control en comfort vaarwel? Hoe geef je een warme douche en streel je de ego’s? Hoe benut je de 5% van jouw natuurtalenten? Kortom, hoe belangrijk zijn je klanten nu eigenlijk echt voor je? Inhoud Tijdens deze dag krijg je door het volgen van vier workshops inzicht in de drie gebieden die van doorslaggevend belang zijn in de wereld van nu. AANDACHT, BETROKKENHEID EN VRIENDELIJKHEID. Samen met interessante gamechangers en inspirators wordt het een dag vol interactie, inzicht, ideeën een aandacht voor zaken die Het jaar van de AANDACHT 2014 Graag verwelkomen wij je op 24 januari 2014 om 13.00 uur. De dag wordt om 17.30 uur afgesloten met een borrel en bijzonder lekkere hapjes. Waar Belevingscentrum Wolter & Dros, Amsterdamseweg 51d, 3812 RP Amersfoort Inschrijven Deelnamekosten bedragen € 125,- per persoon (exclusief BTW). Vind je het leuk om een collega mee te nemen dan is elke volgende inschrijving € 75,- (excl.BTW). Wil je met workshop jouw business een boost geven? Meld je dan aan door contact op te nemen met Marieke Schoenmaker. T 06-81430058, E marieke@gamechanger.nl Voor elke deelnemer maken wij € 12,50 over voor de slachtoffers op de Filippijnen. Workshops Customer Hapiness Asha N. Lalai Why we buy? De slimme onbewuste klant. Hoe realiseer je elke dag 1% groei in het tijdperk van emotie consumptie? Enthousiaste Medewerkers Han Oei, Oei voor Groei Buiten winnen is binnen beginnen! Hoe verbind je drijfveren en talenten van medewerkers aan waarden en doelen van de organisatie? Beleef comfort! Karin Prinsen, Wolter & Dros Waar we ook wonen, werken of leren, techniek raakt ons allemaal. Ervaar het zelf. Beleef wat comfort met je doet! Customer Experience Co-Design Marieke Schoenmaker, Gamechanger Van de reis van de klant een unieke belevenis maken! Hoe doe je dat samen met de klant? Hoe bestuur je de implementatie? Oké, klanten zijn anders gaan kopen. En daar zit je dan als directeur, manager of professional. Met je handen in het haar! Of het nu in retail, zorg, luchtvaart, bouw of zakelijke dienstverlening is, iedereen is bezig om een antwoord te vinden op de brandende vraag: Hoe ga ik in deze tijd onze business klaar maken voor de toekomst, zodat we onze organisatie weer zien groeien? En wat ons dan opvalt is dat wij, mensen, teveel proberen van wat we altijd al deden, er nog een schepje bovenop doen, en harder gaan werken ....... maar dat de gedroomde resultaten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak uitblijven. We pakken het verkeerd aan! Totdat je deze workshop hebt gevolgd ...

×