Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Escola de comerç

134 views

Published on

"Volem poder aportar en totes aquelles inquietuds dels nostres associats relacionades amb la millora dels seus comerços. Som conscients de que conèixer més i millor les noves tecnologies, tendències i tècniques de venda ens ajudaran a estar més a prop dels nostres clients."
L’Escola de Comerç oferirà formació practica en gestió empresarial, tendències i noves tecnologies adaptades a les necessitats dels comerços i serveis de proximitat. Formar-se contínuament en temes pràctics serà el que ens permetrà estar més units i en constant innovació.
"Sabem que el primer canvi és la decisió de les persones per formar-se, i sabem que la voluntat del comerç hi és per fer-ho." L’Escola de Comerç és una iniciativa de l'Associació Nou Centre Igualada que compta amb la coordinació de Ceina, empresa amb 30 anys d'experiència en el disseny de programes formatius. El projecte busca impulsar l'hàbit de la formació continuada i l'interès per la implementació dels processos apresos, ja que el material i l’itinerari formatiu ha estat creat pensant en el perfil professional dels assistents.

Published in: Retail
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Escola de comerç

  1. 1. ESCOLA DE COMERÇ VOLS CONÈIXER MÉS SOBRE L'ESCOLA DE COMERÇ? CONTACTA'NS! general@ceina.com 93 805 00 94 socis@noucentreigualada.cat 662 159 710 general@ceina.com 93 805 00 94 L'Escola de Comerç és una iniciativa de l'Associació Nou Centre Igualada que compta amb la coordinació de Ceina, empresa amb 30 anys d'experiència en el disseny de pro- grames formatius públics i privats. L'escola de comerç serà l'oportunitat de conèixer de forma pràctica les millors eines de millora de l'atenció al client i per encarar el futur.
  2. 2. L’escola de comerç oferirà formació pràctica en gestió empresarial, tendències i noves tecnologies adaptades a les necesitats dels comerços i serveis de proximitat. Formar-se contínuament en temes pràctics serà el que ens permetrà estar més units i en constant inno- vació. “Sabem que el primer canvi és la decisió de les persones per for- mar-se, i sabem que la voluntat del comerç hi és per fer-ho.” Per atendre nous tipus de clients La formació et transforma. Per seguir endavant: FORMA’T Per continuar progressant: FORMA’T Formació Qualificació Certificació Oportunitat Formació Certificació Oportunitat Formació Qualificació Certificació www.ceina.com

×