Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
TINTÍN I EL TEMPLE DEL SOL
Silvestre Tornassol
Descripció física



 Personatge d’una certa edat amb
aspecte de científic.
 Prim i no gaire alt.
...
EL SEU PAPER A
“EL TEMPLE DEL SOL”



 El Professor Tonassol, és capturat per dos indis del Temple del Sol, després que
...
CURIOSITATS I FRASE TÍPICA




CURIOSITATS:

 El professor Tornassol està inspirat en un inventor suís anomenat Auguste...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Power point tornassol

Treball realitzat pels alumnes de 1r ESO VedrunaRipoll

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Power point tornassol

  1. 1. TINTÍN I EL TEMPLE DEL SOL
  2. 2. Silvestre Tornassol Descripció física   Personatge d’una certa edat amb aspecte de científic.  Prim i no gaire alt.  Gairebé calb amb espessa mata de cabell al clatell  Ulls foscos, nas més aviat llarg, bigoti i barba petita, a la zona del mentó.  Sol vestir amb una gavardina i un barret verds, una camisa blanca, uns pantalons i unes sabates de color negre, un paraigües, un rellotge de butxaca antic i ulleres rodones     Caràcter Bondadós i amable. Ment brillant, però alhora despistat Anacrònic Il·luminatiu, somiador i fins i tot una mica sentimental tot i que no li agrada manifestar-ho.
  3. 3. EL SEU PAPER A “EL TEMPLE DEL SOL”   El Professor Tonassol, és capturat per dos indis del Temple del Sol, després que aquest es posés la polsera de la mòmia de l’inca Rascar Capac.  Es traslladat en helicòpter, completament estabornit, fins al port.  El carreguen en el Pachamac.  En Tintín i el Capità Haddock descobreixen que està segrestat al Pachamac.  El troben adormit en un camerot. però no aconsegueixen alliberar-lo.  Els indis s’emporten el Profesor Tornassol a les muntanyes del Perú, al temple del sol.  El Capità Haddock, en Tintín, en Zorrino i els Dupond i Dupont segueixen pistes dels indis per arribar a alliberar el Professor Tornassol.  Troben al ProfessorTornassol al Temple del Sol. Està engarjolat i condemnat a mort.  En Tintín, el capità Haddock i en Zorrino també estan condemnats a mort., però en Tintin decideix que els executin un dia d'eclipsi . Quan el sol s’amaga en Tintin diu que ells controlen el sol, els alliberen i després el sol torna i el rei del sol es creu que dominen el sol i els deixa marxar.
  4. 4. CURIOSITATS I FRASE TÍPICA   CURIOSITATS:  El professor Tornassol està inspirat en un inventor suís anomenat Auguste Piccard, amic d’Hergé, tant d'aspecte físic com de caràcter.  FRASE TÍPICA:  Per cert on és el meu paraigües?  Treball realitzat per Adrià Guillamet, Marc Maideu, Néstor Sánchez i Humbert Serra  

×