Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Mit Tehetnek Erted (Hv)(2)

1,000 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Mit Tehetnek Erted (Hv)(2)

 1. 1. MIT TEHETEK ÉRTED?
 2. 2. „ Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, És azt hiszem, már észrevetted, a jótündér nem én vagyok. De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.
 3. 3. Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.
 4. 4. Nincsen varázspálcám, mellyel bármit eltüntethetek És annyi minden van jelen, mit megszüntetni nem lehet De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.
 5. 5. Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.
 6. 6. Nincsen hétmérföldes csizmám, nincsen varázsköpenyem Hogy holnap is még veled leszek, sajnos, nem ígérhetem. De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.
 7. 7. Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.
 8. 8. Mit tehetnék, áruld el nekem. Hát mit tehetnék, áruld el nekem."
 9. 9. www.gittamin.gportal.hu Zene: Bródy János Énekel: Halász Judit

×