Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

La formació et transforma | CEINA

Download to read offline

→ EL NOSTRE COMPROMÍS
Vam néixer el 1988 com una empresa de formació informàtica, amb l'objectiu d'impulsar el coneixement i la utilització de la tecnologia.
Durant aquests anys hem après que la formació és una inversió important, tant a nivell personal com professional. Aquest és el nostre ADN: certificar l'esforç que realitza l’alumnat de Ceina per validar oficialment els seus coneixements.

➲ La formació et transforma.
➲ Per seguir endavant : FORMA'T
➲ Per continuar progressant : FORMA'T

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

La formació et transforma | CEINA

 1. 1. ceinaLa formació et transforma www.ceina.com Continua aprenent al Ceina. 29 anys fent formació Som un centre d’acreditació, certificació i gestió en l’àmbit de la formació tecnològica, empresarial i social.
 2. 2. La formació et transforma. Per seguir endavant: FORMA'T Per continuar progressant: FORMA'T L'experiència FORMATIVA del CEINA Forma’t Formació Qualificació OportunitatCertificació EL NOSTRE COMPROMÍS ELS NOSTRES PRINCIPIS Pantalla dual Formació empresarial Formació tècnica i certificació Destinat tant al sector públic com al privat, amb l'objectiu de promoure un coneixement tecnològic eficient i pioner en l'educació personalitzada en relació als horaris i als ritmes d'aprenentatge. Informàtica, habilitats en idiomes i altres destreses empresarials, tant a la seu d'Igualada | Barcelona com en modalitat "in company", a través de la contractació privada o amb l'ajut de subvencions i bonificacions que Ceina tramita i gestiona. Oficial del fabricant, incloent en el servei l'aula de certificació acreditada per VUE, CERTIPORT i NEXTEC. Ceina, que va iniciar la seva activitat el 21 de març de 1988 a Igualada (Barcelona), es va espe- cialitzar en formació professional i tecnològica, oferint instal·lacions adequades als avenços que progressivament s'han anat donant en aquest àmbit. En contrastar l'experiència en formació amb les necessitats del mercat, Ceina va ser pioner en l'oferta de productes i serveis com ara: Vam néixer el 1988 com una empresa de formació informàtica, amb l'objectiu d'impulsar el coneixement i la utilitza- ció de la tecnologia. Durant aquests anys hem après que la formació és una inversió important, tant a nivell personal com professional. Aquest és el nostre ADN: certificar l'esforç que realitza l’alumnat de Ceina per validar oficialment els seus coneixements. Forma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’tForma’t
 3. 3. ceina CEINA, ÉS UN CENTRE AMB PRESÈNCIA A DIVERSES ZONES DEL PAÍS QUE GESTIONA, GENERA I DESENVOLUPA FORMACIÓ D'ALTA QUALIFICACIÓ I QUE ES CENTRA EN LES PERSONES I LES SEVES NECESSITATS AL LLARG DE LA SEVA VIDA. L'evolució del centre ha derivat en aquestes àrees. Implementació de noves línies formatives relacionades amb la gastronomia i el turisme. Assessorament informàtic i de telecomunicacions. Formació empresarial i tecnològica. Certificació de la formació rebuda per als sectors públic i privat. Formació en idiomes i gestió d'altres eines relacionades amb la millora productiva de l'empresa. Gestió i execució de programes educatius en àrees relacionades amb el lleure i amb la projecció de la persona en cada moment de la seva vida. Desenvolupament d'habilitats vinculades als oficis, tan arrelats a la nostra cultura econòmica i que requereixen diversos graus de professionalització.
 4. 4. ceina Acreditació Ceina obté certificacions d’empreses fabricants de l’àrea TIC i d’organismes públics de formació, gràcies a processos de millora contínua. El nostre objectiu és oferir la possibilitat de CERTIFICAR el teu aprenentatge. ÀMBIT TIC ◊ Microsoft Imagine Academy. ◊ Microsoft Certified Partner. ◊ Cisco Networking Academy Partner. ◊ Novell Training Partner - Gold Partner. ◊ Linux Professional Institute - Approved Training Center. ◊ HP Partner One (Hewlett-Packard Partner One). ◊ Authorised Testing Center Pearson VUE. ◊ Authorised Testing Center Nextec - PSI. Centre examinador ISACA. Centre examinador AMAZON WEB SERVICES. ◊ Authorised Testing Center MCAS (Microsoft Certified Application Specialist). ◊ Authorised Testing Center Adobe (Adobe Certified Associate). ◊ Authorised Testing Center Autodesk (Autodesk Certified User). ◊ Authorised Testing Center IC3 (Internet & Computing Core Certification). ◊ Centre examinador autoritzat ACTIC (Generalitat de Catalunya). ALTRES ACREDITACIONS ◊ Membre del Consell TIC de Catalunya. ◊ Membre de la Comissió Assessorade Formació Nacional del Treball. ◊ Inscrita en el Registre Electrònic d’Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya, amb el número d’inscripció registral NB0704198. ◊ Inscrita en el RESA del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio amb el número d’inscripció registral 0007072011. ◊ Empresa acreditada amb el certificat de qualitat ISO 9001:2008, atorgada per la certificadora Applus, amb el número de registre EC-5088/09. ◊ Entitat organitzadora de la FTFE, Fundación Tripartita per la Formació en l’Ocupació ◊ Generalitat de Catalunya, Departament de Treball. Inscrita al SOC amb el número 3254, amb homologació per impartir formació amb certificats de professionalitat. ◊ Generalitat de Catalunya, Departament de Salut. Inscrita al REFMA amb el número 0320/CAT. ◊ Generalitat de Catalunya, Direcció General de Jocs i Espectacles. Centre homologat. ◊ Generalitat de Catalunya, Departament de Salut, Direcció General de Planificació i Recerca. ◊ Centre homologat en SBV i DEA. ◊ Fundació CCI- Centre adherit a la Xarxa de Centres de Certificació de Competències en Idiomes.
 5. 5. ceina Certificació Ceina Word Access Excel PowerPoint Outlook ◆ Windows Operating System Fundamentals ◆ Software Development Fundamentals ◆ Database Fundamentals ◆ Windows Server Administration Fundamentals ◆ Networking Fundamentals ◆ Security Fundamentals ◆ Mobility and Device Fundamentals ◆ Cloud Fundamentals ◆ HTML5 Application Development Fundamentals ◆ Política educativa ◆ Currículum ◆ Pedagogia ◆ Eines TIC ◆ Organització i administració ◆ Desenvolupament professional L’alumnat de Ceina o d'un centre associat, té la possibilitat de fer exàmens a través de la nostra Aula Virtual i obtenir la certificació dels seus coneixements, sempre avalada per empreses fabricants o per organismes públics qualificats. EXÀMENS Microsoft Office Specialist: Els exàmens oficials Microsoft Office Specialist de Microsoft, que certifica els coneixements sobre les aplicacions de Microsoft Office en els seus nivells Specialist, Expert i Master. EXÀMENS Microsoft Technology Associate: El primer pas de certificació per a les persones que vulguin orientar el seu perfil professional a les TIC: EXÀMENS Microsoft Certified Educator: Programa de certificació pensat per a educa- dors que uneix sis àrees que integren les TIC i la pedagogia: EXÀMENS AUTODESK: El més conegut fabricant de software de disseny industrial ofereix els nivells de certificació User i Professional:
 6. 6. ceina Dreamweaver Flash Photoshop Premiere AnimateIndesignIluustrator Microsoft Certified Solutions Expert Microsoft Certified Solutions Associate Cisco Certified Networking Associate Cisco Certified Networking Professional EXÀMENS ADOBE: El líder del mercat en software de disseny gràfic ofereix un examen de certificació per cadascun dels seus productes. EXAMEN IC3: La certificació IC3® (Internet and Computing Core Certification) és ideal per a qualsevol persona que vulgui demostrar la seva vàlua i els seus coneixements sobre ordi- nadors i Internet en entorns professionals i acadèmics. Es tracta d'una certificació amb reconeixement internacional. EXÀMENS PROFESSIONALS PEARSON VUE: Ceina està aliada amb Pearson VUE, el líder mun- dial de certificació en informàtica i noves tecnologies, i ofereix tots els exàmens oficials de les marques i fabricants als que pot accedir. Hi ha més de 500 marques internacionals oferint els seus programes de certificació. Les més representatives en l'àmbit TIC són Cisco i Microsoft, en els seus diferents nivells professionals. Per exemple: EXÀMENS PROFESSIONALS NEXTEC-PSI: Nextec-PSI és una xarxa global de centres exami- nadors, amb més de 400 centres que la integren actualment, que ofereix diversos progra- mes de certificació, tant de l'àmbit TIC com la salut, seguretat, administració empresarial, art, etc. Per exemple: ISACA AMAZON WEB SERVICES CERTIFICACIÓ ACTIC: La Generalitat de Catalunya, permet a qualsevol persona demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l'ob- tenció del certificat són telemàtics. ISACA AMAZON WEB SERVICES
 7. 7. ceina Acreditacions de l’administració pública Un dels objectius estratègics de Ceina és oferir ACREDITACIONS que permetin una millora laboral i professional. Certificat oficial de manipulador d'aliments Carnet oficial de personal de control d'accés a espectacles públics i activitats recreatives Acreditació oficial en SVB i DEA (desfibrilador extern automàtic) Competència professional pel transport nacional i internacional de mercaderies (Ministeri de Foment) Certificat d’Aptitud Professional de Qualificació inicial per a conductors de mercaderies (Ministeri de Foment) Certificat d’Aptitud Professional de Qualificació inicial per a conductors de viatgers (Ministeri de Foment) Certificat d’Aptitud Professional de Qualificació Contínua (Ministeri de Foment) Manipulador i aplicador de productes biocides d’ús ramader (Departament d’agricultura, ramaderia i pesca) Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic (Departament d’agricultura, ramaderia i pesca) Benestar animal durant el transport (Departament d’agricultura, ramaderia i pesca) Benestar animal boví (Departament d’agricultura, ramaderia i pesca) Benestar animal aviram (Departament d’agricultura, ramaderia i pesca)
 8. 8. ceina Escola d’Oficis OFICIS INDUSTRIALS TURISME I GASTRONOMIA AGRÀRIA ARTESANAL SITUACIÓ Identificació d’ àrees estratègiques Implementació dels processos formatius Creació de les noves línies de formació Gestió de la certificació en relació a les necessitats del mercat Un dels requisits privats i públics de l'actual teixit econòmic català precisament és la professionalització dels oficis, que permeten convertir les habilitats personals en oportunitats econòmiques. Ceina, amb l’objectiu d’ampliar els seus serveis educatius, ha integrat l’Escola d’Oficis Industrials del Pla d’Urgell, al seu grup d’empreses educatives a Catalunya. L’Escola d’Oficis Industrials és un centre d’iniciativa privada concertada, molt vinculada a les empreses, especialitzada en cursos tècnics de diferents àmbits. L'objectiu de professionalitzar la formació dels oficis, és un dels grans reptes que té actualment l'educació.
 9. 9. ceina Ceina a lesCeina certifica i col·labora en la difusió del seu model de formació amb centres situats províncies de Albacete, Badajoz, Barcelona, Cadis, Girona, Lleida, Màlaga, Múrcia, Palència, Saragossa, Sevilla i Tarragona. Trobaràs els nostres centres Ceina a Barcelona i Lleida. Gràcies a ser pioners en diferents tipus de formació i coneixedors de la demanda actual, Ceina forma part de diversos programes de competència impartits per centres públics i privats del païs. Formació d’adults a Gavà, Centre Cultural de Ripollet, Formació d’adults a Sant Antoni de Calonge, Centre Cívic Sant Andreu Barcelona, Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Ajuntament de Sant Joan Despí, Barcelona activa (barris i Cibernarium), Parc d’atraccions del Tibidabo, Capellades, Molins de Rei, l’Hospitalet de Llobregat, Creu Roja Anoia, Sant Feliu de Llobregat, Palafrugell, Vilanova i la Geltrú, A Coruña, entre d’altres.
 10. 10. ceina 2129 estudiants 203 accions formatives més de 70 professionals Les nostres dades ens avalen Quan et formes amb el sistema Ceina, sempre tens la possibilitat d’obtenir una CERTIFICACIÓ que et permeti accedir a nous nivells professionals i personals. PER QUÈ formar-se al Ceina? 69,70% 90,23% 9,4% Nivell d’inserció Percentatge d’assistència Satisfacció interna Dades de l’any 2016
 11. 11. ceina VOLS CONÈIXER EL LLISTAT D'EMPRESES EN LES QUE CEINA HA IMPARTIT FORMACIÓ O ASSESSORAMENT EDUCATIU? https://goo.gl/g73ZCc www.ceina.com/elsnostresclients VOLS CONÈIXER LES PUBLICACIONS OFICIALS DEL CEINA? https://goo.gl/ jWDX www.ceina.com/publicacions Vols conèixer més sobre CEINA? (Esquemes Informàtics, SL) 938050094 general@ceina.com PER SEGUIR ENDAVANT, #FORMA'T

→ EL NOSTRE COMPROMÍS Vam néixer el 1988 com una empresa de formació informàtica, amb l'objectiu d'impulsar el coneixement i la utilització de la tecnologia. Durant aquests anys hem après que la formació és una inversió important, tant a nivell personal com professional. Aquest és el nostre ADN: certificar l'esforç que realitza l’alumnat de Ceina per validar oficialment els seus coneixements. ➲ La formació et transforma. ➲ Per seguir endavant : FORMA'T ➲ Per continuar progressant : FORMA'T

Views

Total views

654

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

8

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×