Den digitale kommunale årsrapport
Den kommunale årsrapport er en vigtig informationskilde for borgerne, lokalpolitikerne,
...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Den digitale årsrapport

771 views

Published on

Mannov har mange års erfaring i strategisk og finansiel kommunikation og kan tilbyde en komplet løsning med fuld implementering eller indtage en rådgivende rolle i forbindelse med digitaliseringen af årsrapporten.
Den digitale årsrapport bliver et redskab til en tættere dialog med borgere, politikere, samarbejdspartnere og øvrige interessenter

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
771
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
458
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Den digitale årsrapport

  1. 1. Den digitale kommunale årsrapport Den kommunale årsrapport er en vigtig informationskilde for borgerne, lokalpolitikerne, direktion, medarbejdere, lokale medier samt nuværende og kommende samarbejdspartnere, da den betragtes som et af de mest troværdige steder at søge information. I takt med at alle andre former for kommunikation digitaliseres, er årsrapporten også på vej til at finde en ny form. Den trykte årsrapport vil ikke bestå i sin nuværende form om blot få år, men vil få en arving, som er mere effektiv, mere involverende og taler nutidens digitale sprog. Den digitale årsrapport er et strategisk formidlings- og fokuseringsværktøj, som er tilpasset fremtidens kommunikationsformer. Den digitale årsrapport giver en stor bredde både i præsentationsformen gennem video, tekstopsætning, billeder, grafer, tabeller, interaktive elementer mm., men også i brugernes indgang til årsrapporten, der er til rådighed døgnet rundt og som kan deles gennem andre digitale kanaler. Herudover giver den digitale årsrapport mulighed for en målrettet søgning i indholdet, så brugerne kan finde helt konkrete informationer uden at miste overblikket. Den giver derved ”indblik med overblik”. Dette indblik med overblik kan bredes ud til også at omfatte budgettet samt andre relevante rapporter, som kan sættes direkte i forbindelse med relateret afsnit i årsrapporten. Derved bliver en forbindelse mellem fortiden, nutiden og en potentiel fremtid også muliggjort. Den digitale kommunale årsrapport gør det bl.a. muligt at: • Skabe nem adgang til borgerinformationer og derigennem være en bærende platform for fremtidige kommunale debatter. • Skræddersy budskaber til bestemte interessenter – og dermed opnår højere interesse fra læserne. • Gøre kommunen mere transparent. • Gøre finansielle oplysninger let overskuelige gennem et stort udvalg af præsentationsformer. • Sætte ansigt, stemme og personlighed på direktionen og politikerne gennem video og interaktiv grafik. • Sprede kommunens succeshistorier fra det forgangne år, eksempelvis på sociale medier. • Give indblik i kommunens mangefacetterede dagligdag. • Integrere løbende udvikling i årsrapporten. • Brande kommunen internt og eksternt. • Sammensætte læserens egen skræddesyede årsrapport i f.eks. PDF-format. Mannov har mange års erfaring i strategisk og finansiel kommunikation og kan tilbyde en komplet løsning med fuld implementering eller indtage en rådgivende rolle i forbindelse med digitaliseringen af årsrapporten. Den digitale årsrapport bliver et redskab til en tættere dialog med borgere, politikere, samarbejdspartnere og øvrige interessenter.

×